HYVÄSTI PIGMENTTILÄISKÄT. TERVETULOA SÄTEILEVÄ IHO

HYVÄSTI PIGMENTTILÄISKÄT. TERVETULOA SÄTEILEVÄ IHO

Uusi NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot on NIVEAn vallankumouksellinen kasvojenhoitotuotesarja pigmenttiläiskiä vastaan. Se työskentelee yhdessä ihosi kanssa antaen näkyvät tulokset 4 viikossa.

LUMINOUS630:N TEHO

VÄHENTÄÄ TUMMIA LÄISKIÄ TEHDEN IHOSTA SÄTEILEVÄN

Cellular LUMINOUS630 Anti Dark-Spot -tuotteilla on todistettu tehokkuus pigmenttiläiskiä vastaan. Kolme yleisintä syytä, jotka aiheuttavat tummia läiskiä ovat auringolle altistuminen, ikääntyminen ja hormonaaliset muutokset, kuten raskaus tai vaihdevuodet.  Kaikki nämä kolme tekijää voivat aiheuttaa melaniinintuotannon epätasapainoa, joka johtaa tummiin läiskiin kasvoilla. 
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"680","Y":"125","XMobile":"680","YMobile":"125","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"AURINGOLLE ALTISTUMINEN","Copy":"Kun iho altistuu auringolle, se alkaa luonnostaan tuottaa melaniinia, joka voi joskus levit\u0026auml; ep\u0026auml;tasaisesti ja n\u0026auml;ky\u0026auml; iholla tummina l\u0026auml;iskin\u0026auml;, eli niin kutsuttuina maksal\u0026auml;iskin\u0026auml;.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"540","Y":"455","XMobile":"540","YMobile":"455","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HORMONAALISET MUUTOKSET","Copy":"Hormonaaliset muutokset, kuten esimerkiksi raskaus tai vaihdevuodet, voivat aiheuttaa melaniinin ylituotantoa, joka n\u0026auml;kyy iholla tummina l\u0026auml;iskin\u0026auml;.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"585","Y":"825","XMobile":"585","YMobile":"825","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"IKÄÄNTYMINEN","Copy":"Kun iho ik\u0026auml;\u0026auml;ntyy, melaniinintuotanto muuttuu v\u0026auml;hemm\u0026auml;n tarkaksi ja tuloksena on usein tummia l\u0026auml;iski\u0026auml;, niin kutsuttuja \"ik\u0026auml;l\u0026auml;iski\u0026auml;\".","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"990","XMobile":"730","YMobile":"990","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"IHON TULEHDUKSET","Copy":"Pigmenttil\u0026auml;iski\u0026auml; voi ilmaantua my\u0026ouml;s ihon erilaisten tulehdustilojen, kuten esimerkiksi aknen, j\u0026auml;lkeen.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

TEHOKKUUS

NÄKYVÄT TULOKSET NELJÄSSÄ VIIKOSSA JA SÄÄNNÖLLISELLÄ KÄYTÖLLÄ TULOKSET PARANEVAT JATKUVASTI*

arpi - 4 - viikkoa

4 viikkoa

Läiskät ovat näkyvästi vaalentuneet

8 weeks

8 viikkoa

Läiskien tummuus on vähentynyt 50%*

12 weeks

12 viikkoa

Läiskien tummuus on vähentynyt entisestään*
Ihon tasaisuus +60%,
Ihon hehku + 62%

*säännöllisellä käytöllä; itsearviointi; 12 viikon tutkimus LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum -tuotteella, 34 naista, 2018

TIEDE

VALLANKUMOUKSELLINEN AINESOSA

LUMINOUS630

NIVEAn tutkijat tekivät 10 vuotta huolellista tutkimustyötä ja kävivät läpi yli 50.000 ainesosaa, löytääkseen erittäin tehokkaan LUMINOUS630 :n, joka vaikuttaa solutasolla.

LUMINOUS630 VAIKUTTAA SOLUTASOLLA KAHDELLA TAVALLA

 

TUOTTEET

THE LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT -IHONHOITORUTIINI

CELLULAR LUMINOUS630 ADVANCED TREATMENT SERUM -SEERUMI

Seerumi yhdistää korkeimman pitoisuuden vallankumouksellista LUMINOUS630-ainesosaa E-vitamiinin ja soluja aktivoivan hyaluronihapon kanssa*. Seerumi antaa NIVEAn parhaimman tehokkuuden pigmenttiläiskien hoitoon kaksoisvaikutuksellaan - se vähentää tummia läiskiä samalla kun se ehkäisee niiden syntymistä säännöllisellä käytöllä.  
Tekee ihosta tasaisen ja säteilevän, näkyvät tulokset 4 viikossa. Sileä ja kevyt koostumus imeytyy nopeasti iholle. Hellävarainen iholle, sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
*in-vitro

CELLULAR LUMINOUS630 DAY FLUID SPF50 TRIPLE PROTECTION -PÄIVÄVOIDE

Päivävoide suojaa jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä tummenemiselta ja ehkäisee niiden uudelleensyntymistä. Se ehkäisee myös ihon valovanhenemista samalla kun se kosteuttaa ihoa. Päivävoide yhdistää innovatiivisen LUMINOUS630:n, suojakertoimen SPF50, soluja aktivoivan hyaluronihapon* ja E-vitamiinin. Voide tekee ihosta mattapintaisen ja sopii hyvin meikin alle.
Hellävarainen iholle, sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.                              
*in-vitro

Day-fluid-SPF50

KÄYTTÖ

PÄIVITTÄINEN KASVOJENHOITORUTIINI SÄTEILEVÄLLE IHOLLE

Rutiini-aamu

AAMULLA

Puhdista ihosi ja levitä ensin Cellular LUMINOUS630 Advanced Treatment -seerumia kasvoillesi, ennen kuin käytät Cellular LUMINOUS630 Day Fluid SPF50 -päivävoidetta.

