Ihosi on yhtä yksilöllinen kuin sinä itse

Löytääksesi ihosi tarpeisiin täydellisesti sopivan kasvovoiteen sinun pitää tietää oma ihotyyppisi ja ihosi kunto. Se on ainoa tapa, jolla löydät omalle ihollesi parhaiten sopivat kasvojenhoitotuotteet. Tuntuuko ihosi usein kireältä ja kuivalta? Saatko helposti epäpuhtauksia? Reagoiko ihosi herkästi UV-säteilyyn tai lämpötilan vaihteluihin? Sekaiho, kuiva iho, epäpuhdas iho, normaali iho tai herkkä iho: valitse NIVEAn kasvojenhoitotuotteista ihovoide, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Kosteuta kuivaa ihoa intensiivisesti, helli herkkää ihoa erityisen hoitavilla ainesosilla ja torju sekä vähennä tehokkaasti epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon kiiltoa.


Erityistä hoitoa erityistarpeille

Ikääntyessämme ihomme muuttuu. Solut uusiutuvat hitaammin, ne tuottavat aiempaa vähemmän kollageenia ja iho menettää kosteuttaan ja kimmoisuuttaan. NIVEAn ihontutkimuskeskus on kehittänyt erityisesti ikääntyneen ihon tarpeisiin sopivia kasvovoiteita. Niiden innovatiivinen koostumus silottaa ryppyjä näkyvästi ja estää uusien ryppyjen muodostumista tehden ihosta aiempaa raikkaamman ja nuorekkaamman näköisen. Auringon ultraviolettisäteillä on erityisen merkittävä vaikutus ennenaikaiseen vanhenemiseen. Säteet läpäisevät jossain määrin lasia, joten iho altistuu säteilylle säännöllisesti joka päivä. Siksi useat NIVEA-päivävoiteet sisältävät 15 tai 30 aurinkosuojakertoimen. Lisäksi niissä on erityinen UVA-suodatin. Niille, jotka kiinnittävät ihonhoidon lisäksi huomiota myös ihon sävyyn, on tarjolla sävytetty kasvovoide. NIVEAlla on sävytettyjä kosteusvoiteita eri ihotyypeille. BB-voiteet viimeistelevät ihon täydellisesti – ne eivät vain kosteuta ja suojaa, vaan luovat samalla iholle sileän pinnan ja häivyttävät pieniä epätasaisuuksia meikin tavoin.


Kaiken kattavaa ihonhoitoa NIVEAlta 

Ihoa on tärkeää hoitaa säännöllisesti, jotta se säilyisi kauniina ja sädehtivänä. Sen pitäisi sisältää voiteet päiväksi ja yöksi sekä erillisen silmänympärysvoiteen herkälle silmänympärysiholle. Valitse aina tuotteet samasta ihonhoitotuotesarjasta. Näin voit olla varma, että kaikki tuotteiden ainesosat sopivat oman ihosi tarpeisiin ja toimivat optimaalisesti tarkoituksensa mukaisesti. Kunnollinen puhdistus on tietysti myös iso osa kunnollista ihonhoitoa. Puhdistuspyyhkeet, geeli tai kuorinta – muista tarkistaa tuotteiden sopivuus ihotyypillesi ja ihosi kunnolle.