hands holding a plant in soil

SITOUMUKSEMME VÄLITTÄÄ MUUSTAKIN KUIN IHOSTA

SITOUMUKSEMME VÄLITTÄÄ MUUSTAKIN KUIN IHOSTA

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Johtavana ihonhoitotuotemerkkinä, jonka asiantuntemus ulottuu yli 100 vuoden taakse, tiedämme, että terve ympäristö on tärkeä terveen ihon kannalta. Sinisen planeettamme luonnollinen kauneus kärsii kuitenkin luonnonvarojen liikakulutuksesta ja ympäristön saastumisesta.

Siksi me NIVEAlla olemme sitoutuneet vähentämään vaikutustamme ympäristöön, sen ekosysteemeihin ja asukkaisiin kehittämällä ja valmistamalla ihonhoitotuotteita, jotka ovat hellävaraisia iholle ja planeetalle.  

Tutustu siihen, mitä teemme jo nyt parantaaksemme kestävyyttämme ja miten olemme sitoutuneet välittämään muustakin kuin ihosta tulevaisuudessa.


man talking

Filosofiamme ja tavoitteemme

NIVEA on ollut vuosikymmenien ajan seuralainen ihmisten elämässä, huolehtimassa terveestä kauniista ihosta ja hoivaamassa ihmisiä sekä ulkoisesti että sisäisesti. Suhtaudumme nöyrinä tähän luottamukseen ja haluamme osoittaa olevamme sen arvoisia välittämällä ihon lisäksi myös planeettamme suojelemisesta ja sen säilymisen turvaamisesta.

Lue lisää filosofiastamme ja kunnianhimoisista tavoitteistamme, jotka auttavat meitä edistämään ilmastonmuutoksen torjuntaa. 


Visiomme: Ilmastoneutraalius

Pyrimme pienentämään hiilijalanjälkeämme mahdollisimman paljon pohtimalla uudelleen pakkauksiamme, tuotteitamme sekä tuotantomenetelmiämme. Tämän saavuttamiseksi NIVEA on asettanut yritystasolla kunnianhimoiset ympäristötavoitteet, jotka vastaavat viimeisintä ilmastotutkimusta.

Lue lisää lähestymistavastamme kehittää ilmastoystävällisiä tuotteita.


Eläinten kunnioittaminen

Me NIVEAlla kunnioitamme ja rakastamme luontoa. Planeetasta välittäminen kattaa myös niiden eläinten suojelun, jotka ovat riippuvaisia ekosysteemeistämme ja jotka ylläpitävät niitä. Olemme vakuuttuneita siitä, että eläinkokeet eivät ole tarpeen ihonhoitotuotteiden tehokkuuden ja turvallisuuden todistamiseksi.

Tutustu tarkemmin siihen, miten huolehdimme eläinten hyvinvoinnista.


Vastuullinen hankintamme

Varmistamme, että kaikki mitä laitamme NIVEA-tuotteisiimme on turvallista ja terveellistä käyttää – ja pyrimme käyttämään vastuullisesti tuotettuja uusiutuvia materiaaleja mahdollisuuksien mukaan voidaksemme siirtyä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Luonnonvaroja käyttäessämme kiinnitämme huomiota myös näiden kasvien viljelyyn.

Lue lisää sitoumuksistamme ja tavoitteistamme vastuullisen materiaalihankinnan varmistamiseksi.


Kestävä tuotantomme

Sitoumuksemme suojella planeettaamme ja yhteisöjämme ulottuu luonnollisesti myös siihen, miten valmistamme NIVEA-ihonhoitotuotteita: Pyrimme vähentämään hiilidioksidijalanjälkeämme säästämällä energiaa, tuottamalla vähemmän jätettä ja käyttämällä vettä vastuullisesti.

Lue lisää siitä, mitä teemme hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi koko tuotantoketjumme läpi.


sky

One Skin. One Planet. One Care.

Haluamme olla 100-prosenttisen avoimia ja vastata kaikkiin kysymyksiisi NIVEAn kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Jos et löytänyt kaikkia etsimiäsi vastauksia tältä verkkosivustolta tai haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, vieraile NIVEAn emoyhtiön Beiersdorfin kestävää kehitystä käsittelevällä verkkosivustolla.