MIKSI SINUN TULISI AINA VARMISTAA, ETTÄ POISTAT MEIKKISI KUNNOLLA?

Jos et poista meikkejä kasvoiltasi joka päivä, seurauksia saattaa olla monenlaisia. Niihin lukeutuvat muun muassa silmätulehdukset, ihon ärtyminen, näärännäpyt, katkenneet silmäripset ja tukkeutuneet ihohuokoset, jotka johtavat näppyihin ja kuivaan ihoon. Mutta älä huolestu, sillä me olemme täällä auttaaksemme sinua!

On tärkeää tietää miten poistaa vedenkestävä ripsiväri, jotta hyödyt ihonhoidosta mahdollisimman paljon, etkä vahingoita ihoa käyttämällä vääriä tekniikoita.

MITEN POISTAA VEDENKESTÄVÄ RIPSIVÄRI

Jos jätät ripsivärin ripsiisi yön yli, hennot ripset saattavat vahingoittua. Mutta miten poistaa vedenkestävä ripsiväri niin hellästi kuin mahdollista?


Jos haluat poistaa vedenkestävän ripsivärin, misellivesi, puhdistusliinat tai erityiset silmämeikinpoistoaineet ovat hyvä valinta. Ne poistavat vedenkestävän ripsivärin, luomivärin ja silmänrajauskynän silmänympärysiholta ja ripsistäsi vaivattomasti ja hellästi.

MITEN POISTAA VEDENKESTÄVÄ RIPSIVÄRI VANULAPULLA

 1. Kastele vanulappu misellivedellä tai silmämeikinpoistoaineella, kuten NIVEA Glow Eye Makeup Remover -silmämeikinpoistoaineella poistaaksesi vedenpitävän ripsivärin vaivattomasti.
 2. Sulje silmät ja paina vanulappu kevyesti silmäluomelle, anna vaikuttaa hetki - ripsiväri liukenee vanulappuun
 3. Parin sekunnin jälkeen (laske viiteen) pyyhi ripsiväri varovasti vanulapulla alaspäin suuntautuvalla liikkellä tai silmän sisänurkasta ulospäin.
 4. Toista, kunnes ripsiväri on lähtenyt kokonaan.
  Ole varovainen: Kun poistat meikkejä silmistäsi, on tärkeää, että olet niin hellävarainen kuin mahdollista. Mekaaninen ärsyke, kuten voimakas hierominen tai hankaaminen voivat ärsyttää silmänympärysten herkkää ihoa, mikä voi johtaa punoitukseen ja silmänalusryppyihin.

VEDENKESTÄVÄN RIPSIVÄRIN POISTAMINEN NIVEAN AVULLA

Löydä itsellesi paras silmämeikinpoistoaine.
 1. Meikinpoistoliinat
  Nämä ovat ensiluokkaisia, kun usein olet kiireinen tai tarvitset nopean ja helpon tavan poistaa meikit päivän lopuksi. Löydä NIVEAn kasvojen puhdistusliinat tästä.
 2. Misellivesipuhdistusaine
  Misellivesi on hellä iholle ja tehokas meikkien poistossa.
  Löydä NIVEA MicellAIR Expert Water -puhdistusvesi - koska se yhdistää miselliveden ja kuivien öljyjen vahvuudet, se poistaa vaivattomasti vedenpitävän ripsivärin ja silmämeikit.
 3. Öljy-rikastetut puhdistusaineet
  Öljy-rikastetuissa puhdistusaineissa on tehokkaita rasvoja, jotka ensin tähtäävät voimakkaasti meikkien, kuten vedenkestävän ripsivärin, poistamiseen ja sitten puhdistavat loput kasvoista virkistävällä puhdistusaineella. Jos käytät paljon meikkejä, tämä voisi olla meikinpoistoaineesi. Kokeile NIVEA Double Effect Eye Make-Up Remover -meikinpoistoainetta.          
 4. Luontoperäinen puhdistusaine
  Jos etsit meikinpoistoainetta, joka on tehty luomuainesosista, NIVEA Naturally Good Micellar Cleanser on loistava tuote sinulle. Se sisältää 99% luonnollisia ainesosia ja poistaa hellästi mutta tehokkaasti vedenkestävän ripsivärin ja meikit.