Löydä sopiva kasvovoide täydelliseen kasvojenhoitorutiiniin

Kylmä, ilmastointi, auringonpaiste: kasvojesi iho altistuu useille ulkoisille tekijöille päivittäin. Kaikki niistä eivät ole sinulle hyväksi - osa ärsyttää ihoasi tai aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä. Siksi on tärkeää suojata ja ravita ihoasi päivittäin laadukkaalla kasvovoiteella. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme, kuten Luminous630,Q10 -yövoiteisiinja kosteuttaviin geelivoiteisiin.

Mikä on minulle paras kasvovoide?

Oletko miettinyt koskaan mikä on paras kosteusvoide kasvoille tai kasvovoide? Meiltä löydät vastauksen. Löytääksesi ihollesi parhaan kosteusvoiteen tai kasvovoiteen, tulee sinun ensin tietää oma ihotyyppisi. Tuntuuko ihosi usein kiristävältä ja kuivalta? Onko se altis epäpuhtauksille? Oletko herkkä kirkkaille valoille tai äärimmäisille lämpötiloille? Sekaiho, kuiva iho, kauneusvirheellinen iho, normaali iho vai herkkä iho: valitse NIVEAn kasvojenhoitosarjasta kasvovoide, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

 

Kasvovoide rasvoittuvalle iholle

Jos olet altis finneille ja mustapäille, on parempi välttää öljypohjaisia kasvojen kosteusvoiteita ja valita niiden sijaan vesipohjaisia voiteita, geelejä tai muita kosteuttavia kosteusvoiteita, jotka lievittävät ihon tulehdusta. On myös tärkeää puhdistaa kasvot säännöllisesti ja säännönmukaisesti sekä olla tarkkana mahdollisesti ärsyttävien ainesosien varalta.

 

Kasvovoide kuivalle iholle

Kuivaihoisille paras kosteuttava kasvovoide on öljypohjainen ja koostumukseltaan rasvainen. Yleisesti ottaen, mitä kuivempi iho, sitä rasvaisempaa kosteuttavan voiteen tulisi olla. Etsi tuotteita, jotka sisältävät hyaluronihapon kaltaisia ainesosia, jotka koostuvat pikkuruisista molekyyleistä, jotka imevät ja lukitsevat sisäänsä suuria määriä kosteutta.

 

Kasvovoide sekaiholle

Parhaan kosteuttavan kasvovoiteen löytäminen voi olla hankalaa sekaihoisille. Tämä johtuu siitä, että otsassa, nenässä ja leuassa iho on rasvoittuvaa ja poskissa kuivaa. Siksi on tärkeää löytää kosteuttava kosteusvoide, joka ei ärsytä mitään kasvojen aluetta.

 

C-vitamiinia sisältävä kasvovoide

Tutkimusten mukaan C-vitamiini kirkastaa hipiää, estää ennenaikaista ikääntymistä ja jopa vähentää tummia läiskiä estämällä ihopigmentin tuotantoa. Kaiken lisäksi sen säännöllinen käyttö kohentaa ihon sävyä ja tekstuuria, mikä puolestaan vaikuttaa hiusjuonteisiin positiivisesti.

 

Aurinkosuoja

On järkevää suojata ihosi auringon haitallisilta UV-säteiltä myös talvikuukausien aikana. Auringon ultraviolettisäteillä on erityisen suuri vaikutus myös ennenaikaisessa ikääntymisessä. Yksi helpommista tavoista varmistaa, että ihosi on suojattu, on käyttää SPF:n sisältävää kasvovoidetta.

 

Erityishoivaa kaikille ikäluokille

Ikääntyessämme ihomme muuttuu. Solut uusiutuvat hitaammin, ne tuottavat vähemmän kollageenia ja iho menettää kosteutta ja kimmoisuutta. NIVEAn ihotutkimuskeskus on kehittänyt kasvovoiteita erityisesti varttuneemman ihon tarpeisiin. Niiden innovatiivinen koostumus lievittää ryppyjä näkyvästi, estää uusien ryppyjen muodostumista antaen iholle näin raikkaamman ja nuorekkaamman ulkonäön.

 

Kattava ihonhoitorutiini NIVEAlta

Säilyttääksesi ihosi kauniina ja hehkeänä pidemmän aikaa on tärkeää aloittaa säännöllinen ihonhoitorutiini. Sen pitäisi sisältää kosteuttava kasvovoide yöksi ja erityinen silmänympärystuote päivävoide lisäksi. Valitse aina tuotteet samasta ihonhoitosarjasta. Näin voit olla varma, että kaikki tuotteiden ainesosat sopivat ihosi tarpeisiin ja saavuttavat halutun vaikutuksen.