nainen nuorempi iho

Miten näyttää nuoremmalta

Nuorempi iho: 15 vinkkiä

Miten näyttää nuoremmalta

Kaipaatko pieniä elämäntapamuutoksia tai kenties päivitystä ihonhoitorutiiniisi – lue lisää siitä, kuinka voit auttaa ihoasi ja näyttää nuoremmalta.

 

Luonnollinen ikääntyminen on kaunista. Eletty elämä näkyy kasvoilla naururyppyinä ja suun pieliin piirtyneinä hymyjuonteina. On täysin luonnollista, että haluat säilyttää nuorekkaan hehkun mahdollisimman pitkään kosteuttamalla ihoa vuosi toisensa jälkeen. Olemme tältä pohjalta laatineet 15 vinkkiä, joiden avulla ihosi näyttää nuoremmalta ja energiseltä.


spf varten miten näyttää nuoremmalta
Haluan näyttää nuoremmalta

1. Levitä aurinkosuojavoidetta päivittäin

Jos haluat näyttää nuoremmalta, paras lähtökohta on varmistaa, että iho on suojassa auringonvalolta. Auringon UV-säteily on suurin syyllinen ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Siksi aurinkosuojakertoimella varustetun kosteusvoiteen, kuten NIVEA Q10 Power Firming Day Cream SPF30 -päivävoiteen tai aurinkovoiteen levittäminen joka päivä auttaa säilyttämään nuorekkaan ilmeen.
nainen nuorempi iho
Haluan näyttää nuoremmalta

2. Käytä aurinkolaseja, joissa on polarisoidut, suuret linssit

Polarisoidut aurinkolasit suojaavat silmiä auringolta ja silmäympärysihoa auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä. Mitä suuremmat linssit, sitä enemmän ne suojaavat, ja kasvojen iho näyttää nuoremmalta.
kerma nuorempi iho
Haluan näyttää nuoremmalta

3. Panosta itseruskettavaan vartalovoiteeseen

NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion -vartalovoide ei ainoastaan kiinteytä, vaan myös kosteuttaa ja napakoittaa ihoa ja saa sen näyttämään nuoremmalta. Lisäksi vartalovoide jättää iholle kevyen päivetyksen. Koostumuksessa on mukana koentsyymi Q10:ä, jonka on osoitettu ehkäisevän ikääntymisen merkkejä. Se on myös antioksidantti, joka taistelee vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita vastaan ja tuo iholle elinvoimaa tuottaakseen kollageenia ja elastiinia, jotka yhdessä pitävät ihon kimmoisana.
käsivoide näyttää nuoremmalta
Haluan näyttää nuoremmalta

4. Huolehdi käsistä

Pidä iho nuorekkaana hemmottelemalla käsiä, kynsinauhoja ja kynsiä. NIVEA Q10 Anti-Age Care Hand Cream -käsivoide kosteuttaa intensiivisesti käsiä samalla, kun se vähentää näkyvästi ryppyjä ja jättää kädet ihanan pehmeiksi. UV-suodattimet auttavat lisäksi UV-säteilyn aiheuttamien läiskien ehkäisyssä ja auttavat silläkin tavoin käsien ihoa pysymään nuorekkaana.
nuorempi iho jaloilla
Haluan näyttää nuoremmalta

5. Huolehdi myös jaloista!

On myös tärkeää hoitaa jalkoja ja pitää ne hyvin kosteutettuina. Siksi jalkahoito silloin tällöin on hyvä tapa viettää omaa aikaa ja hoitaa jalkojen ihoa. Lue lisää jalkojen hoitamisesta.
nainen oppii miten näyttää nuoremmalta
Kuinka näyttää nuoremmalta

6. Nujerra hyperpigmentaatio ja maksaläiskät, jotta kasvojesi iho näyttää nuoremmalta

Kypsän ihon hankalimmin hoidettavia piirteitä ovat hyperpigmentaatio ja maksaläiskät. NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Anti-Spot -kasvoseerumi sisältää erittäin tehokkaita ainesosia ja anti-pigmenttiteknologiaa, joka estää melaniinin tuotantoa ja vähentää maksaläiskien muodostumista.
nainen nuorempi iho
Kuinka näyttää nuoremmalta

7. Puhdista iho huolellisesti

Kasvojen puhdistaminen aamuisin auttaa hävittämään yön aikana kertynyttä kuollutta ihosolukkoa ja valmistaa ihoa seerumin ja kosteusvoiteen ravitseville ainesosille. Iltaisin ihon puhdistaminen on yhtä lailla tärkeää, sillä silloin ihon pinnasta poistuu päivän aikana kertynyt lika, meikki ja ympäristösaasteet. Huolimaton puhdistaminen voi saada ihon näyttämään samealta ja väsyneeltä, eikä se auta asiaa, jos tavoitteena on nuorempi iho.
kerma nuorempi iho
Kuinka näyttää nuoremmalta

8. Lisää kollageenia

Kollageeni säilyttää ihon rakenteen ja pitää sen vahvana ja kimmoisana. Ikääntyessä ihon luontainen kollageenimäärä alkaa laskea, jolloin iho alkaa veltostua ja heikentyä. Yksi parhaista tavoista lisätä kollageenin määrää on käyttää voidetta, joka edistää sen tuotantoa. NIVEA Naturally Good Anti Age Day Cream -päivävoide sisältää luomulaatuista takiaisuutetta ja 99-prosenttisesti pelkästään luonnonmukaisia ainesosia, jotka kaikki edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa, vähentävät ryppyjä ja kosteuttavat ihoa vuorokauden ympäri.

