PARAS KASVOJEN PUHDISTUSMENETELMÄ

Kasvojen puhdistus päivittäin on tärkeä osa mitä tahansa ihonhoitorutiinia. Opi kuinka puhdistaa kasvot kunnolla nauttiaksesi terveestä ja kauniista ihosta

MIKSI KASVOJEN PUHDISTUS ON OLENNAISTA SÄTEILEVÄN IHON SAAMISEKSI

Kasvojesi iho joutuu kestämään paljon. Kun meikkaamme, koskemme kasvojamme tai kun kuljemme kaupungilla saastuneessa ilmassa, rasitamme ihoamme. Siksi kasvojen puhdistus kahdesti päivässä lian ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi on välttämätön osa ihonhoitorutiinia.

Hyvä kasvojen puhdistusaine, kuten NIVEA Daily Essentials Gentle Cleansing Cream - puhdistusmaito poistaa epäpuhtaudet jättäen ihosi raikkaanja pehmeän tuntuiseksi - valmiiksi muiden tuotteiden levittämistä varten.

KASVOJEN PUHDISTUS - 8 YLEISINTÄ VIRHETTÄ

 1. Pesen kasvoni vain vedellä: Vesi itsessään ei riitä poistamaan öljyliukoista likaa, kuten meikkejä tai liiallista talia. Kasvojen puhdistaminen lämpimällä tai jopa kuumalla vedellä saattaa kuivattaa ihoa.

 2. Kuorin kasvoni päivittäin: Tämä itse asiassa vahingoittaa ihoa enemmän kuin hyödyttää sitä. Se on tarpeetonta ja saattaa jättää ihon ärtyneeksi. Lue kuorintaoppaamme oppiaksesi lisää.

 3. Käytän säännöllisesti saippuaa puhdistaakseni kasvoni: Saippua voi poistaa kasvojen luonnollisia öljyjä jättäen ihon entistä kireämmän ja kuivemman tuntuiseksi. Lisäksi saippuat häiritsevät ihosi luonnollista pH-arvoa.

 4. Pesen kasvoni ainoastaan illalla: Aamulla tyynyllläsi olevat bakteerit voivat siirtyä kasvoillesi samoin kuin sylki tai hiuksistä lähtevä rasva. Varmista siksi, että todella puhdistat kasvosi. NIVEA Refreshing Cleansing Milk -puhdistusmaito sopii tähän mitä parhaiten.

 5. Pesen kasvoni ainoastaan aamulla: Kasvojen puhdistaminen aamuisin on tärkeää, mutta kasvojen puhdistaminen illalla on pakollista. Rasva, tuotejäämät, lika ja saasteet kerrostuvat kasvoillesi päivän aikana, joten kasvojen iltapuhdistus on olennaista.

 6. Pesen kasvoni kuumalla vedellä: Liian kuuma vesi kuivattaa kasvoja ja rikkoo herkkää kasvojen ihoa ja kudosta. Käytä kädenlämpöistä vettä kasvojenhoitorutiinisi aikana.

 7. Käytän mitä tahansa kasvojen puhdistusainetta: Varmista, että käytät ihotyypillesi parasta kasvojen puhdistusainetta - sekaiholla, kuivalla, normaalilla ja rasvaisella iholla on kaikilla erilaiset tarpeet.

 8. Pesen kasvoni useammin kuin kahdesti päivässä: Tämä saattaa tuntua hyvältä idealta, mutta liiallinen puhdistaminen saattaa johtaa öljyn ylituotantoon, kun iho kompensoi liiallisesta puhdistamisesta johtuvaa ihon kuivumista. 


PARAS KASVOJEN PUHDISTUSRUTIINI - ASKEL ASKELEELTA

Kasvojen puhdistusniksit kasvojen pesemiseksi oikealla tavalla - näin saat puhtaan ja pehmeän ihon nopeasti.

Pese kätesi

Jos käsissäsi on bakteereita, ne siirtyvät kasvoillesi - siksi käsien peseminen ennen kasvojen puhdistamisen aloittamista on oleellista.

Kastele kasvosi

Kosteuta kasvosi kastelemalla ne kädenlämpöisellä vedellä - nyt kasvosi ovat valmiina puhdistukselle.

 

Levitä kasvojen puhdistusainetta

Ota pieni määrä kasvojen puhdistusainettasi ja hiero se hellästi kasvoillesi varmistaen, että katat kaikki kasvojen alueet. Vältä kuitenkin herkkää silmien ympärysaluetta.

Huuhtele kasvot

Kun olet hieronut tuotteen ihoon kunnolla, huuhtele kaikki puhdistusaine pois kasvoiltasi käyttäen sormiasi tai pesulappua sekä lämmintä vettä. Ja voilà - tuloksena puhdas ja raikas iho! Se on näin helppoa.

KUINKA MONTA KERTAA PÄIVÄSSÄ KASVOT TULISI PUHDISTAA?

On yleinen virhe ajatella, ettei kasvoja tarvitse puhdistaa aamuisin. Ihosi uudistuu ja kuolleet ihosolut nousevat kasvojen pinnalle nukkuessasi. Saatat huomata, että tyynyliinasikin siirtää rasvaa tai likaa kasvoillesi. Siksi kasvojen puhdistaminen kahdesti päivässä on hyvä idea.

KUINKA PUHDISTAA KASVOT - 5 NIKSIÄ

 • Käytä aina kädenlämpöistä vettä - liian kuuma vesi kuivattaa ihoasi. 
 • Älä venytä ihoasi, kun levität puhdistusainetta, etenkään herkällä silmienympärysalueella.
 • Vältä liiallista puhdistamista - kahdesti päivässä riittää.
 • Älä käytä ihonhoitotuotteita, joissa on vahvoja kemikaaleja.
 • Puhdista aamuin ja illoin.


MITEN LÖYTÄÄ PARAS KASVOJEN PUHDISTUSAINE

On tärkeää löytää puhdistusaine, joka täyttää ihosi vaatimukset ja jättää ihon puhtaan ja raikastuneen tuntuiseksi.

Lue lisää NIVEAn laajasta valikoimasta kasvojen puhdistusaineita mukaan lukien misellivedet, puhdistusmaitot, puhdistusliinat ja geelimäiset kasvojenpesuaineet. Valitse paras kasvojen puhdistusaine ihotyypillesi ja nauti terveestä ja hehkuvasta ihosta!