HYVÄSTI PIGMENTTILÄISKÄT. TERVETULOA SÄTEILEVÄ IHO

UUTTA! LUMINOUS630®

LUMINOUS630® Anti Dark-Spot on NIVEAn uusi ihonhoitosarja, joka vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä.

HYVÄSTI PIGMENTTILÄISKÄT. TERVETULOA SÄTEILEVÄ IHO

UUTTA! LUMINOUS630®

LUMINOUS630® Anti Dark-Spot on NIVEAn uusi ihonhoitosarja, joka vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä.

PATENTOITU LUMINOUS630®

VÄHENTÄÄ PIGMENTTILÄISKIÄ JA TEKEE IHONSÄVYSTÄ TASAISEMMAN JA SÄTEILEVÄN

LUMINOUS630® Anti Dark-Spot -tuotteilla on todistettu tehokkuus pigmenttiläiskiä vastaan. Kolme yleisintä syytä, jotka aiheuttavat tummia läiskiä ovat auringolle altistuminen, ikääntyminen ja hormonaaliset muutokset, kuten raskaus tai vaihdevuodet. Kaikki nämä kolme tekijää voivat aiheuttaa melaniinintuotannon epätasapainoa, joka johtaa tummiin läiskiin ja epätasaiseen ihonsävyyn kasvoilla. 

8/10 naisesta vahvistaa: "TEHOKKAIN IKINÄ TESTAAMANI HOITO PIGMENTTILÄISKIÄ VASTAAN"*
*12 viikon tutkimus käyttäen Advanced Treatment -seerumia, itsearvio, 34 naista, 2018.  
TODISTETTU TEHOKKUUS

NÄKYVÄSTI VÄHEMMÄN PIGMENTTILÄISKIÄ KAHDESSA VIIKOSSA JA SÄÄNNÖLLISELLÄ KÄYTÖLLÄ TULOKSET PARANEVAT AJAN MYÖTÄ*

arpi - 4 - viikkoa

2 viikkoa

Läiskät ovat näkyvästi vaalentuneet

8 weeks

8 viikkoa

Läiskien tummuus on vähentynyt 50%*

12 weeks

12 viikkoa

Läiskien tummuus vähentynyt jopa 71%*

*säännöllisellä käytöllä; itsearviointi; 12 viikon tutkimus LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum -tuotteella, 34 naista, 2018

10 VUODEN TUTKIMUS

PATENTOITU AINESOSA

LUMINOUS630

NIVEAn tutkijat tekivät 10 vuotta huolellista tutkimustyötä ja kävivät läpi yli 50.000 ainesosaa, löytääkseen erittäin tehokkaan LUMINOUS630 :n, joka vaikuttaa solutasolla.

LUMINOUS630 VAIKUTTAA SOLUTASOLLA KAHDELLA TAVALLA

 

TUOTTEET

THE LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT -IHONHOITORUTIINI

SEERUMI

Hellävarainen koostumus vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä. Seerumi antaa NIVEAn parhaimman tehokkuuden pigmenttiläiskien hoitoon kaksoisvaikutuksellaan - se vähentää tummia läiskiä näkyvästi jopa -50% 8 viikossa. Tekee ihosta tasaisen ja säteilevän.

YÖVOIDE

Tämä yövoide vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä samalla kun nukut. Se myös tasapainottaa ihon melaniinintuotantoa ja näin ennaltaehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Aamulla ihosi näyttää ihanan raikkaalta ja levänneeltä, sekä päivä päivältä tasaisemmalta ja sädehtivämmältä. Sisältää ihosoluja aktivoivaa* hyaluronihappoa, joka uudistaa ja vahvistaa ihoasi. *in-vitro

PÄIVÄVOIDE

Valmistele ihosi uuteen päivään! Tämä päivävoide suojaa jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä tummenemiselta ja ehkäisee niiden uudelleensyntymistä. Suojakerroin 50 suojaa ihoa auringolta ja sen aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tekee ihosta tasaisen ja kauniin säteilevän.

Luminous 630 Sävyttävä päivävoide

SÄVYTTÄVÄ PÄIVÄVOIDE

Sävyttävällä päivävoiteella on kaksoisvaikutus: se tasoittaa ihonsävyä ja antaa luonnollisen kauniin peittävyyden iholle mikrokapseloitujen sävypigmenttien ansiosta, sekä samalla vähentää ja ennaltaehkäisee tehokkaasti pigmenttiläiskiä Luminous630-ainesosan avulla.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Silmänympärysvoiteen LUMINOUS 630®-teknologia tasapainottaa pigmenttiä vaalentaen tummia silmänalusia, energisoiva kofeiini vähentää silmänalusten turvotusta ja silmäpusseja sekä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä silmien ympärillä. Lopputuloksena säteilevä, nuorekkaan näköinen silmänympärysiho. 

 

AURINKOVOIDE KASVOILLE

Tämä kasvoille tarkoitettu aurinkovoide suojaa ihoa välittömästi UVA-/UVB-säteilyltä ja ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. LUMINOUS630-ainesosaa sisältävä koostumus myös vähentää jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä. Kevyt, virkistävä, tahmaamaton koostumus jättää ihon mattapintaiseksi.

KÄSIVOIDE

LUMINOUS630-ainesosaa sisältävä koostumus vähentää pigmenttiläiskiä käsissä, samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa käsien kuivaa ihoa ja suojakerroin 15 ehkäisee auringon aiheuttamien pigmenttiläiskien muodostumista ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Näkyvät tulokset 4 viiikossa.

