nuori nainen käyttää Nivea Soft Moisturizing Cream -voidetta

KUINKA TEET IHONHOITORUTIININ: JÄRJESTYS JA KERROSTELU

Mitä ihonhoitorutiinin pitäisi sisältää ja missä järjestyksessä? Miksi kerrostelu on tärkeää? NIVEA esittää ihonhoitorutiinien tärkeyden ja kuinka niitä tehdään aamuksi ja illaksi, 6 vaiheessa.

nainen, joka käyttää nivea-ihonhoitoa
Miten ihoa hoidetaan

Ihonhoitorutiineilla on väliä

Ihonhoitorutiini on enemmän kuin vain vaiheittainen sarja. Se on käytäntö, joka ravitsee ihoasi ja edistää sen yleistä terveyttä ja elinvoimaa. Ihonhoitorutiineille on ominaista tuotteiden tarkka valinta ja levittämisen tarkka järjestys, kun tarkkailet ihosi omia tarpeita. 
 
Tarkkaan suoritettu ihonhoitorutiini ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa ja tarjoaa hetken huolehtia itsestään. Riippumatta siitä, onko tavoitteenasi kirkkaampi iho, nuorempi ulkonäkö tai pelkästään itsesi hemmottelu, johdonmukainen ihonhoitorutiini on avain saavuttaa terveemmän näköinen iho.
 
Tässä laajamittaisessa oppaassa NIVEA käy läpi kaiken, mitä sinun tulee tietää ihonhoitotuotteidesi käyttöjärjestyksestä ja kerrostelusta saadaksesi terveemmän ihon.

Mitä on ihonhoitorutiini?

Ihonhoitorutiini viittaa järjestelmälliseen vaihe- ja tuotesarjaan, joilla pyritään ylläpitämään ja parantamaan ihon terveyttä, ulkonäköä ja yleistä kuntoa. Siihen kuuluu päivittäisiä tai säännöllisiä vaiheita ihon puhdistamiseksi, hoitamiseksi ja suojaamiseksi eri ympäristötekijöiltä ja mahdollisilta ihovaivoilta. 
 
Tavanomaisen ihonhoitorutiinin vaiheita ovat epäpuhtauksia poistava puhdistus, kohdennettujen hoitojen, kuten seerumien levittäminen, ihoa ravitseva kosteuttaminen ja UV-säteiltä suojaavan aurinkosuojan levittäminen.

 

Tietyt tuotteet ja vaiheet voivat vaihdella yksilöiden ihotyyppien, ongelmien ja tavoitteiden mukaan. Hyvin suunniteltu ihonhoitorutiini paitsi edistää terveemmän näköistä ihoa myös kohentaa itsestä huolehtimisen ja hyvinvoinnin tunnetta.

 
Miksi seuraisit ihonhoitorutiinia?

Säännöllisen ihonhoitorutiinin 5 hyötyä

Ihonhoitorutiinit edesauttavat yleistä terveyttä ja ihosi ulkonäköä. Tässä on joitakin keskeisiä syitä, joiden vuoksi ihonhoitorutiinit ovat tärkeitä:

 1. Ihon terveyden ylläpitäminen:
  Ihosi on kehosi suurin elin ja toimii suojana ympäristöä vastaan. Tehokas ihonhoitorutiini auttaa ylläpitämään tämän suojan eheyden suojaten ihoasi saasteilta, myrkyiltä ja haitallisilta UV-säteiltä.
 2. Ihovaivojen enneltaehkäisy:
  Säännöllinen ihonhoito voi auttaa estämään eri ihovaivoja, kuten aknea, kuivuutta, rasvaisuutta, punoitusta jne. Oikeiden tuotteiden ja tekniikoiden käyttäminen voi pitää ihosi tasapainoisena ja vähentää näiden ongelmien kehittymisen riskiä.
 3. Ikääntymisen merkkien hidastaminen:
  Johdonmukainen ihonhoitorutiini voi myös auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Tietyt tuotteet, kuten kosteusvoiteet ja seerumit, voivat auttaa vähentämään juonteiden, ryppyjen ja tummien läiskien ilmestymistä saaden ihosi näyttämään ajan mittaan nuorekkaammalta.
 4. Itseluottamuksen lisääminen:
  Ihostasi huolehtiminen voi kohentaa itsetuntoasi ja itseluottamustasi. Kun ihosi näyttää ja tuntuu terveemmältä; todennäköisesti olet tyytyväisempi ulkonäköösi.
 5. Pitkän aikavälin hyödyt:
  Johdonmukaisuus on ihonhoidon A ja O. Asianmukaisen ihonhoitorutiinin hyödyt tulevat selvemmin esiin ajan mittaan. Vaikka et näkisikään tuloksia välittömästi, rutiinin noudattaminen voi tehdä huomattavia parannuksia pitkällä aikavälillä.

