Miksi kasvojen puhdistusaine on tärkeä osa kauneusrutiiniasi

Poistaaksesi lian, öljyn ja meikin kasvoiltasi tulee sinun käyttää hyviä tuotteita kasvojen puhdistukseen. Ne ovat tarpeen, sillä ne poistavat epätoivotun lian kasvoiltasi ennen kauneusrutiinisi jatkamista. Monet ihonpuhdistustuotteet työntyvät myös syvälle ihoon auttaen pitämään ihon kirkkaana pitempään.

Mikä on sinulle sopivin kasvojen puhdistusaine?

Tarjoamme laajan tuotevalikoiman kasvojen ja ihon puhdistukseen auttaaksemme sinua valitsemaan ihotyypillesi parhaan tuotteen.  Kussakin tarjoamassamme kasvojenpuhdistusaineessa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään ihon kirkkaana. Jos etsit ihollesi sopivinta kasvojenpuhdistusainetta, voit lopettaa etsimisen! Kasvojenpuhdistusaineita on useita erilaisia. Tutustutaan jäljempänä muutamaan:

 

- Kasvoja puhdistava vaahto: Kasvoja puhdistavat vaahdot ovat eräänlainen kasvoja puhdistava saippua, joita käytetään yleensä herkemmälle iholle. Kasvoja puhdistavia vaahtoja käytetään ihon puhdistamiseen, jotta kaikki lika saadaan iholta pois ennen ihonhoitorutiinisi jatkamista.

 

- Kasvoja puhdistavat maidot: Kasvoja puhdistavat maidot ovat kevyitä ja hellävaraisia kasvojen puhdistuaineita. Monet kasvoja puhdistavat tuotteet, erityisesti aknelle suunnatut, voivat olla liian voimakkaita ja kuivattaa ihoa. Kasvoja puhdistava maito jättää iholle kosteutetun tunteen ja tekee ihosta pehmeän. 

 

- Kasvovesi: kasvovettä käytetään puhdistamaan ihoa, sekä pienentämään ihohuokosia. Kasvovedet sopivat myös herkälle iholle, sillä ne sisältävät usein rauhoittavia ainesosia. Kasvovesi jättää ihon kirkkaaksi ja valmistelee sen vastaanottamaan muita tuotteita, joita ehkä haluat käyttää puhdistuksen jälkeen.

 

- Kasvojen kuorinta: jos ihosi on sekaihoa, pesu ja kuorinta ovat paras vaihtoehtosi päivittäiseen kasvojen puhdistukseen ja ihon puhdistusaineeksi. Kasvojen kuorinnat vähentävät ylimääräistä talia häiritsemättä ihon tasapainoa. Kasvojen kuorinnan kuorivat hiukkaset puhdistavat ihohuokoset ja auttavat vähentämään epäpuhtauksia pitkällä aikavälillä.

 

- Puhdistusliinat: Kasvoja puhdistavat liinat ja misellivettä sisältävät kasvoja puhdistavat liinat poistavat likaa, talikertymiä, rasvaa ja kuolleita ihosoluja kasvoiltasi. Kasvoja puhdistavat liinat ovat täydellisiä tien päälle ja pitävät kipeät punaiset finnit kurissa.

 

Kasvojen puhdistusaine rasvoittuvalle iholle

Jos etsit kasvojenpuhdistusainetta rasvoittuvalle iholle, suosittelemme kasvoja puhdistavaa geeliä. Monet kasvoja puhdistavat tuotteet voivat lisätä ihon öljyntuotantoa, eivätkä ole parhaita kasvojen puhdistusaineita ihollesi. Misellivettä sisältävät kasvojen puhdistusaineemme olisivat täydellinen ratkaisu rasvoittuvan ihon kasvojen puhdistuaineeksi, sillä misellit poistavat likaa ja öljyä ihoa kuivaamatta.