dry oil on face

MITÄ KUIVAÖLJY ON?

Mitä kuivaöljy on ja mitä hyötyä siitä on iholle? Lue seuraavasta, kuinka NIVEA:n kuivaöljy vartalolle ja kasvoille hoitaa ihoasi.

KUIVAÖLJY IHOLLE

MITÄ KUIVAÖLJY ON?

Kuivaöljy tarkoittaa öljyä, joka iholle levitettynä tuntuu kuivalta. Kuivaöljy imeytyy ihoon, eikä jätä ihon pinnalle öljyistä kalvoa. Kuivaöljyn lisäksi ihonhoitoon käytetään myös muita öljyjä, jotka tuntuvat iholla raskaammilta, imeytyvät hitaammin ja jäävät viipyilemään ihon pinnalle.
KUIVAÖLJY IHOLLE

MITÄ HYÖTYJÄ KUIVAÖLJY IHOLLE TARJOAA?

 1. Kuivaöljyt kosteuttavat ihoa ja lukitsevat kosteuden ihon sisään
 2. Kuivaöljyt ovat kevyitä ja imeytyvät nopeasti
 3. Kuivaöljyt eivät jätä iholle rasvaista tai epämukavaa öljyistä tunnetta
 4. Kuivaöljyt sopivat erinomaisesti akneen taipuvaiselle tai rasvoittuvalle iholle
 5. Kuivaöljyt voivat auttaa pehmittämään ihoa
 6. Kuivaöljyt ovat erityisen rauhoittavia, eivätkä juuri aiheuta ärsytystä tai oireita
KUIVAÖLJY VARTALOLLE JA KASVOILLE

ERITYYPPISET KUIVAÖLJYT

Tässä joitakin tavallisimpia kuivaöljyjä:

 1. Seesamiöljy
 2. Ruusunmarjaöljy
 3. Avokadoöljy
 4. Camelina-öljy
 5. Auringonkukkaöljy
wet oil
KUIVAÖLJY VARTALOLLE

ÖLJYT JA KUIVAÖLJYT

Samalla tavalla kuin kuivaöljy iholle on loistotuote, niin ovat muutkin öljyt! Itse asiassa moni seikka puhuu muiden öljyjen puolesta, sillä ne ovat usein voimakkaammin kosteuttavia ja ravitsevia. Rasvaisemmat öljyt sopivat erityisen hyvin oikein kuivalle iholle, joka tarvitsee enemmän kosteutta. Ne auttavat estämään veden haihtumista ihon läpi, lukitsevat kosteuden ihoon ja ovat siksi hämmästyttävän hyviä halkeilevalle ja yleisestä kosteuden puutteesta kärsivälle iholle.

Öljyt sopivat myös yökäyttöön, sillä niiden imeytyminen on hitaampaa ja nukkuessasi ne saavat hoitaa ihoasi koko yön. Monet kosteusvoiteet perustuvat juuri öljyihin, esimerkiksi jojobaöljyyn tai manteliöljyyn.

NIVEA Naturally Good Radiance Day Cream -päivävoide ja NIVEA Naturally Good Regenerating Night Cream -yövoide pitävät sisällään sekä jojoba- että manteliöljyn upeat ominaisuudet.

Kokeile vartalon ihoa ravitsevaa NIVEA Oil in Lotion Cherry & Jojoba Oil -vartalovoidetta, joka sisältää jojobaöljyä, ja NIVEA Oil in Lotion Vanilla & Almond Oil -vartalovoidetta, joka sisältää manteliöljyä.
KUIVAÖLJY VARTALOLLE

KOLME TAPAA KÄYTTÄÄ KUIVAÖLJYÄ

Tässä kolme tavallisinta tapaa käyttää kuivaöljyjä:
beautiful hair
KUIVAÖLJY IHOLLE

1) KAUNIIT HIUKSET

Kuivaöljyt voivat auttaa silottamaan kuivia ja kurittomia hiuksia ja tuomaan niihin kiiltoa. Ne eivät tee hiuksia rasvaisiksi. Kuivaöljyt myös hoitavat hiuksia, ja niitä kannattaa levittää kosteisiin hiuksiin, mutta kuivaöljyä voi levittää myös kuiviin hiuksiin tuomaan erityistä kiiltoa.
moisturising skin
KUIVAÖLJY IHOLLE

2) HOIDETTU IHO

Paras hetki levittää kuivaöljy iholle on heti suihkun jälkeen. Kuivaöljyn levittäminen märälle puhtaalle iholle voimistaa kosteuttavaa vaikutusta ja auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon. Näin iho on pehmeä ja sileä, eikä tunnu lainkaan raskaalta.
nice nails
KUIVAÖLJY IHOLLE

3) VAHVEMMAT KYNNET JA PEHMEÄT KYNSINAUHAT

Kuivaöljy auttaa hoitamaan kynsiä ja kynsinauhoja, kun hierot muutaman tipan sormenpäihin ja annat imeytyä. Näin saat vahvemmat kynnet ja pehmeät kynsinauhat.
KUIVAÖLJY IHOLLE

KUIVAÖLJYÄ SISÄLTÄVÄ NIVEAN MEIKINPOISTOAINE

Kuivaöljy on loistava ainesosa meikinpoistoaineissa, sillä se auttaa kosteuttamaan ihoa ja saa ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja kosteutetuksi jättämättä ihon pintaan rasvaista tunnetta. NIVEA MicellAIR Expert Water -miselliveden koostumukseen on lisätty kuivaöljyä, jotta se auttaa poistamaan sitkeimmänkin vedenkestävän kasvo- ja silmämeikin, mutta samalla hoitaa ihoa.

Misellivesi toimii kuin magneetti. Se kerää kasvoilta kaiken meikin samalla kun kuivaöljy ravitsee ihoa. Tähän kuivaöljyä sisältävään miselliveteen on uutettu myös mustaa teetä, joka antaa kasvoille runsaan antioksidanttiannoksen ja auttaa häivyttämään turvotusta ja tummia silmänalusia.

Lue lisää kasvoöljystä tästä.
micellar dry oil