Ainesosat


BEIERSDORFIN TUTKIJAT OLIVAT ENSIMMÄISIÄ, JOTKA TUTKIVAT Q10:N VAIKUTUKSIA JA HYÖTYJÄ IHOLLE.
Käyttämällä luonnon inspiroimia ainesosia, olemme luoneet todistetusti erittäin tehokkaan, ryppyjä vähentävä tuotesarjan, joka tuo ihosi luonnollisen kauneuden esille - auttaakseen sinua löytämään sisäisen voimasi.

Q10-KOENTSYYMI: Ihon oma anti-age-ainesosa

Q10 on koentsyymi, jota löytyy luonnollisesti kaikista ihmisen soluista. Se on elintärkeää energiantuotannolle, jolla toteutetaan ihon perustoimintoja, kuten uudistumista ja korjausprosesseja. Koska ihomme on kehomme uloin kerros, se altistuu jatkuvasti useille ulkoisille tekijöille, mukaanlukien auringon UV-säteilyn aiheuttaman oksidatiivisen stressin. Sisäiset prosessit voivat myös aiheuttaa vapaiden radikaalien vapautumista, mikä aiheuttaa iholle vaurioita. Q10-koentsyymiä tuotetaan antioksidanttina taistelemaan tätä oksidatiivista stressiä vastaan ja pitämään ihosi terveen näköisenä.

Kun ikäännymme, luonnollisen Q10-koentsyymin määrä ihossamme laskee. Koska se on niin tärkeä antioksidantti ja elintärkeää energiantuotantoprosessissa, Q10:n väheneminen tekee ihosta alttiimman lisääntyneelle stressille ja ihovaurioille, jotka taas tekeveät ihosta alttiimman juonteiden ja ryppyjen muodostumiselle.

Tämän vuoksi on erittäin tärkeää auttaa ihoa säilyttämään sen luonnollinen Q10:n pitoisuus. Meidän NIVEA Q10 POWER -koostumuksemme on kliinisesti todistettu* tehokkaasti täydentävän Q10:n määrää ja vähentävän ryppyjä.

KREATIINI: Ihon energian varastoija

Kreatiini on typpipitoinen orgaaninen happo, joka koostuu kolmesta aminohaposta: L-Arginiinista, Glyciinistä ja L-Metioniinista. Sitä tuotetaan maksassa, munuaisissa ja haimassa. Se auttaa toimittamaan energiaa kaikille kehon soluille.

Luonnostaan ihossa esiintyvä kreatiini toimii energiavarastona ja on tärkeää energianvälitykselle ja solujesi toiminnalle. Sitä voidaan myös käyttää tarjoamaan energiaa tarvittaessa ja parantamaan yleisesti solujesi energiaa.

Kreatiini voi myös auttaa ihosolujen korjausprosessissa ja uudistumisessa. Kollageenintuotanto ihossa on kokonaisuus, mutta ilman riittävää soluenergiaa yhdistämiseen, kollageenivarastot tyhjenevät. Tämä tyhjeneminen näkyy ihon elastisuuden laskuna ja edistää ei-toivottujen ryppyjen syntymistä. NIVEAn tutkimukset ovat osoittaneet, että ihosolujen hoitaminen erilaisilla kreatiinipitoisuuksilla näkyy kollageenintuotannon kasvuna. Tämän vuoksi uudet NIVEA Q10 POWER -koostumuksemme sisältävät nyt 10 kertaa enemmän kreatiinia* ja niiden on kliinisesti todistettu* lisäävän enemmän kreatiinia iholle.

*verrattuna aikaisempaan koostumukseen 


UVA-/UVB-SUODATTIMET: Suojaa auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä

Ultraviolettivalo (UV-valo) on auringosta tulevaa säteilyä, joka on näkymätöntä ihmissilmälle. UV-valo voi läpäistä syvälle ihoomme ja aiheuttaa vaurioita.

