Lähikuva naisesta ja miehestä, kummankin kasvoilla puhdas, kirkas iho. Hymyilevät kohti kameraa vihreällä taustalla.

NIVEA DERMA SKIN CLEAR – NÄKYVÄSTI PUHTAAMPI & KIRKKAAMPI IHO

NIVEA Derma Skin Clear -tuotteiden koostumukset työskentelevät hellävaraisesti ihosi kanssa vähentääkseen epäpuhtauksia, antaen ensimmäiset näkyvät tulokset jo 7 päivässä. Kun tunnet hallitsevasi ihoasi, myös itseluottamuksesi kasvaa.

Derma care
INNOVAATIOMME

UUSI NIVEA DERMA SKIN CLEAR - KEMIALLINEN YÖKUORINTA

Miksi hangata ihoa vastaan, kun voit työskennellä sen kanssa? Koostumuksessamme on 8 % hedelmähappoja (salisyyli- ja glykolihappoa) sekä niasiiniamidia, ja se tukee ihon omaa luonnollista uusiutumisprosessia, vähentää epäpuhtauksia ja ehkäisee uusien syntymistä.
DERMA SKIN CLEAR -KOOSTUMUS

TEHOKASTA EPÄPUHTAAN IHON HOITOA

Uusi Derma Skin Clear -tuotesarja on dermatologisesti ja kliinisesti testattu*, ja koostumusten on todettu vähentävän epäpuhtauksia ja ehkäisevän niiden uusiutumista, mikä tekee ihosta kirkkaamman ja näkyvästi puhtaamman.

*Iholle sopivuus ja tehokkuus epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle testattu kliinisessä tutkimuksessa.

Lähikuva naisen kasvoista, iho on kirkas ja puhdas, takana vihreä tausta.
TIEDE TUOTTEIDEN TAKANA

UUSI DERMA SKIN CLEAR: TEHOKAS, MUTTA HELLÄVARAINEN

skin-clear

 

Miten uusi Derma Skin Clear -koostumus tukee ihoa? Aktivoimalla ihon omaa uusiutumisprosessia, jopa 8 % hedelmähapoilla (salisyyli- ja glykolihappo) sekä niasiiniamidilla.

TUOTTEET

ANNA IHOLLESI TEHOKASTA HOITOA DERMA SKIN CLEAR -TUOTESARJALLA

NIVEA Derma Skin Clear -puhdistusgeeli kylpyhuoneen tasolla altaan vieressä.

DERMA SKIN CLEAR -PUHDISTUSGEELI PUHDISTAA VÄLITTÖMÄSTI IHOHUOKOSET

Aloita ihonpuhdistusrutiinisi hellävaraisella ja tehokkaalla puhdistusgeelillä. Päivän ja yön aikana iholle kertyy ylimääräistä talia, joka tukkii ihohuokosia ja edistää epäpuhtauksien muodostumista. Derma Skin Clear Wash Gel -puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti, poistaa ylimääräisen rasvan ja ehkäisee epäpuhtauksien uusiutumista.

NIVEA Derma Skin Clear -kasvovesi kylpyhuoneen tasolla altaan vieressä.

TASAPAINOTTAVA KASVOVESI

Salainen aseesi ylläpitämään ihon tasapainoa. Derma Skin Clear Toner -kasvovesi kosteuttaa ihoa tukkimatta ihohuokosia tasapainottaakseen ihoa ja auttaakseen hillitsemään ihon rasvaisuutta, jolloin iho kirkastuu näkyvästi jo 7 päivässä.

NIVEA Derma Skin Clear -kuorintavoide kylpyhuoneen tasolla altaan vieressä.

MUSTAPÄITÄ VÄHENTÄVÄ KUORINTAVOIDE

2-3 kertaa viikossa käytettävä Derma Skin Clear Anti-Blemish Scrub -kuorintavoide avaa tukkiutuneita ihohuokosia, parantaa ihon rakennetta ja auttaa vähentämään mustapäitä ja valkopäitä.

NIVEA Derma Skin Clear -kuorintavoide kylpyhuoneen tasolla altaan vieressä.