KÄYTTÖ

PÄIVITTÄINEN KASVOJENHOITORUTIINI SÄTEILEVÄLLE IHOLLE

Rutiini-aamu

AAMULLA

Puhdista kasvosi ja levitä ensin LUMINOUS630® Anti-Dark Spot -seerumia kasvoille ja sen jälkeen LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Day Fluid -päivävoidetta.
Rutiini-ilta

ILLALLA

Puhdista kasvosi ja levitä niille ensin LUMINOUS630® Anti-Dark Spot -seerumia ja sen jälkeen LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Night Cream -yövoidetta.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Silmänympärysiho on herkkää ja tarvitsee hellävaraista, mutta tehokasta hoitoa. Vähennä tummia silmänalusia levittämällä LUMINOUS630 Anti-Dark Circles -silmänympärysvoidetta aamuisin ja iltaisin silmänympärysiholle.

UKK

KYSY TUTKIJOILTA

 

Mitä tummat läiskät ovat?

Tummat läiskät kasvoilla ovat epätasapainoisen melaniinintuotannon tulosta. Melaniini on luonnollinen pigmentti, jota esiintyy ihossamme, ja se on vastuussa jokaisen ihmisen luonnollisesta ihonväristä. Monet tekijät voivat kuitenkin kiihdyttää melaniinintuotantoa, jolloin melaniinia kerääntyy liikaa iholle ja se tulee esiin tummina läiskinä tai epätasaisena ihonsävynä.

Miten ne ilmaantuvat?

Vaikka tummat läiskät voivat osittain johtua geneettisestä taipumuksesta, on niiden ilmaantumiselle monia muitakin syitä:

1. Yleisin tekijä on altistuminen auringolle. Kun iho altistuu auringolle, se alkaa luonnostaan tuottaa melaniinia, joka voi joskus levitä epätasaisesti. 
2. Kun ikäännymme, ihomme melaniinintuotannosta tulee epätarkempaa ja se voi johtaa tummien läiskien muodostumiseen. 
3. Hormonaaliset tekijät, esimerkiksi raskauden tai vaihdevuosien aikana, voivat aiheuttaa melaniinin ylituotantoa. 
4. Tummia läiskiä voi ilmaantua myös ihon eri tulehdustilojen, kuten esimerkiksi aknen, jälkeen. 
 

MIKÄ LUMINOUS630 on ja miten löysitte tämän ainesosan?

NIVEAlla me rakastamme ihoa ja etsimme aina ratkaisua ihon biologiasta ymmärtääksemme, miten voimme täyttää kuluttajiemme tarpeet.

Kun lähestyimme pigmenttiläiskiä ja epätasaista ihonsävyä, teimme samoin: tiedämme, että tummat läiskät johtuvat melaniinin epätasapainosta. Niinpä tutkimme tarkemmin syytä läiskien takana: entsyymiä, joka on vastuussa melaniinintuotannosta.

Vaati meiltä 10 vuotta tutkimusta, jotta löysimme vallankumoksellisen LUMINOUS630 -ainesosan. Ensin uudelleenloimme laboratoriossamme ihmisen entsyymin, joka tuottaa melaniinia. Sillä testasimme yli  50.000 molekyyliä. Monien optimointikierrosten jälkeen molekyyli numero 630 oli kaikkien tehokkain tasapainottamaan pigmentaatiota, ja näin vähentämään läiskiä!  630 oli onnennumeromme, joten halusimme myös pitää sen tuotesarjamme nimessä. Näin vallankumouksellinen ainesosamme LUMINOUS630 syntyi.
 

Onko LUMINOUS630 turvallinen ja tehokas?

Prioriteettimme NIVEAlla ei ole vain se, että innovaatiomme toimivat, vaan myös se, että ne ovat turvallisia iholle. LUMINOUS630 ei ole poikkeus tässä asiassa, vaan se on läpikäynyt tarkat testiprosessimme.

Ensin testasimme ainesosan sopivuutta soluviljelmälle laboratoriossamme, jolloin pystyimme todistamaan, että Luminous630 on hellävarainen ihosoluille. Tehokkuus ylitti odotuksemme. 

Hyvin tarkan turvallisuusarviointimme jälkeen testasimme ainesosaa vapaaehtoisilla koehenkilöillä. Kliiniset tutkimukset todistivat loistavan tehokkuuden pigmenttihäiriöiden hoidossa.

Lopulta toteutimme kuluttajatutkimuksen Cellular LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT Advanced Treatment Serum -seerumilla ja saimme mahtavaa palautetta:

91% „tuote auttaa antamaan minulle läiskättömän ihon“
100% „tuote ei ärsytä ihoani ollenkaan“
100% „haluan ottaa tämän tuotteen osaksi kasvojenhoitorutiiniani“
LUMINOUS630 on pigmenttiläiskien hoitoon tarkoitettu ainesosa, joka sekä sopii päivittäiseen käyttöön että on erittäin tehokas.

Mikä on LUMINOUS630 ja miten se toimii?

LUMINOUS630 on NIVEAn viimeisin vallankumouksellinen innovaatio! Se on meidän patentoitu ainesosamme, joka on erityisesti suunniteltu turvallisesti hoitamaan ja ehkäisemään pigmenttiläiskiä. 

 

LUMINOUS630 työskentelee solutasolla kaksoisvaikutuksellaan:  
1. Vaalentaa jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja pienentää niiden kokoa 
2. Jatkuvalla käytöllä tasapainottaa melaniinintuotantoa ehkäistäkseen uusien pigmenttiläiskien syntymistä 

Suoritimme kliiniset tutkimukset LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum -seerumilla, tarkastellen ihoa 4, 8 ja 12 viikon jälkeen, ja se todisti LUMINOUS630:n loistavan tehokkuuden: 
1. Neljässä viikossa läiskät ovat näkyvästi vaalentuneet 
2. Kahdeksassa viikossa läiskien tummuus on vähentynyt 50% 
3. Säännöllisellä käytöllä tulos paranee jatkuvasti