Älä myöskään unohda hyvää yövoidetta – NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Night Cream -yövoide ravitsee ihoa syvälle asti ja aktivoi soluja tuottamaan yön aikana hyaluronia, kollageenia ja elastiinia, jotka kaikki vahvistavat ihoa. Tuloksena on aamulla nuorekkaalta näyttävä iho ja syvien juonteiden huomattava tasoittuminen. Lue lisää siitä, kuinka säilytät hyvän kollageenitason ihollasi. 
kerma nuorempi iho
Kuinka näyttää nuoremmalta

9. Käytä kasvonaamiota viikoittain

Kasvonaamiot ovat erinomainen tapa rentoutua ja antaa kasvojen iholle kosteutta ja sitä pientä ekstraa, jota se tarvitsee pysyäkseen nuorekkaana. Valikoimassamme on monia, kunkin oman ihon tarpeisiin sopivia hemmottelevia kasvonaamioita, joiden ansiosta iho näyttää nuoremmalta. Kypsemmälle iholle, jossa ikääntymisen merkit jo näkyvät, suosittelemme NIVEA Q10 Power Sleeping Mask -kasvonaamiota, joka ravitsee ihoa yön aikana ja vähentää näkyvästi ryppyjä ja juonteita. Nuorempi iho taas pitää NIVEA Q10 Energy Sheet Mask -kasvonaamiosta. Se tuo iholle annoksen antioksidantteja, jotka saavat ihon hehkumaan samalla, kun ensimmäiset ikääntymisen merkit ja väsymys kaikkoavat.
ruokaa nuorempi iho
Kuinka näyttää nuoremmalta

10. Syö monipuolisesti ja terveellisesti

Iho heijastaa koko kehon terveyttä; nauttimamme ruoka ja juoma näkyvät myös iholla. Siksi ei yllätä, että epäterveellinen ruoka on epäterveellistä myös iholle, ja terveellinen ruoka tukee myös ihon terveyttä. Erityisesti vihreät lehdet, tuoreet hedelmät ja rasvainen kala, kuten lohi ja makrilli, sisältävät ravintoaineita, jotka auttavat ihoa pysymään hyvässä kunnossa. Laadukkaan ravinnon ansiosta iho näyttää nuoremmalta, vaikka ikää tulee lisää, sillä näin se saa kaikki välttämättömät vitamiinit ja hivenaineet.
meikki näyttää nuoremmalta
Kuinka näyttää nuoremmalta

11. Päivitä meikki

Varmista, että meikki tuo esiin parhaat piirteesi. Tekemällä pieniä muutoksia arkimeikkiin voit näyttää nuoremmalta. Kokeile pehmeämmän sävyistä huulipunaa, valitse lämpimämpi sävy poskille tai vaihda nestemäinen eyeliner silmänrajauskynään – näin lopputulos on pehmeämpi ja luonnollisempi. Kokeile, mikä sopii sinulle parhaiten ja kuinka löydät kenties uutta varmuutta.
terveellistä ruokaa miten näyttää nuoremmalta
Kuinka näyttää nuoremmalta

12. Huolehdi antioksidanttien saannista

Antioksidantit auttavat kirkastamaan ihoa ja pitävät ihon nuoren näköisenä taistelemalla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan. Oksidatiivinen stressi aiheuttaa kollageenin rikkoutumista, joka puolestaan saa ihon näyttämään vanhemmalta – antioksidantit ehkäisevät tätä vaikutusta. Monet NIVEA:n ihonhoitotuotteet sisältävät antioksidantteja, kuten A-, C- ja E-vitamiinia sekä Q10:ä. Ihonhoitotuotteiden lisäksi antioksidantteja iholle tuo myös terveellinen ruokavalio.
käyttää nuorempi iho
Kuinka näyttää nuoremmalta

13. Liikkumalla nuorempi iho

On olemassa monta syytä, miksi on tärkeää liikkua säännöllisesti, ja tässä yksi niistä! Liikunnan ansiosta ihokin näyttää nuoremmalta; se auttaa nukkumaan paremmin, parantaa ryhtiä, vauhdittaa aineenvaihduntaa ja hidastaa sillä tavoin solujen ikääntymistä ja vähentää stressiä.
kerma nuorempi iho
Kuinka näyttää nuoremmalta

14. Käytä hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita

Hyaluronihappo auttaa ihoa pitämään kosteuden sisällään, mutta ikääntyessä iho ei enää itse tuota hyaluronihappoa yhtä paljon. Tämä voi johtaa ihon kuivumiseen, jolloin se alkaa helposti veltostua. Tuotteet kuten NIVEA Cellular Filler Elasticity Day Cream -päivävoide lisäävät hyaluronihapon määrää iholla ja vähentävät huomattavasti ryppyjä, lisäävät ihon kimmoisuutta ja kosteuttavat ihoa päivittäin.
kerma nuorempi iho
Kuinka näyttää nuoremmalta

15. Nuku enemmän!

Nukkuessa iho uusiutuu ja korjaantuu itsestään. Jos uni jää liian vähäiseksi, iho näyttää helposti samealta ja väsyneeltä, eikä lainkaan nuoremmalta! Anti age -yövoide auttaa tukemaan ihon uusiutumista yön aikana. Sen ansiosta heräät aamulla virkeän näköisenä ja ihosi näyttää nuoremmalta. NIVEA Naturally Good Anti Age Night Cream -yövoide sisältää luomulaatuista takiaisuutetta ja luomulaatuista arganöljyä ja hoitaa ihoa yöllä, kun aika on siihen otollisin.