Kasvojen iho on erittäin herkkää ja liiallinen altistuminen auringolle kuivattaa sitä. UVB-säteily läpäisee ihon uloimman kerroksen ja aiheuttaa auringonpolttamia. UVA-säteet, joita on 95% maapallon pinnalle tulevasta UV-säteilystä, läpäisevät ihon syvempiin kerroksiin ja edistävät vapaiden radikaalien muodostumista - edistäen ikääntymisprosessia. Jopa 80 % ikääntymisen näkyvistä merkeistä kasvoissa johtuu UV-säteilylle altistumisesta. Rypyt, pigmenttihäiriöt ja voimakkaammat maksaläiskät johtuvat suoraan UV-säteilylle altistumisesta.

Aurinkosuoja suojaa ihoasi UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta UVA- ja UVB-suodattimilla, jotka imevät itseensä ja heijastavat pois haitallisen UV-säteilyn. Kun levität kasvoillesi päivävoidettasi, UV-suodattimet muodostavat ohuen, suojaavan esteen ihon pinnalle ja periaatteessa sulattavat haitallisen UV-säteilyn ennen kuin se läpäisee ihon ja vahingoittaa sitä.

LAKRITSINJUURIUUTE: Täydellinen herkälle iholle

Tämä arvokas ainesosa uutetaan lakritsinjuuresta (Glycyrrhiza inflata) ja se sisältää tehokasta Licohalconea. 

Lakritsiuutteella on todistettu olevan tulehdusta ehkäiseviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -koostumus vähentää kolmea herkän ihon yleisintä oiretta: punoitusta, kireyden tunnetta ja kuivuutta. Koostumus on kehitetty erityisesti ilman alkoholia, parabeeneja, hajusteita ja väriaineita, kohtaamaan herkän ihon tarpeet.

MERILEVÄUUTE: Ihanteellinen sekaiholle

Merilevä on hyvin tunnettu ihonhoidon ainesosa. Vuosisatojen ajan eri kulttuurit ympäri maailmaa ovat perinteisesti käyttäneet merilevää iholle, hiuksille ja kauneudenhoitoon.

Ylistettyjen kaunistavien ominasuuksien lisäksi merilevä tarjoaa suurimman osan planeettamme hapensaannista fotosynteesin kautta.

Meressä kasvaa yli 20 000 levälajia. Meidän koostumuksessamme käyttämämme erityinen uute on hankittu Fucus vesiculosus - kasvista, joka yleisemmin tunnetaan rakkolevänä. Sitä kasvaa Pohjois-Atlantin kivikkoisilla rannikoilla. Uute sisältää runsaasti polysakkarideja, polyfenoleita, vitamiineja, mineraalisuoloja ja lipidejä.

Meidän Q10 POWER Pore Refine - päivävoiteemme merileväuutetta sisältävä koostumus on kehitetty erityisesti kohtaamaan sekaihon tarpeet. Se taistelee tehokkaasti ryppyjä vastaan ja häivyttää ihohuokosia samaan aikaan. Sen kevyt, ei-rasvainen rakenne suojaa ihoa kuivumiselta ja tukee sen tervettä hehkua.

HYALURONIHAPPO: Auttaa säilyttämään ihon nuorekkaan kosteuden

Luonnollisesti esiintyvällä hyaluronihapolla on uniikki kyky sitoa ja varata vesimolekyylejä kehossa. Jokaisella hyaluronihappomolekyylillä on kyky sitoa itseensä 1000 kertaa painonsa verran vettä. Hyaluronihappoa esiintyy korkeampina pitoisuuksina nuoremmassa ihossa, nivelnesteessä, jossa se auttaa pehmentämään ja voitelemaan niveliämme, sekä silmissä ylläpitämässä voitelun riittävää tasoa - mutta hyaluronihapon luonnollinen määrä kehossamme laskee ikääntyessämme.

Tämän vuoksi hyaluronihappoa on mukana läpinäkyvässä, kosteuttavassa geelissä, joka ympäröi Q10 POWER Pearls -helmiämme. Meidän käyttämämme hyaluronihapon erityinen laatu koostuu lyhyistä palasista, jotka ovat helpommin ihon saatavilla.

Kun helmiseerumi on aktivoitu pullon pumppua painamalla, voit helposti levittää silkkisen koostumuksen ihollesi, se tuo ihollesi välittömästi kosteutta ja antaa pehmeän ja sileän tunteen.