Ihonhoitorutiinin järjestys ja kerrostelu

Ihonhoitotuotteiden järjestäminen ja kerrostaminen on olennaisen tärkeää niiden tehokkuuden maksimoimiseksi ja toivottujen tulosten saavuttamiseksi.
 
Tuotteita kerrostettaessa on tärkeää aloittaa kevyillä tuotteilla, kuten puhdistusaineilla, kasvovesillä ja seerumeilla, ja siirtyä sitten raskaampiin tuotteisiin, kuten kosteusvoiteisiin. Tällä varmistetaan, että kukin tuote läpäisee ihon tehokkaasti ja toimii tarkoituksenmukaisesti.
nainen, joka käyttää Nivea-kasvovoidetta

Kuinka monta vaihetta ihonhoitorutiiniisi todella tarvitaan?

Kaikki eivät tarvitse monimutkaista 10-vaiheista rutiinia, sillä ihonhoitotarpeet voivat vaihdella yksilöllisten ihotyyppien ja -vaivojen mukaan. 3-vaiheinen perusihonhoitorutiini, joka koostuu puhdistuksesta, kosteutuksesta ja auringolta suojautumisesta, voi olla joillekin riittävä. 
 
Pitemmässä ihonhoitorutiinissa on kohdennetumpia ja edistyneempiä ratkaisuja, jotka hoitavat tiettyjä asioita, kuten ikääntymisen merkkejä, aknea tai hyperpigmentaatiota. Rutiiniin voi kuulua lisätuotteita, kuten seerumeita, kuorinta-aineita ja naamioita. 
 
Valinta perustason, keskitason tai edistyneemmän rutiinin välillä riippuu yksilöllisistä tavoitteista ja mieltymyksistä. Toiset pitävät yksinkertaisuutta tärkeänä ja toisten mielestä laajempi ihonhoitotapaa on parempi.

Ihonhoitorutiinin järjestys

Kasvojen 24 h -ihonhoitorutiinin mukaan otettavat vaiheet

Aamuin illoin suoritettavat ihonhoitorutiinit palvelevat eri tarkoituksia. Niihin kuuluu eri tuotteita, jotka vastaavat ihosi erityistarpeisiin päivän eri aikoina. Tässä on eritelmä aamuin illoin tehtävästä ihonhoitorutiinin järjestyksestä sekä jokaisen vaiheen tärkeydestä.
nuori nainen käyttää Nivea kasvojen puhdistusainetta

Aamuisen ihonhoitorutiinin järjestys:

Vaihe 1: Puhdista
Aloita aamuinen ihonhoitorutiinisi perusteellisella puhdistuksella poistaaksesi lian ja epäpuhtaudet ja valmistaen ihosi vastaanottamaan rutiinisi ravitsevat ainesosat.
 
Hyötyihin voivat kuulua: Herättää ja virvoittaa ihon, hillitsee liiallista rasvaa, tasoittaa pH:ta, auttaa ihoa vastaanottamaan hoitotuotteita, säilyttää ihohuokosten kokoa.
 
Voinko skipata puhdistuksen?: Puhdistus on olennaisen tärkeää missä tahansa ihonhoitorutiinissa, joten sitä ei pidä jättää väliin. Ihon perusteellinen puhdistaminen on perusta, jolle levität hoitotuotteesi.
 
Vinkkejä: Käytä puhdistusainetta, joka sopii ihotyyppiisi, levitä hellävaroen ja vältä hankaamista. Käytä haaleaa vettä, vältä voimakkaita aineita, kuten alkoholia ja taputtele kasvosi kuiviksi hieromisen sijasta.
Vaihe 2: Kasvovesi
Kasvovesi päättää aamuisen puhdistuksenpoistamalla lian tai jäännösten viimeisetkin rippeet ja auttaen tasapainottamaan ihon pH-tasoja.
 