TEHOKAS KEMIALLINEN YÖKUORINTA

Hoida ihoasi yön aikana! Derma Skin Clear - kemiallinen yökuorintavoide, joka sisältää 8 % hedelmähappoja (salisyyli- ja glykolihappo), nopeuttaa ihosi omaa uusiutumisprosessia ja antaa näkyviä tuloksia jo 7 päivässä!

IHONHOITORUTIINI

NAUTI KIRKKAAMMASTA IHOSTA DERMA SKIN CLEAR -IHONHOITORUTIININ AVULLA

NIVEA Derma Skin Clear -puhdistusgeeli ja NIVEA Derma Skin Clear -kasvovesi yhdessä AAMULLA&ILLALLA alapuolella; NIVEA Derma Skin Clear -kemiallinen kuorinta ILLALLA alapuolella; NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish -kuorintavoide 2-3 KERTAA VIIKOSSA alapauolella, kaikki vihreällä taustalla.

NAUTI KIRKKAAMMASTA IHOSTA DERMA SKIN CLEAR -IHONHOITORUTIININ AVULLA

Käytä aamuin illoin aina ihonpuhdistusrutiinisi ensimmäisenä vaiheena puhdistusgeeliä: hiero kevyesti märille kasvoille ja huuhtele. Taputtele sitten kasvovettä kevyesti pestyille kasvoille käsin tai vanulapulla, äläkä huuhtele pois. Vältä molempien tuotteiden kohdalla silmänympärysihoa.

Levitä iltaisin kemiallista yökuorintavoidetta hyvin puhdistetuille kasvoille hoitorutiinisi päätteeksi. Kuorintavoidetta ei tule huuhdella pois iholta, vaan kasvot puhdistetaan vasta aamulla*.

Käytä Anti-Blemish Scrub -kuorintavoidetta vaihtoehtona yökuorintavoiteelle. Käytä noin 2-3 kertaa viikossa hieromalla kevyesti kosteille kasvoille sen jälkeen, kun kasvot on puhdistettu pesugeelillä. Huuhtele pois ennen kasvoveden levittämistä. Vältä silmänympärysaluetta.


* Voi esiintyä lievää kirvelyä. Älä käytä ärtyneelle iholle; lopeta käyttö, jos ärsytystä ilmenee; ota yhteys lääkäriin, jos ärsytys jatkuu; vältä kosketusta silmiin. Käytä vain iltaisin. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoja, jotka voivat lisätä ihon herkkyyttä auringolle ja erityisesti auringonpolttamien mahdollisuutta. Käytä päivisin aurinkovoidetta, käytä sopivaa suojavaatetusta ja rajoita auringolle altistumista tämän tuotteen käytön aikana ja viikon ajan sen jälkeen.

Q&A

Mikä aiheuttaa epäpuhtauksia?

Suurin syy epäpuhtauksien syntymiselle on liiallinen talintuotanto, jota kutsutaan seborrheaksi, ja useimmiten ihon ulkoisten kerrosten epänormaali paksuuntuminen. Ammattisana on hyperkeratoosi, joka johtaa kuolleiden solujen riittämättömään poistumiseen. Molemmat yhdessä aiheuttavat ihohuokosten tukkeutumisen, joka johtaa musta- tai valkopäihin, joita kutsutaan myös komedoiksi. Nämä tukkeutuneet ihohuokoset ovat täydellinen ympäristö bakteereille (useimmiten Cutibacterium acnes). Näkyvä tulehdus ja punoitus ovat myös todennäköisiä. Olivatpa näppylät näkyviä tai pienempiä, ne koetaan usein kiusallisiksi ja epämukaviksi.

Mitä eroa on AHA-hapoilla ja BHA-hapoilla ja miten ne toimivat?

AHA tarkoittaa alfahydroksihappoja. Näitä luonnollisia aineita on muun muassa hedelmissä, minkä vuoksi niitä kutsutaan myös hedelmähapoiksi. Tärkeimmät AHA:t ihonhoidossa ovat glykolihappo, mantelihappo ja maitohappo. Ne toimivat pääasiassa ihon pinnalla tukien solujen uusiutumista ja irrottaen kuolleita ihosoluja. Glykolihappo auttaa rasvoittuvaan, epäpuhtaaseen ihoon, sillä se kuorii ihoa. BHA (beetahydroksihappo) on salisyylihappo. Rasvaliukoinen aine imeytyy syvemmälle ihokerroksiin kuin AHA:t. Se tunkeutuu ihohuokosiin, puhdistaa talirauhaskanavat sisältäpäin ja vapauttaa ne näin ylimääräisestä talista. Samalla sillä on anti-inflammatorinen vaikutus, joka vähentää punoitusta. 
AHA-yhdisteet ovat vähemmän tehokkaita kuorinnassa, mutta siksi hellävaraisempia ja tämän vuoksi käytämme niitä enemmän. Lisäksi niillä on yleensä myös kosteuttava vaikutus. BHA on erittäin tehokas kuorinta-aine, joten emme tarvitse sitä paljon. Myös salisyylihapolla on antibakteerinen vaikutus.

