nainen käyttää huulirasva suojakertoimella

HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA

Vaikka muuten suojaisikin ihonsa huolellisesti, huulet usein unohtuvat. Muista aina ulkoillessasi ja auringosta nauttiessasi sipaista huulille huulirasva suojakertoimella.

MIKSI HUULTEN SUOJAAMINEN AURINGOLTA ON NIIN TÄRKEÄÄ?

Huulet ovat se osa ihoa, jolle ihmiset useimmin unohtavat levittää riittävästi aurinkosuojatuotetta. Usein muistamme levittää aurinkosuojavoidetta sääriin, selkään, käsivarsiin, otsaan ja kasvoille, mutta huulirasva suojakertoimella unohtuu.

KUINKA LÖYTÄÄ PARAS HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA

Mitä korkeampi aurinkosuojakerroin, sen parempi. Tämä pätee kaikkiin aurinkosuojatuotteisiin, niin kasvoilla kuin vartalollakin. Kokeile huulirasvaa, joka on tarkoitettu nimenomaan suojaamaan huulia. Sellainen on mm.  Labello Sun Protect SK30 -huulivoide. Siinä on korkea suojakerroin ja lisäksi 100% luomulaatuista jojobaöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa huulten ihoa ja pitää ne terveen näköisinä ja tuntuisina.

 

Jos huulesi tahtovat kuivua ja halkeilla tai altistut kylmille sääolosuhteille, haluat ehkä kokeilla Labello Original Care -huulivoidetta. Se hoitaa ja ravitsee intensiivisesti erittäin kuivia huulia 100% luomulaatuisen jojobaöljyn ja E-vitamiinin ansiosta ja suojaa huulia auringolta.

jojobaöljy huulille

Näitä ainesosia huulirasva suojakertoimella parhaimmillaan sisältää:

Jojobaöljy

Jojobaöljy on hyväksi monella tapaa. Se on luonnollinen tulehdusta lievittävä aine, ja rauhoittaa siksi kuivaa, kutisevaa tai herkkää huulten ihoa, jonka oireet usein johtuvat juuri suojavoiteen puutteesta. Se sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka auttavat ehkäisemään ihovaurioita ja kosteuttavat ihoa luonnollisesti. Juuri näitä ominaisuuksia huulirasva suojakertoimella parhaimmillaan tarjoaa. 

e-vitamiini huulille

Näitä ainesosia huulirasva suojakertoimella parhaimmillaan sisältää:

E-vitamiini

Kun huulirasva suojakertoimella sisältää myös E-vitamiinia, siitä on huulten iholle monenlaista etua. E-vitamiini imee UVB-valoa, joka juuri aiheuttaa ihovaurioita ja ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi E-vitamiini edistää solujen uusiutumista, tuo uusia soluja ihon pintaan nopeammin elvyttääkseen kuivia ja lohkeilevia huulia.

nainen käyttää huulirasva spf

Näitä ainesosia huulirasva suojakertoimella parhaimmillaan sisältää:

Sheavoi

Sheavoi on erittäin voimakkaasti kosteuttava, runsaasti antioksidantteja sisältävä ainesosa. Kuten E-vitamiinilla, myös sheavoilla on luontaisia parantavia vaikutuksia, jotka auttavat parantamaan vahingoittuneita huulten soluja. Huulesi ovat taatusti hoidetut ja kosteutetut, kun käytössäsi on sheavoita sisältävä huulirasva suojakertoimella.


MIKSI ON TÄRKEÄÄ VALITA HUULIRASVA SPF?

Aivan kuten iho yleensäkin, myös huulten iho on altis auringonpolttamille, ja auringon aiheuttamat vauriot voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Huulet on tärkeää suojata auringon voimakkailta UV-säteiltä. Ota käyttöön huulirasva suojakertoimella, sillä huulten iho on muuta ihoa ohuempaa ja siksi herkkä ja altis auringon aiheuttamille vaurioille. Huulet sisältävät kollageenia, joka pitää ne täyteläisinä ja terveen näköisinä. Aurinko hajottaa kollageenia ja tekee huulista ajan mittaan ohuemmat.

 

Huulten kosteuttaminen ja hoitaminen ei yksin riitä, jos aurinko paistaa ja huulet pääsevät altistumaan vaarallisille UVA/UVB-säteille ilman suojaa. Silloin ne eivät näytä yhtä sileiltä ja terveiltä kuin muuten olisi mahdollista.

tärkeä huulirasva spf


MILLOIN ON TÄRKEÄÄ MUISTAA HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA?