Hyötyihin voivat kuulua: Tasapainottaa pH-tasoja, poistaa epäpuhtauksia, lisää kosteutta, kohentaa ihohuokosia sekä parantaa sävyä ja elinvoimaisuutta ja auttaa hillitsemään ihovaivoja.
 
Voinko jättää kasvoveden väliin?: Kasvovesi on yleisesti ottaen hyödyksi iholle ja parantaa elinvoimaisuutta. Joissakin tilanteissa sen voi kuitenkin jättää väliin. Tällaisia ovat: minimalistisen rutiinin noudattaminen, negatiiviset ihoreaktiot tai jos käytät yhdistettyä puhdistus- ja kasvovesituotetta 1. vaiheessa.
 
Vinkkejä: Käytä ihotyypillesi sopivaa kasvovettä, joka kohdentuu haluamallasi tavalla. Levitä hellävaroen taputtelemalla sormenpäilläsi tai pehmeällä vanutupolla. Vältä alkoholia sisältäviä kasvovesiä ja liikakäyttöä (yleensä useammin kuin kahdesti päivässä).
nainen, joka käyttää Nivea-seerumia
Vaihe 3: Seerumi:
Seerumit ovat kevyitä, nopeasti imeytyviä ja syvälle tunkeutuvia tuotteita, joissa on aktiivisia ainesosia suurina pitoisuuksina koostumukseltaan tarkkarajaisesti suunniteltuina tiettyihin ihovaivoihin. Ne ovat minkä tahansa kauneudenhoitorutiinin voimanlähde.
 
Hyötyihin voivat kuulua: Nopeampia tuloksia kuin pelkillä emulsiovoiteilla, mukautettu sinun rutiiniisi, lisäkosteutus, elinvoimaisuus, kiinteys tai sileys tuotteiden koostumuksen mukaan.
 
Voinko skipata seerumin?: Seerumin jättäminen väliin jättää väliin myös huomattavan tilaisuuden tehostaa ihonhoitorutiiniasi ja keskittyä tarkasti tiettyihin huolenaiheisiin. Seerumi voi varsin usein olla tehokkain tuote haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Jos sinulla ei kuitenkaan ole huolia tai haluat pitää kiinni minimalistisesta 3-vaiheisesta rutiinista, voit harkita seerumin skippaamista.
 
Vinkkejä: Valitse seerumi, joka keskittyy huolenaiheisiisi, ja ymmärrä mitä eri ainesosat tekevät (esim. C-vitamiini kirkastaa, hyaluronihappo kosteuttaa). Anna imeytyä kokonaan 1-2 minuuttia. Pienikin määrä tekee suuren eron.
Vaihe 4: Silmänympärysvoide:
Silmänympärysvoiteet ravitsevat herkkää ihoa silmien ympärillä kohdentuen yleisiin vaivoihin, kuten tummiin silmänympäryksiin, turvotukseen ja silmäkulmaryppyihin. Niitä voidaan käyttää myös kosteusvoiteen jälkeen sillä edellytyksellä, ettet levitä kosteusvoidetta silmänalusille.
 
Hyötyihin voivat kuulua: Kohdentaminen tavallisiin huolenaiheisiin, kuten tummiin silmäympäryksiin tai silmäpusseihin, ikääntymisen merkkien estämiseen, sekä parempaan tekstuuriin ja kosteutukseen ja helpompaan meikkaukseen.
  
Voinko skipata silmänympärysvoiteet?: Nuoremmat henkilöt, joilla ei ole erityisiä silmänalushuolia tai jotka pyrkivät pitämään kiinni perustason ihonhoitorutiinista, voivat halutessaan skipata silmänympärysvoiteet. Yksilöt, joilla on rasvainen iho, voivat myös katsoa, että tavallinen kosteuttaja riittää alueen pitämiseksi kosteutettuna.
  
Vinkkejä: Valitse silmänalusvoide, joka keskittyy huolenaiheisiisi. Levitä taputtelemalla hellävaroen nimettömälläsi välttäen kosketusta liian lähelle silmää. Aloita vähemmällä ja lisää vielä, jos tarpeen. Odotan tuloksia kärsivällisesti.
nainen levittää Nivea-kasvovoidetta
Vaihe 5: Kosteusvoide - Päivävoide
Päivävoiteet ovat tärkein kosteuden ja kosteutuksen lähde koko päivän. Ne pitävät ihon kimmoisena ja tuovat parhaat puolet esiin. Ne suojaavat päivittäin ympäristön aiheuttamalta rasitukselta.
 
