woman smiling

MITÄ KASVOGEELI ON?

Etsitkö raikastavaa, kevyttä kosteuttajaa? Valitse kasvogeeli.

MITÄ KASVOGEELI ON?

Tutustu siihen, mitä kasvogeeli on ja miten se voi olla hyväksi ihollesi.

Mitä kasvogeeli on?

Koska kasvogeelit ovat yleensä vesipohjaisia, niiden koostumus on paljon voiteita kevyempi. Kasvogeeli on yleensä läpinäkyvää ja hyytelömäistä. Se imeytyy ihoon tavallisia voiteita nopeammin. Lisäksi kasvogeeleissä ei yleensä ole öljyä, joten ne ovat senkin tähden koostumukseltaan kevyempiä. 

Perinteiset voidemaiset kosteuttajat vaikuttavat rakentamalla ihon pintaan kalvon, joka sitoo kosteuden itseensä. Kasvogeelit toimivat osittain samalla tavalla, mutta useimmat niistä on kehitetty vapauttamaan myös tiettyjä ainesosia, jotka houkuttelevat vettä ihon syvemmistä kerroksista kohti ihon pintaa.


Kasvogeeli – Neljä parasta ominaisuutta

Kasvogeeli sopii hyvin useimmille ihotyypeille. Tässä kosteuttavien kasvogeelien neljä parasta ominaisuutta:

  1. Kevyt. Täyteläisiin kosteusvoiteisiin verrattuna kasvogeeli on hyvin kevyt ja raikas. Siksi se on erinomainen vaihtoehto, jos et pidä kovin paksuista voiteista.
  2. Imeytyy nopeasti. Iho imee kasvogeelin itseensä nopeasti, ja se on siksi myös erinomainen meikkipohja.
  3. Ei tahmaa. Koska kasvogeelissä ei ole öljyä, se ei myöskään jätä iholle öljyistä kalvoa.
  4. Kosteuttava. Kasvogeeli auttaa säilyttämään kosteuden ihossa ja se jättää ihon kosteutetuksi, säteileväksi ja täyteläiseksi.
smiling woman

womans face

Sopiiko kasvogeeli sinulle?

Kasvogeelistä on apua useimmille ihotyypeille, koska se kosteuttaa ihoa. Jos ihosi on rasvoittuva ja altis saamaan näppyjä tai ihosi on normaali, eikä kovin kuiva, täyteläisempi öljypohjainen voide voi olla turhan runsas ja rasvoittaa ihoa. Koska kasvogeeli on yleensä vesipohjainen ja öljytön, se imeytyy ihoon nopeasti eikä tuki huokosia.

Jos iho on kovin rasvoittuva, kosteusvoiteen jättäminen kokonaan pois ehkä houkuttaa. Kosteusvoide on kuitenkin tärkeä hoitotuote myös rasvoittuvalle iholle, koska muuten iho saattaa alkaa tuottaa vielä enemmän talia pyrkiessään kompensoimaan kosteuden puutetta. Kosteuttavan kasvogeelin levittäminen on hyvä tapa kosteuttaa ihoa kevyesti.

Kasvogeeli

Kasvogeelin valitseminen

Kasvogeeliä valitessa on tärkeää lukea ainesosaluettelo tarkoin. Etsi luettelosta kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, joka on hyvin tunnettu kosteuttavasta vaikutuksestaan.

Hyaluronihapolla on ainutlaatuinen kyky sitoa vesimolekyylejä ihoon ja pitää iho kosteutettuna. Elimistö tuottaa sitä luontaisesti auttaakseen ihoa pitämään kosteuden sisällään.

Lue lisää hyaluronihaposta tästä.

Jos ihosi on herkkä, tarkista ainesosaluettelo ja varmista, ettei tuote sisällä voimakkaita tuoksuja tai väriaineita. On myös hyvä varmistaa, että kasviperäisiä ainesosia on vain vähän tai ei lainkaan, sillä ne voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa allergisia reaktioita.
Kasvogeeli

NIVEA Hydra Skin Effect -kasvogeeli

 

Tutustu NIVEA Hydra Skin Effect Wake Up Gel -päivävoiteeseen. Siinä on puhdasta hyaluronia, joka aktivoi ihon luontaista hyaluronituotantoa. Kevyt geelimäinen koostumus sulautuu ihoon ja kosteuttaa 72 tunnin ajan. Kosteuttava geelivoide saa ihon tuntumaan raikkaalta ja täyteläiseltä.

Tukeaksesi ihoasi yön aikana levitä illalla NIVEA Hydra Skin Effect Night Gel-Cream -yövoidetta, joka elvyttää ihoasi ja tekee siitä joustavan.

hydra skin effect