ANNA PALAA - NIVEA MICELLAR WATER

Mutaa, meikkiä, hikeä, kyyneleitä, glitteriä, kakkua, savea, maalia, pölyä, hiekkaa, likaa... NIVEA Micellar Water -misellivedessä on MicellAIR-teknologia, joka poistaa ihan kaiken, joten voit aina aloittaa alusta. Näin voit antaa palaa ja kokeilla kaikkea!

NIVEA MICELLAR WATER SENSITIVE SKIN

PUHDISTAA IHON ILMAN HUUHTELUA TAI HANKAUSTA

NIVEA Micellar Water -miselliveden MicellAIR-koostumus antaa sinulle täydellisen puhtaan ihon, joka on vapaa kaikista tuote- ja meikkijäämistä. Näin ihosi saa hengittää. Pyyhi hellävaraisesti kasvot, suljetut silmät ja huulet kostutetulla vanulapulla - ja ihosi on jälleen valmis uusiin haasteisiin.

HERKÄLLE IHOLLE

Ärtyykö ihosi helposti ja saattaa tarvita hieman ylimääräistä hoitoa? Herkälle iholle tarkoitettu NIVEA 5-in-1 Micellar Water -misellivesi antaa ihon hengittää eikä jätä iholle jäämiä, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa.

1. Poistaa meikin tehokkaasti
2. Syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti
3. Kosteuttaa ihoa
4. Rauhoittaa ihoa
5. Lievittää ihoärsytystä

MICELLAIR-TEKNOLOGIA

LUE LISÄÄ MICELLAIR-TEKNOLOGIASTA

NIVEA Micellar Water -miselliveden innovatiivinen MicellAIR-koostumus syväpuhdistaa ihon, poistaa lian ja meikkihiukkaset jättäen ihollesi 0 % meikkijäämiä. Näin ihosi on jälleen valmis uusiin haasteisiin. Katso demo ja tutustu tieteeseen.

MISELLIT

Misellit ovat pieniä molekyylimagneetteja, jotka vetävät öljyä, likaa ja meikkiä pois iholta, ja näin antavat ihon hengittää. NIVEA 5in1 Micellar Water -misellivesi on erityisesti suunniteltu puhdistamaan ihosi hellävaraisesti kuivattamatta tai ärsyttämättä sitä.

5 ERI ETUA

NIVEA 5in1 Micellar Water -misellivesi 1. poistaa meikin tehokkaasti, 2. puhdistaa ihon hellävaraisesti, 3. kosteuttaa ihoa, 4. rauhoittaa ihoa ja 5. lievittää ihoärsytystä.

KOKEILE JA IHASTU

Kostuta vanulappu misellivedellä. Pyyhi kasvot hellävaraisesti vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella - anna ihon vain kuivua ja nauti puhtaasta ja pehmeästä ihosta.