Hyötyihin voivat kuulua: Kosteus, suoja auringolta (jos ne sisältävät auringonsuojakertoimen), suoja vapailta radikaaleilta, tuki ihoesteelle, meikkipohja, koostumuksen mukaiset käyttöaiheet (ikääntymisen merkkien hidastaminen, elinvoimaisuuden lisääminen jne.
 
Voinko skipata kosteutuksen?: Kosteutus suositellaan otettavaksi mukaan myös perustason ihonhoitorutiineihin, sillä se on kaiken kulmakivi ja näin ollen sitä ei kannata jättää väliin. Vain niiden, joilla on erityisen rasvainen iho, kannattaa jättää se väliin ja levittää sen sijaan kevyt aurinkosuojavoide. Heidän kannattaa silti löytää kosteusvoide, jonka koostumus vastaa heidän ihotyyppiään ja joka hillitsee liiallista rasvaisuutta estää ja epäpuhtauksia.
 
Vinkkejä: Valitse päivävoide ihotyypillesi ja -huolenaiheillesi. Aurinkosuojakerroin tarjoaa lisäsuojaa; levitä enemmän kuin seerumia, anna imeytyä (erityisesti, jos käytät meikkiä). Levitä pisteinä kaikkialle kasvoillesi ja niskaan, ennen kuin hierot ne hellävaroen ihoon.
 

Vaihe 6: Aurinkosuojakerroin
Aurinkosuojakerroin on olennaisen tärkeä ihon suojaamiseksi päivän mittaan haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa. Auringonvalo on varsin usein monien iho-ongelmien pääasiallinen syy, mukaan luettuina tummat läiskät ja ennenaikainen ikääntyminen - joten se on olennaisen tärkeä kuulaan ihon ylläpitämiseksi.
  
Hyötyihin voivat kuulua: UVA/B-suoja, estää auringon aiheuttamia tummia läiskiä, ehkäisee auringonvalon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä, ylläpitää ihon terveyttä, ehkäisee auringonpolttamia.
  
Voinko skipata aurinkosuojan?: Aurinkosuoja on olennaisen tärkeä ihon terveydelle, minimalistissakin rutiineissa. Se kannattaa levittää aina kun iho joutuu auringonvaloon, koska se suojaa ihoa vaurioilta.

Vinkkejä: Valitse vähintään SPF 30 tai suurempi, levitä runsaasti ja säännöllisesti, tarkasta aurinkovoiteen viimeinen käyttöpäivä, vältä aurinkoa päivän kuumimpina tunteina.


Iltaihonhoitorutiinin järjestys:

Vaihe 1: Puhdista

Erona aamuun:
Kun aamulla virkistät ja herätät ihoasi, illalla pyrit poistamaan meikin, aurinkovoiteen, lian tai epäpuhtaudet, joita on päivän mittaan kerääntynyt, ja valmistat sitä yöhoitotuotteille.
 
Hyötyihin voivat kuulua:
Auttaa estämään epäpuhtauksia, parantaa hoitotuotteen imeytymistä, edistää solujen uusiutumista, tukee yöllistä korjaamista ja uudistumista.
 
Voinko skipata puhdistuksen?:
Aamurutiinin tavoin iltapuhdistusta ei ole suositeltavaa jättää väliin, paitsi noudattaaksesi iholääkärin ohjeita.
 
Vinkkejä:
On suosittua puhdistaa kahdesti illalla käyttäen öljypohjaista puhdistusainetta meikin ja aurinkovoiteen poistoon, mitä seuraa vesipohjainen puhdistusaine ihon puhdistamiseksi.

nuori nainen, joka käyttää Nivea Cellular Vitamin C -seerumia

Vaihe 2: Kasvovesi

Erona aamuun:
Kasvovesi illalla palvelee varsin samanlaista tarkoitusta, poistaen kuitenkin viimeisetkin rippeet meikistä tai päivittäisestä liasta. Se voi myös auttaa neutraloimaan päivittäisiä vapaita radikaaleja.
 
Hyötyihin kuuluu:
Samat kuin aamurutiinissa.
 
Voinko skipata kasvoveden väliin:
Sama kuin aamurutiinissa.
 
Vinkit:
Samat kuin aamurutiinissa.

