Kysyttävää huulien hoidosta?

LÖYDÄT VASTAUKSET USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN TÄÄLTÄ.

1. Miksi minun tulee hoitaa huuliani?
Huuliesi iho on erittäin ohut ja herkkä. Huulissasi on vain ohut kerros, joka suojaa niitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Huulienhoitotuotteet pitävät ihosi terveenä. On tärkeää, että huulien kosteustasoa pidetään yllä. Ja on erityisen tärkeää suojata huulia ulkoisilta tekijöiltä, kuten kylmyydeltä, tuulelta ja UV-säteilyltä. Suojataksesi huulesi sinun tulee hoitaa niitä jatkuvasti pitkin päivää eikä pelkästään silloin, kun lähdet ulos. Erityisesti talvi voi olla todella ankaraa aikaa huulillesi, joilloin ne kuivuvat nopeasti. Sama pätee kesään, kun oleskelet ilmastoiduissa ympäristöissä.

2. Voiko huulienhoitotuotteisiin muodostua riippuvuus, kun niitä käyttää säännöllisesti?
Ei ole olemassa tieteellistä näyttöä siitä, että huulienhoitotuotteiden käyttö johtaisi fyysiseen riippuvuuteen. Ulkoisesti käytetyt lipidit eivät vaikuta ihon endogeenisten lipidien tuotantoon. Jos kuitenkin lipidien tuotanto on vähäistä, huulienhoitotuotteita voidaan joutua käyttämään useita kertoja päivässä, erityisesti talvisin alhaisten lämpötilojen ja ilman kuivuuden takia. Säännöllisesti hoidetut huulet pysyvät pehmeämpinä.

3. Halkeilevat huulet – mitä voin tehdä?

Jos huulesi kuivuvat ja halkeilevat, on tärkeää hoitaa niitä välittömästi. Paras ratkaisu on tuote, joka kosteuttaa ja korjaa huulia sekä tukee niiden paranemisprosessia. NIVEA Lip Care -valikoimasta löytyy SOS Lip Balm and Med -huulivoide, joka on ensiapu halkeileville huulille.

4. Voivatko huulet palaa auringossa?
Luontainen ihon pigmentti auttaa ihoa suodattamaan vaaralliset auringonvalon UV-säteet. Valitettavasti huulten iho ei sisällä lähes lainkaan melaniinia.  Tämän vuoksi huulet tulee suorassa auringonpaisteessa suojata tuotteella, jossa on aurinkosuojakerroin. Joissakin NIVEA Lip Care -tuotteissa on SPF15-aurinkosuojakerroin. Suosittelemme tätä korkeampaa suojakerrointa, jos olet rannalla tai vuoristossa. Äläkä unohda: UV-säteet voivat vaikuttaa huuliisi, vaikka olisi pilvinen sää. NIVEA Lip Care -valikoimassa on auringolta suojaavia huulivoiteita, joiden suojakerroin on SPF30.


Lisää kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä verkkosivustomme palautelomakkeen kautta.


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

product-stage-bg

Apu huulien siistiyteen ja terveyteen