Happo iholla kuulostaa hieman haitalliselta…

Esimerkiksi salisyylihappo on yksi pisimpään lääketieteellisesti käytetyistä hapoista. Ulkoisesti käytettynä sillä on pääasiassa sarveiskalvoa liuottava vaikutus, mikä selittää sen käytön akneen ja sarveistumishäiriöihin. Ihmisen iho uusiutuu jatkuvasti. Vanhemmat ihosolut kuolevat, keratinisoituvat ja lopulta kuoriutuvat. Tätä kuorintaa edistää ulkoisesti käytetty salisyylihappo. Sillä on keratolyyttinen teho, mikä tarkoittaa, että se pakottaa uloimman ihokerroksen sarveissolut hajoamaan ja kuoriutumaan. Se vapauttaa huokoset epäpuhtauksista ja tukee ihon omaa luonnollista uusiutumisprosessia.

Mitä pitoisuuksia uudet tuotteet sisältävät?

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator - kemiallinen yökuorintavoiteemme sisältää yhteensä kahdeksan prosenttia happoyhdistettä. Tällä pitoisuudella vaikuttavaa ainetta voi käyttää pitkäaikaisesti epäröimättä. 

Entä miten niasiiniamidi auttaa epäpuhdasta ihoa?

Niasiiniamidi on B3-vitamiinin vesiliukoinen johdannainen. Sen katsotaan olevan erityisen hyvin siedetty ihonhoidossa ja soveltuvan ihon rasvaisuuden vähentämiseen. Niasiiniamidin anti-inflammatorisesta ja talineritystä säätelevästä vaikutuksesta hyötyy rasvoittuva iho, joka on altis epäpuhtauksille. Toinen korvaamaton etu ihonhoidossa on, että sitä voi yhdistää muihin ainesosiin. 

Mikä on tämän yhdistelmän tulos?

Tuotteet ovat erityisen tehokkaita ja samalla mietoja. Käyttäjät kokevat kirkkaan, uudistuneen ihon jo seitsemässä päivässä. Erilaiset ongelmat, kuten mustapäät, valkopäät ja näppylät sekä punoitus ja kuivuus ovat historiaa.

Voitteko vahvistaa tämän?

Ehdottomasti. Olemme testanneet kaikkia tuotteitamme kliinisissä tutkimuksissa, joissa ihotautilääkäri arvioi tuotteidemme epäpuhtauksia vähentävät ja ehkäisevät ominaisuudet sekä niiden ihoystävällisyyden. Mutta loppujen lopuksi asiantuntijan ei pitäisi olla tyytyväinen, vaan kuluttajan. Niinpä teimme lisäksi tutkimuksen* kysyäksemme heidän palautettaan. Näimme selvästi, että tuotteet auttavat torjumaan epäpuhtauksia. 107 kuluttajaa testasi Chemical Exfoliator -yökuorintavoidetta päivittäin. 93 % vahvisti, että iho kirkastui näkyvästi jo seitsemässä päivässä. Neljän viikon kuluttua 93 % vahvisti, että epäpuhtaudet ovat vähentyneet näkyvästi.  
*Itsearviointi, 8 viikon tutkimus 100 naisella ja miehellä, jotka käyttivät Chemical Exfoliator -yökuorintavoidetta, 2022

Suositteletteko käyttämään kaikkia sarjan tuotteita?

Ehdottomasti. Ainesosat ja sarjan tuotteet on sovitettu täydellisesti yhteen. Lopulta ihonhoitorutiinisi helpottuu, kun tiedät, että nämä neljä tuotetta riittävät ratkaisemaan ongelmasi.