 

Vaihe 3: Seerumi

Erona aamuun:
Seerumin tarkoitus on edelleen samankaltainen, mutta voisit harkita kohdentamista eri huolenaiheisiin illalla kuin aamulla.
 
Hyötyihin kuuluu:
Samat kuin aamurutiinissa.
 
Voinko skipata seerumin?:
Sama kuin aamurutiinissa.
 
Vinkkejä:
Voit etsiä illaksi seerumin, jonka koostumus tähtää erityisesti kosteutukseen ja yölliseen korjaamiseen. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet ovat erityisen hyviä tähän tarkoitukseen. Saman seerumin käyttäminen aamulla ja illalla on ihan ok, mutta niiden vaihteleminen voi auttaa kohdentamaan hoitoa eri huolenaiheisiin.

Vaihe 4: Läiskien hoidot

Erona aamuun:
Vaikka voisitkin käyttää hoitoja (kuten retinoideja ikääntymisen merkkien hidastamiseen tai aknen hoitoon) aamulla, tuotteet voivat joskus tehdä ihostasi herkemmän auringonvalolle, minkä vuoksi niitä usein suositellaan käytettäväksi yöllä.
 
Hyötyihin voivat kuulua:
Kohdennettu vaikutus, toimii yhdessä ihon luonnollisen korjaamisprosessin kanssa, ehkäisevä hoito.
 
Voinko skipata läiskien hoidon?:
Jos sinulla ei ole erityisiä ongelma-alueita tai noudatat spesialistin ohjeita, voi jättää tämän vaiheen väliin.
 
Vinkkejä:
Ota hoidot käyttöön hitaasti, noudata pakkauksen ohjeita, levitä auringonsuojakerroin seuraavana päivänä, sillä jotkin hoidot voivat lisätä herkkyyttä.

nainen levittää Nivea Luminous silmäseerumia

Vaihe 5: Silmänympärysvoide: 

Erona aamuun:
Silmänympärysvoide palvelee varsin samanlaista tarkoitusta niin iltarutiinissa kuin aamurutiinissakin, joten voit noudattaa samoja neuvoja.
 
Vaihe 6: Kosteusvoide - Yövoide

Erona aamuun:
Vaikka päivävoide tukeekin ihoa ja suojaa sitä koko päivän, yövoide ravitsee ihoa yön aikana tukien luonnollista uudistumis- ja korjausprosessia. Yövoiteiden koostumus on usein paksumpi, ja ne keskittyvät tehokosteutukseen ja ihoesteen palauttamiseen pelkän suojaamisen sijasta.
 
Hyötyihin voivat kuulua:
Tukee ihon luonnollista uudistumis- ja korjaamisprosessia, joka on käynnissä nukkuessasi. Heräät iho virkistyneenä ihoon, yön aikaiset kosteustarpeet täytettyinä. Aktiivisten ainesosien korkeampi pitoisuus.
 
Voinko skipata yövoiteen?:
Sama kuin kosteuttamisessa aamulla, yövoidetta ei yleensä suositella jätettäväksi väliin. Väliin jättäminen voi aiheuttaa ihon kuivumista yön aikana samalla kun menetät tilaisuuden tukea sen luonnollista uudistumis- ja korjaamisprosessia.
 
Vihjeitä:
Etsi yövoide, joka täydentää päivävoidettasi yhdistäen ne molemmat vuorokausihoitoon pitääksesi ihon terveenä ja ravittuna, keskittyen samalla erityisiin huolenaiheisiin.
 


Nivea Q10 naamio

Ihonhoitorutiinin lisävaiheet

Kasvonaamiot: 
Voidaan ottaa mukaan viikkorutiiniin saadaksesi ihollesi kohdennettuja hyötyjä. Käytetään tavallisesti 1-3 kertaa viikossa. Kasvonhoitorutiinisi tarpeista ja tavoitteista riippuen löydät erilaisia naamioita, mukaan luettuna: liinanaamiot, savinaamiot, kosteuttavat naamiot ja kuorivat naamiot.
 
Hyötyihin voivat kuulua: Etuja on lukuisia ja ne riippuvat käyttämäsi naamion tyypistä. Tavallisesti kaikki sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia, jotka kohdentuvat erilaisiin huolenaiheisiin. Ne ovat myös mukava lisä syvempään hemmotteluun ja rentoutumiseen. Säännöllinen käyttö voi lisätä päivittäisen kasvonhoitorutiinin tehokkuutta.
 
