UUDISTA JA
VAHVISTA IHOASI.

NIVEA Cellular Expert Lift -tuotteilla.

Bakuchiol
MIKÄ ON BAKUCHIOL?

TUTUSTU UUTEEN ANTI-AGE-IHONHOIDON SUPERTÄHTEEN

Sen nimi on Bakuchiol, ja se määrittää ihosi tulevaisuuden. Todellinen monilahjakkuus, joka torjuu ihon ikääntymisprosessia ja ikääntymisen tyypillisimpiä merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä - jopa syviä ryppyjä - ja ihon veltostumista. Bakuchiolin käyttö anti-age-tuotteissamme osoittaa tehokkaita tuloksia: 100 %:lla naisista ihon rakenne oli näkyvästi parantunut*! Nyt myös sinä voit ottaa bakuchiolin täyden tehon käyttöön uusien NIVEA Cellular Expert Lift -tuotteiden avulla.

*Lähde: 42 naisella tehdyn neljän viikon riippumattoman tutkimuksen tulokset, jotka osoittavat näkyviä parannuksia muun muassa juonteiden, syvien ryppyjen, ihon rakenteen, kiinteyden tai ihonsävyn tasaisuuden osalta.
CELLULAR Expert Lift Day Care with Bakuchiol
CELLULAR EXPERT LIFT -TUOTESARJA

UUDISTA ANTI-AGE-IHONHOITOSI CELLULAR EXPERT LIFT -TUOTTEILLA

THE CELLULAR EXPERT LIFT -RUTIINI

HOIDA IHOASI AAMULLA & ILLALLA

CellularExpertLift-Day
CELLULAR EXPERT LIFT -PÄIVÄVOIDE
Ryhdistää kasvonpiirteitä ja parantaa ihon rakennetta, antaen näkyviä tuloksia vain 1 viikossa! Päivävoiteen UV-suoja SPF30 suojaa ihoa auringolta ja sen aiheuttamalta ihon vanhenemiselta.

Lue lisää
CellularExpertLift-Night
CELLULAR EXPERT LIFT -YÖVOIDE
Uudistaa ja ravitsee ihoa yön aikana, vahvistava ja elvyttävä koostumus. Aamulla iho näyttää levänneeltä, uudistuneelta ja hyvinvoivalta!

Lue lisää
CellularExpertLift-Amploules
CELLULAR ELASTICITY -SEERUMIAMPULLIT
Vahvistavat ihoa, vähentävät näkyvästi ryppyjä, napakoittavat kasvonpiirteitä ja kiinteyttävät ihoa. Kokeile 7 päivän tehokuuria ihollesi!

Lue lisää
“Bakuchiol is defining the future of skin”

 

“BAKUCHIOL UUDISTAA IHOSI
TULEVAISUUDEN”

LUMINOUS630