Rutiini-ilta

ILLALLA

Levitä Cellular LUMINOUS630 Advanced Treatment -seerumia koko kasvoille heti kasvojen puhdistuksen jälkeen.

KÄYTTÖOHJE KAIKILLE LUMINOUS630-TUOTTEILLE:

Käytä Luminous630-tuotteita maksimissaan 4 kertaa päivässä.     

UKK

KYSY TUTKIJOILTA

[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"8888","Y":"","XMobile":"8888","YMobile":"","HotspotDetail":[]}]

 

Mitä tummat läiskät ovat?

Tummat läiskät kasvoilla ovat epätasapainoisen melaniinintuotannon tulosta. Melaniini on luonnollinen pigmentti, jota esiintyy ihossamme, ja se on vastuussa jokaisen ihmisen luonnollisesta ihonväristä. Monet tekijät voivat kuitenkin kiihdyttää melaniinintuotantoa, jolloin melaniinia kerääntyy liikaa iholle ja se tulee esiin tummina läiskinä tai epätasaisena ihonsävynä.

Miten ne ilmaantuvat?

Vaikka tummat läiskät voivat osittain johtua geneettisestä taipumuksesta, on niiden ilmaantumiselle monia muitakin syitä:

1. Yleisin tekijä on altistuminen auringolle. Kun iho altistuu auringolle, se alkaa luonnostaan tuottaa melaniinia, joka voi joskus levitä epätasaisesti. 
2. Kun ikäännymme, ihomme melaniinintuotannosta tulee epätarkempaa ja se voi johtaa tummien läiskien muodostumiseen. 
3. Hormonaaliset tekijät, esimerkiksi raskauden tai vaihdevuosien aikana, voivat aiheuttaa melaniinin ylituotantoa. 
4. Tummia läiskiä voi ilmaantua myös ihon eri tulehdustilojen, kuten esimerkiksi aknen, jälkeen. 

 

MIKÄ LUMINOUS630 on ja miten löysitte tämän ainesosan?

NIVEAlla me rakastamme ihoa ja etsimme aina ratkaisua ihon biologiasta ymmärtääksemme, miten voimme täyttää kuluttajiemme tarpeet.

Kun lähestyimme pigmenttiläiskiä ja epätasaista ihonsävyä, teimme samoin: tiedämme, että tummat läiskät johtuvat melaniinin epätasapainosta. Niinpä tutkimme tarkemmin syytä läiskien takana: entsyymiä, joka on vastuussa melaniinintuotannosta.

Vaati meiltä 10 vuotta tutkimusta, jotta löysimme vallankumoksellisen LUMINOUS630 -ainesosan. Ensin uudelleenloimme laboratoriossamme ihmisen entsyymin, joka tuottaa melaniinia. Sillä testasimme yli  50.000 molekyyliä. Monien optimointikierrosten jälkeen molekyyli numero 630 oli kaikkien tehokkain tasapainottamaan pigmentaatiota, ja näin vähentämään läiskiä!  630 oli onnennumeromme, joten halusimme myös pitää sen tuotesarjamme nimessä. Näin vallankumouksellinen ainesosamme LUMINOUS630 syntyi.

 

Onko LUMINOUS630 turvallinen ja tehokas?

Prioriteettimme NIVEAlla ei ole vain se, että innovaatiomme toimivat, vaan myös se, että ne ovat turvallisia iholle. LUMINOUS630 ei ole poikkeus tässä asiassa, vaan se on läpikäynyt tarkat testiprosessimme.

Ensin testasimme ainesosan sopivuutta soluviljelmälle laboratoriossamme, jolloin pystyimme todistamaan, että Luminous630 on hellävarainen ihosoluille. Tehokkuus ylitti odotuksemme. 

Hyvin tarkan turvallisuusarviointimme jälkeen testasimme ainesosaa vapaaehtoisilla koehenkilöillä. Kliiniset tutkimukset todistivat loistavan tehokkuuden pigmenttihäiriöiden hoidossa.

Lopulta toteutimme kuluttajatutkimuksen Cellular LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT Advanced Treatment Serum -seerumilla ja saimme mahtavaa palautetta:

91% „tuote auttaa antamaan minulle läiskättömän ihon“
100% „tuote ei ärsytä ihoani ollenkaan“
100% „haluan ottaa tämän tuotteen osaksi kasvojenhoitorutiiniani“
LUMINOUS630 on pigmenttiläiskien hoitoon tarkoitettu ainesosa, joka sekä sopii päivittäiseen käyttöön että on erittäin tehokas.

Mikä on LUMINOUS630 ja miten se toimii?

LUMINOUS630 on NIVEAn viimeisin vallankumouksellinen innovaatio! Se on meidän patentoitu ainesosamme, joka on erityisesti suunniteltu turvallisesti hoitamaan ja ehkäisemään pigmenttiläiskiä. 

 

LUMINOUS630 työskentelee solutasolla kaksoisvaikutuksellaan:  
1. Vaalentaa jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja pienentää niiden kokoa 
2. Jatkuvalla käytöllä tasapainottaa melaniinintuotantoa ehkäistäkseen uusien pigmenttiläiskien syntymistä 

Suoritimme kliiniset tutkimukset LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum -seerumilla, tarkastellen ihoa 4, 8 ja 12 viikon jälkeen, ja se todisti LUMINOUS630:n loistavan tehokkuuden: 
1. Neljässä viikossa läiskät ovat näkyvästi vaalentuneet 
2. Kahdeksassa viikossa läiskien tummuus on vähentynyt 50% 
3. Säännöllisellä käytöllä tulos paranee jatkuvasti