Derma Skin Clear Chemical Exfoliator

Vegaaninen

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator - kemiallinen yökuorinta kasvoille vähentää epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä.

Koko

Epäpuhdas iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Kuoriva
Puhdistava
Vegaaninen
Päivittäiseen käyttöön
Epäpuhdas iho

Tuotteen kohokohdat

  • Kemiallinen yökuorinta kasvoille sisältää korkean pitoisuuden (8%) AHA/BHA-happoja (glykoli- ja salisyylihappo) ja niasiiniamidia
  • Vähentää näkyvästi epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä
  • Yökuorinta kirkastaa ihoa ja parantaa sen rakennetta jo 7 päivässä
  • Kliinisesti testattu, antibakteerinen ja vegaani koostumus
  • Levitä iltaisin puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa yön yli.

Miten

1
Käytä vain iltaisin hyvin puhdistetuille kasvoille. Tuotetta ei tule huuhdella pois, aamulla iho tulee kuitenkin puhdistaa.
2
Vältä tuotteen joutumista silmiin.
3
Pientä kirvelyä voi esiintyä. Älä käytä ärtyneelle iholle.
4
Ihon herkkyys auringolle voi lisääntyä kuorinnan käytön yhteydessä - käytä aurinkosuojaa päivisin.
5
Sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator - kemiallinen yökuorintavoide kasvoille, sisältää korkean pitoisuuden (8%) AHA/BHA-happoja (glykoli- ja salisyylihappo) ja niasiiniamidia. Tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja parantaa ihon rakennetta jo 7 päivässä. Antibakteerinen koostumus vähentää epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä. Yökuorinta tekee ihosta näkyvästi puhtaamman ja kirkkaamman, antaen näkyvät tulokset jo 7 päivässä. Vegaaninen koostumus.
Käytä vain iltaisin, ihon herkkyys auringolle voi lisääntyä kuorinnan jälkeen, käytä aurinkosuojaa päivisin ja rajoita auringossaoleskelua.

Varoitus:

Pientä kirvelyn tunnetta voi esiintyä iholla. Älä käytä ärtyneelle iholle; lopeta tuotteen käyttö, jos iho ärtyy; konsultoi lääkäriä, jos ihoärsytys jatkuu tästä huolimatta. Käytä vain iltaisin, ihon herkkyys auringolle voi lisääntyä kuorinnan jälkeen, käytä aurinkosuojaa päivisin ja rajoita auringossaoleskelua. Älä säilytä tuotetta yli 25°C:ssa.

Tuotenumero 98756 (98756-04568-01)

Paikallinen rekisterinumero 4029027

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Sisältää: Aqua, Glycolic Acid, Dimethicone, Glycerin, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Gluconolactone, PEG-40 Stearate, PEG-150 Distearate, Salicylic Acid, Niacinamide, Panthenol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Pantolactone, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum