• Kaikki
  • Body Lotion
  • Erikoishoitotuotteet
  • Kasvonaamiot
  • Kasvonaamiot ja kuorinta-aineet
  • Kasvovoiteet
  • Päivävoiteet
  • Yleisvoiteet
  • Yövoiteet
Suodatin
Lajittele
Lajittele

Ihosi on ainutlaatuinen, kuten sinäkin

Löytääksesi ihosi tarpeisiin täydellisesti sopivan kasvovoiteen sinun pitää tuntea ihotyyppisi. Se on ainoa tapa, jolla löydät omalle ihollesi parhaiten sopivat kasvojenhoitotuotteet. Tuntuuko ihosi usein kireältä ja kuivalta? Saatko helposti epäpuhtauksia? Oletko herkkä kirkkaalle valolle tai äärilämpötiloille? Sekaiho, kuiva iho, epäpuhdas iho, normaali iho tai herkkä iho: valitse NIVEAn kasvojenhoitotuotteista ihovoide, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Anna kuivalle iholle tehokasta kosteutusta, hemmottele herkkää ihoa erityisen miedolla tuotteella ja vapauta epäpuhdas iho tehokkaasti näpyistä ja rasvaisesta kiillosta.

Erityistä hoitoa erityistarpeille

Ikääntyessämme ihomme muuttuu. Solut uusiutuvat aiempaa hitaammin, ne tuottavat vähemmän kollageenia ja iho menettää kosteuttaan ja kimmoisuuttaan. NIVEAn ihontutkimuskeskus on kehittänyt erityisesti ikääntyneen ihon tarpeisiin sopivia kasvovoiteita. Niiden innovatiivinen koostumus silottaa ryppyjä näkyvästi ja estää uusien ryppyjen muodostumista tehden ihosta entistä raikkaamman ja nuorekkaamman näköisen. Auringon ultraviolettisäteillä on erityisen merkittävä vaikutus ennenaikaiseen vanhenemiseen. Säteet läpäisevät jossain määrin lasia, joten iho altistuu säteilylle säännöllisesti joka päivä. Tästä syystä monien NIVEAn päivätuotteiden aurinkosuojakerroin (SFP) on 15 tai 30. Lisäksi niissä on erityinen UVA-suodatin. Niille, jotka kiinnittävät ihonhoidon lisäksi huomiota myös ihon sävyyn, on tarjolla sävytetty kasvovoide. NIVEAlla on sävytettyjä kosteusvoiteita eri ihotyypeille. BB-voiteet viimeistelevät ihon täydellisesti – ne eivät vain kosteuta ja suojaa, vaan luovat samalla iholle sileän pinnan ja häivyttävät pieniä epätasaisuuksia meikin tavoin.


Kaiken kattavaa ihonhoitoa NIVEAlta

Ihoa on tärkeää hoitaa säännöllisesti, jotta se pysyy kauniina ja sädehtivänä. Hoitorutiinin pitäisi sisältää päivävoiteen lisäksi yö- ja silmienympärysvoiteen. Valitse aina tuotteet samasta ihonhoitotuotesarjasta. Näin voit olla varma, että kaikki tuotteiden ainesosat sopivat oman ihosi tarpeisiin ja toimivat optimaalisesti tarkoituksensa mukaisesti. Huolellinen puhdistaminen on tietenkin osa kasvojen hoitoa. Puhdistusliinat, geeli tai kuorinta-aine – näitä käytettäessä on myös kiinnitettävä huomiota omaan ihotyyppiin.