lady with silky smooth skin from using face serum

SEERUMI KASVOILLE: AVAIN SILEÄÄN IHOON?

Ota selvää, kuinka hyvän kasvoseerumin ainesosat auttavat imeytymällä ihosi syvimpiin kerroksiin.

OPPAASI KASVOSEERUMIIN

Seerumeista on tullut ihonhoidon muotisana viime vuosina, mutta mikä kasvoseerumi on ja onko niistä oikeasti hyötyä iholle?
female with beautiful skin from using face serum

VOINKO KÄYTTÄÄ SEERUMIA KOSTEUSVOITEEN SIJAAN?

Kasvoseerumit on suunniteltu käytettäviksi yhdessä kosteusvoiteiden kanssa, ei niiden sijaan. Levitä laadukasta kasvoseerumia kosteuttavan kosteusvoiteen, kuten NIVEA Cellular Hyaluron Night Cream -yövoiteen, jälkeen ja saat kirkkaan ja terveeltä näyttävän ihon.

MITÄ KASVOSEERUMI ON?

On tärkeää ensin ymmärtää mitä kasvoseerumi tekee, jotta siitä voi saada kaiken irti. Iholle levitettävistä seerumeista on tullut olennainen ihonhoitorutiinin vaihe ja niillä on todistettu vaikutus siihen, miltä iho tuntuu ja näyttää. Ne auttavat saavuttamaan haluamasi sileän ihon.

Seerumit toimivat hiukan eri tavalla, kuin tavalliset kosteusvoiteet. Ne sisältävät vain muutamia tiivistettyjä aktiivisia ainesosia ja vähemmän lisäaineita, kuten sakeutusaineita, emulgaattoreita tai öljyjä. Tämän vuoksi aine imeytyy nopeasti, tehokkaat ainesosat pääsevät tiivistettynä suoraan ihoon ja ainesosat imeytyvät syvemmälle. Seerumit siis antavat maksimaalisen hyödyn. Seerumia levitetään koko kasvoille tai kohdistetusti ryppyihin tai epäpuhtauksiin. Seerumit ova loistavia erityisesti ikääntyneelle iholle, mutta ne sopivat kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Kasvoseerumien tiivis koostumus tekee niistä täydellisen korjaamaan paikallisia iho-ongelmia. Oli kyseessä sitten juonteet, väsymys tai suuret ihohuokoset. Esimerkiksi NIVEA Cellular Luminous Anti Spot Day Fluid -kasvoseerumi vähentää maksaläiskien näkyvyyttä ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja nuoremmalta.


KASVOSEERUMIN HYÖDYT

Seerumeista on tullut tärkeä osa kaikkia ihonhoitorutineeja niiden lukemattomien hyötyjen vuoksi.

SINULLE SOPIVAN IHOSEERUMIN LÖYTÄMINEN

Jokaisen iho on erilainen ja sen vuoksi on tärkeää löytää seerumi, joka toimii hyvin sinun ihotyypilläsi ja antaa haluamasi tulokset. Ikääntyneemmälle iholle kannattaa etsiä anti-age -seerumi. NIVEA Q10 POWER Anti-wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumissa on tehokas koostumus, joka sisältää Q10:tä ja kreatiinia. Se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja vähentää näkyvästi jopa syviä ryppyjä.

female enjoying applying face serum

KÄYTÖN MUKAVUUS

Kasvoseerumit ovat tunnetusti hyvin tiivistettyjä ja niissä on kevyt koostumus. Tämän vuoksi ne imeytyvät ihoon nopeasti, eivätkä jätä tahmeita jäämiä kasvoille. Seerumit sopii mainiosti niille, jotka haluavat, että tuotteet imeytyvät helposti sekä henkilöille, joilla on rasvainen iho.

Kuinka käyttää kasvoseerumia

  • Levitä aina puhtaalle iholle sen jälkeen, kun olet puhdistanut ihon täysin ja poistanut kaikki meikin jäämät.
  • Laita pieniä pisteitä seerumia eri puolille kasvoja, ennen kuin ryhdyt sormenpäilläsi hieromaan niitä hellästi.
  • Sormenpäillä hierominen auttaa seerumia imeytymään ihoon.
  • Ole varovainen silmien lähettyvillä.
  • Laita tehokasta kosteusvoidetta seerumin jälkeen varmistaaksesi kosteutuksen riittävyyden.

what is face serum: refines pores

VIISI KASVOSEERUMIEN ETUA

IHOHUOKOSTEN SUPISTAMINEN

Suuret ihohuokoset ovat pahamaineisen vaikeita hoitaa, mutta kevyen seerumin ohuen koostumuksen avulla huokoset pysyvät rasvattomina ja puhtaina, mikä minimoi niiden näkymisen ja tasoittaa ihon pintaa.

lady with brown hair and nice skin from using face serum

VIISI KASVOSEERUMIEN ETUA

VÄSYMYKSEN MERKKIEN VÄHENTÄMINEN

Unenpuute saattaa saada ihosi näyttämään elottomalta ja väsyneeltä. Tehokkaan seerumin käyttäminen voi lisätä solujen uusiutumista ja korjaantumista, jolloin ihosi näyttää säteilevältä, vaikka et olisi nukkunut paljon.

lady with blonde hair discovering what is face serum

VIISI KASVOSEERUMIEN ETUA

IHON PINNAN TASOITTAMINEN

Koska seerumeissa ei ole lisäaineita estämässä molekyylejä liikkumasta, ne pääsevät tunkeutumaan syvälle ihohuokosiin tasoittaen ihon pintaa ja pehmentämäen ihoa huomattavasti.

lady with mature skin using face serum

VIISI KASVOSEERUMIEN ETUA

JUONTEIDEN JA RYPPYJEN NÄKYMISEN VÄHENTÄMINEN

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Serum Pearls -seerumin kaltaisilla seerumeilla on koostumus, joka vähentää tehokkaasti ryppyjen näkymistä ja estää jopa uusien muodostumista. Säännöllisellä käytöllä saat nuoremman näköisen ihon.

close up of lady with face serum on her cheeks

VIISI KASVOSEERUMIEN ETUA

IHON KOSTEUDEN YLLÄPITÄMINEN

Yksi kasvoseerumien näkyvimmistä hyödyistä on niiden kyky sitoa kosteus ihoon. Seerumit, jotka sisältävät hyaluronihapon kaltaisia ainesosia, voivat parantaa ihon kosteutta ja samalla vahvistaa ihokerrosta saaden aikaan kosteutetun ja terveen näköisen ihon.

female with brown hair smiling using face serum

VIISI KASVOSEERUMIEN ETUA

Ikä- ja maksaläiskien vähentäminen

NIVEA Cellular Luminous630 Anti Spot Serum -kasvoseerumimme on suunniteltu erityisesti vähentämään ryppyjä ja vähentämään maksaläiskien näkymistä.