Lue, milloin suosittelemme varmistamaan, että myös huulirasva suojakertoimella on osa huultenhoitorutiiniasi. Mikään ei ole ihanampaa kuin nauttia lämpimästä säästä auringossa. Kun huulilla on huulirasva suojakertoimella, voit rentoutua ja keskittyä hauskanpitoon. Huulirasva suojakertoimella hyödyttää huulten ihoa kahdellakin tapaa.

 

Ensinnäkin sen ansiosta huulet eivät enää kuivu ja eikä niihin tule kipeitä halkeamia auringon takia. Toiseksi se auttaa pitämään huulten ihon nuorekkaan ja terveen näköisenä ja vähentää ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. 

perhe leikkii huulirasva suojakertoimella

5 TILANNETTA, JOISSA HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA ON EHDOTON

UINTI

Vaaralliset UVA/UVB-säteet voivat heijastua meren tai uima-altaan veden pinnasta uidessasi, jolloin auringon aiheuttamien vaurioiden riski kasvaa. Pidä siis huulirasva suojakertoimella, esimerkiksi Labello Hydro Care Lip Balm SPF 15-huulivoide aina mukana uimakassissasi. 

nainen auringossa huulirasva spf

5 TILANNETTA, JOISSA HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA ON EHDOTON

AURINGOSSA MAKOILU

Ei liene yllätys, että auringossa makoilu on juuri sellainen tilanne, jossa huulirasva suojakertoimella on välttämätön. Jos suojaamisen unohtaa, huulet saattavat kuivua ja suorastaan janota kosteutta. Pitkällä aikavälillä tämä voi aiheuttaa ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä huulten iholla ja lisätä ihosyövän riskiä.

nainen ajaa huulirasva suojakertoimella

5 TILANNETTA, JOISSA HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA ON EHDOTON

AJAMINEN

Monet unohtavat aurinkosuojakertoimen ajellessaan autolla aurinkoisena päivänä. Vaikka ikkunalasi pysäyttää suurimman osan UVB-säteistä, UVA-säteet pääsevät sen lävitse ja aiheuttavat vahinkoa.

nainen käyttää huulirasva spf puutarhanhoidon aikana

5 TILANNETTA, JOISSA HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA ON EHDOTON

PUUTARHANHOITO

Laitanpa vähän multaa tuohon ja kastelen vähän tuota – puutarhassa puuhaillessa saattaa pian unohtua, että aurinko paahtaa ihoasi sielläkin. Muista huulirasva suojakertoimella ennen kuin lähdet ulos aurinkoon. 

nainen käyttää huulirasva suojakertoimella

5 TILANNETTA, JOISSA HUULIRASVA SUOJAKERTOIMELLA ON EHDOTON

TALVILOMA

Kesä ei ole ainoa vuodenaika, jolloin on tärkeää pitää huulten iho suojattuna. Jos pidät talviurheilusta, kuten hiihtämisestä tai lumilautailusta, huulet voivat olla vaarassa vaikka sää olisi miten kylmä tahansa. Auringon säteet heijastuvat hangesta ja osuvat huulten ihoon kahdesta suunnasta. 


tyttö käyttää huulirasva suojakertoimella

HUULISTA HUOLEHTIMINEN VAATII MUUTAKIN KUIN AURINKOSUOJAN

Kun huulillasi on auringolta suojaava huulirasva suojakertoimella, haluat ehkä miettiä, mitä muuta voit tehdä huolehtiaksesi huulten ihosta. Yksi tapa hoitaa huulia on tehdä huulikuorinta. Huulten kuoriminen auttaa poistamaan kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa huulten pinnalta niin, että huulet näyttävät sileiltä eivätkä halkeile tai kipeydy yhtä helposti.

Kokeile huulten ihon kuorimiseen ja kosteuttamiseen LABELLO Caring Scrub Aloe Vera -huulivoidetta. Sitä ei tarvitse edes pyyhkiä pois! Huulivoide sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia sekä luonnosta peräisin olevia kuorivia hiukkasia, jotka jättävät huulet erittäin pehmeiksi ja hoidetuiksi.


LÖYDÄ TAHMAAMATON JA VARMA AURINKOSUOJATUOTE VARTALOLLE

Tahmaamattoman, vedenkestävän ja helposti levittyvän aurinkosuojatuotteen löytäminen on yksi tärkeimpiä tehtäviä kesän lähestyessä. NIVEA SUN Dry Touch -aurinkosuojatuotteet ovat kaikkea tätä. Raikkaita, kevyitä ja kosteuttavia ja täysin läpinäkyviä, joten levittämiseen ei kulu kovin paljon aikaa. Iholle ei jää rasvaista tuntua, vaikka olet suojannut sen vedenkestävällä tuotteella ja voit nyt nauttia kesästä huoletta. Kokeile NIVEA SUN Protect & Dry Touch Sun Mist SFP 30 -aurinkosuojasumutetta.

nainen aurinkovoidetta