Vegaaninen

Derma Skin Clear Chemical Exfoliator

40 ml

Tuoteominaisuudet

Kuoriva
Puhdistava
Vegaaninen
Päivittäiseen käyttöön
Epäpuhdas iho
  • Kemiallinen kuorinta kasvoille sisältää korkean pitoisuuden (8%) AHA/BHA-happoja (glykoli- ja salisyylihappo) ja niasiiniamidia
  • Vähentää näkyvästi epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä
  • Kuorinta kirkastaa ihoa ja parantaa sen rakennetta vain 7 päivässä
  • Kliinisesti testattu, antibakteerinen ja vegaani koostumus
  • Levitä iltaisin puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa yön yli.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator - kemiallinen kuorinta kasvoille, sisältää korkean pitoisuuden (8%) AHA/BHA-happoja (glykoli- ja salisyylihappo) ja niasiiniamidia. Tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja parantaa ihon rakennetta vain 7 päivässä. Antibakteerinen koostumus vähentää epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä. Vegaaninen koostumus.

Varoitus:

Pientä kirvelyn tunnetta voi esiintyä iholla. Älä käytä ärtyneelle iholle; lopeta tuotteen käyttö, jos iho ärtyy; konsultoi lääkäriä, jos ihoärsytys jatkuu tästä huolimatta. Ihon herkkyys auringolle voi lisääntyä, käytä aurinkosuojaa ja rajoita auringossaoleskelua. Älä säilytä tuotetta yli 25°C:ssa.

Tuotenumero 98756 (98756-04568-01)

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Sisältää: Aqua, Glycolic Acid, Dimethicone, Glycerin, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Gluconolactone, PEG-40 Stearate, PEG-150 Distearate, Salicylic Acid, Niacinamide, Panthenol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Pantolactone, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum