Vihreä tee: hyödyt

Vihreää teetä on kuvailtu tähtiainesosaksi, jolla on monia hyötyjä iholle. Jatka lukemista löytääksesi, mitkä nämä vihreän teen hyödyt ovat ja kuinka voit sisällyttää vihreän teen ihonhoitoosi saavuttaaksesi hehkuvan ja terveennäköisen ihon helpommin.

Vihreä tee: hyödyt

Vihreällä teellä on laaja kirjo hyötyjä ja sitä voidaan käyttää usein eri tavoin. Vihreää teetä voidaan nauttia sellaisissa tuotteissa kuin tee, levittää suoraan iholle tai osana ihonhoitotuotteita yhdistäen kaikki sen ihonhoitohyödyt muiden ainesosien kanssa.

Mitä vihreä tee on?

Vihreä tee on teetyyppi, jota valmistetaan Camellia sinensis -kasvin lehdistä. Alun perin vihreää teetä nautittiin lääkkeenä ja se tulee samasta kasvista kuin sen suosittu serkku musta tee. Vihreän teen ja mustan teen ero on siinä, että toisin kuin mustaa teetä, vihreää teetä ei käytetä ennen höyryttämistä ja kuivaamista

Vihreä tee antioksidanttina

Vihreässä teessä on sekä polyfenoleita että katekiinejä (tunnetaan englanniksi myös EGCC:nä). EGCC-katekiinejä on suurimmassa määrin vihreässä teessä. Niiden on näytetty olevan voimakkaita luonnollisia antioksidantteja, jotka estävät ja hoitavat tulehduksia ja iho-ongelmia.

Vihreä tee sisältää voimakkaita antioksidantteja, jotka ovat täynnä ihonhoitohyötyjä, mutta sen hyötyihin kuuluvat  myös tulehdusta estävät ja ehkäisevät vaikutukset, jotka ovat hyödyllistä esimerkiksi ikääntymisen, sokeritaudin ja liikalihavuuden hoitamisessa ja ehkäisyssä. Vihreän teen hyödyt ovat loputtomia!

Vihreän teen on osoitettu olevan kaikkein tehokkain aine ihon tulehduksia ja syöpämuutoksia vastaan, mikä tarkoittaa sitä, että vihreä tee on hyväksi ihollesi.

Vihreä tee: hyödyt

  • Tulehdusta estävä
  • Antioksidantti
  • Syöpää ehkäisevä
  • Antibakteerinen

Vihreä tee ja iho - 7 vihreän teen hyötyä iholle

1. Taistelee ihosyöpiä vastaan

 vihreä tee auttaa sisältämiensä vahvojen antioksidanttien avulla korjaamaan DNA:ta. Tämä estää joitakin ihosyöpiä, jotka saattavat kehittyä, jos oleskellaan liikaa auringossa.

2. Vähentää ihon punaisuutta

vihreän teen tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat vähentämään ihoärsytystä ja punaisuutta, kun sitä levitetään iholle.

3. Vähentää aknea

Vihreä tee ihonhoitotuotteen ainesosana on erinomainen avaamaan ihohuokosia ja puhdistamaan ihon läpikotaisin, koska siinä on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka auttavat taistelemaan tulehdusta vastaan, antaen sinulle sileän ja puhtaan ihon. Anna NIVEA Naturally Good Cleansing Toner – kasvovedelle mahdollisuus auttaa poistamaan epäpuhtaudet ja puhdistamaan ihon pitkän päivän jälkeen. Tuotteessa on 98 % luonnosta peräisin olevia ainesosia ja se saa ihon tuntumaan sileältä ja raikkaalta.

4. Ihon uudistuminen ja korjaaminen

Kiitos vihreän teen sisältämän E-vitamiinin, vihreän teen hyödyt kattavat solujen vaihtuvuuden ja uudistumisen. E-vitamiini on myös hyvin kosteuttava ja auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta.

5. Vähentää mustia silmänalusia ja turvonneita silmiä

vihreän teen hyödyt iholle kattavat mustien silmänalusten ja silmien turvotuksen vähenemisen, kiitos kofeiinin, joka auttaa pienentämään verisuonia silmien ympärillä.

6. Kirkastaa ihoa

vihreä tee on niin hyvä antioksidantti, että se ei vain auta pitämään ihon kuulaana ja suojattuna, mutta tekee ihosi kirkkaammaksi ja sileämmäksi.

7. Taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan

vihreä tee auttaa ihoa uudistumaan ja korjaamaan ihosoluja samalla kun se auttaa ylläpitämään ihon kollageenitasoja. Tämä auttaa pitämään ihon kiinteänä ja tasoittamaan hienot juonteet ja rypyt pois.

Vihreä tee ja rasvainen iho

Koska vihreä tee sisältää katekiinejä, se on hyvin tehokas vähentämään ihon talin tuotantoa, mikä auttaa vähentämään aknen ja finnien muodostumista. Tämä johtuu siitä, että kun iho ylituottaa talia, se voi sitten tukkia ihonhuokosia aiheuttaen aknen puhkeamisen.

Valmista oma vihreä tee -kasvonaamio kotona

Se on niin helppoa!
Sekoita 3-4 ruokalusikallista riisijauhoa yhteen kannuun vihreää teetä. Anna seoksen viilentyä ja levitä kasvoillesi. Yksinkertaista!

Vihreä tee ja NIVEA

Jos pidät parempana puhdistaa kasvosi helposti valmiilla tuotteella, tarkastele NIVEAn vihreää teetä sisältäviä tuotteita.
NIVEA Naturally Good Milky Cleanser -puhdistusemulsiossa on sataprosenttisesti miellyttävä vihreää teetä sisältävä koostumus. Se puhdistaa syvältä ja poistaa epäpuhtaudet ja meikit samalla kun se on hellä silmäripsillesi.
NIVEA Naturally Good Cleansing Toner -kasvovedessä on myös sataprosenttisesti miellyttävä vihreää teetä sisältävä koostumus. Se on mainio poistamaan meikit, lian ja päivittäiset epäpuhtaudet jättäen ihon pehmeäksi ja virkistyneeksi. Ainesosista 98 % on luonnonmukaisia.

Tarkastele koko Naturally Good -tuotevalikoimaa tästä