Voinko skipata naamiot?: Useimmat ihmiset voivat hyötyä viikoittaisesta naamiohoidosta, mutta jos ihosi on terve ja olet siihen tyytyväinen, voit jättää ne väliin.
 
Vinkkejä: Valitse naamio, joka täydentää päivittäisen rutiinisi tavoitteita. Levitä puhdistetulle iholle, noudata pakkauksen ohjeita, levitä rentouttavassa ympäristössä, laita jääkaappiin, kun haluat viilennystä (katso pakkauksen ohjeet ensin, sillä tämä voi vaikuttaa ainesosien tehokkuuteen, hiero ylimääräinen aine ihoon vaikutusajan jälkeen tai taputtele pois vanutupolla.

Kuorinta:
Riippuen ihosi tyypistä ja tarpeista sinun on tehtävä syväpuhdistus kuorinnalla osana iltaista kasvonhoitorutiiniasi puhdistuksen jälkeen 2-3 kertaa viikossa. Tämä auttaa poistamaan kuolleet ihosolukertymät ja edistää solujen uudistumista.
 
Hyötyihin voivat kuulua: Ihon uudistuminen, puhdistaa ihohuokoset, parantunut ihonsävy ja tekstuuri, epäpuhtauksien pienempi todennäköisyys, hoitotuotteiden parempi tehokkuus.
 
Voinko skipata kuorinnan väliin?: On parasta ottaa tavaksi kuoria ja syväpuhdistaa vähintään kahdesti viikossa ihohuokosten tukkeutumisen estämiseksi ja kuolleiden ihosolukertymien puhdistamiseksi. Herkkäihoiset, voivat kuoria harvemmin, kun taas ne, joilla on rasvainen iho, voivat kuoria useammin.

Vinkkejä: Valitse kuorinta-aine ihosi tarpeiden mukaan - olipa kyseessä mekaaninen harja tai kemiallinen (AHA tai BHA) kuorinta-aine. Kuori puhdistuksen jälkeen, levitä hellävaroen ja vältä liiallista hankaamista - anna ainesosien tehdä työ. Huuhtele perusteellisesti.


NIVEA:N TESTATUT IHONHOITORUTIINIT ERITYISIIN HUOLENAIHEISIIN

Etsitpä ratkaisuja ryppyihin, pigmenttiläiskiin, roikkuvaan ihoon tai pikkuvikoihin, sinua varten on aina NIVEA-ihonhoitorutiini. Jäljempänä on 5 helppoa henkilökohtaista 4-vaiheista rutiinia, joista kukin keskittyy erityisiin huolenaiheisiin. Kaikki tuotesuositukset sopivat jokaiselle ihotyypille.

NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE -IHONHOITORUTIINI

NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE -IHONHOITORUTIINI

NIVEA Q10 Power -tuotesarja sisältää tuotteita, joiden koostumus korjaa juonteita ja ryppyjä jättäen sinulle selvästi kiinteämmän ihon 14 päivässä. NIVEA Q10 Power -tuotteet yhdistävät 100 % Skin Identical Q10:n ja kreatiinin, jotka parantavat ihon joustavuutta ja kiinteyttä.
 
Ihonhoitorutiini, jossa on Q10 Power -tuotteita, on testattu ja hyväksi havaittu ratkaisu saavuttamaan kiinteämpi iho samalla vähentäen juonteita ja ryppyjä.
Nivea Q10 Anti Wrinkle Power

NIVEA LUMINOUS630 ANTI-DARK SPOT -IHONHOITORUTIINI

NIVEA LUMINOUS630 ANTI-DARK SPOT -IHONHOITORUTIINI

NIVEA’s Luminous630 -tuotevalikoima on huolellisesti luotu 10 vuoden tarkan tutkimuksen jälkeen tarjoamaan täsmähoidon tummia läiskiä vastaan. Patentoitu Luminous630 -ainesosa toimii solutasolla tasapainottaen uudelleen melaniinin tuotantoa ja vähentäen tummien läiskien ilmestymistä.
 
Jos tavoitteesi on kohdentaa tummia läiskiä, aurinkoläiskiä, ikäläiskiä tai minkään muunkaan tyyppisiä pigmenttiläiskiä, Luminous-tuotteita sisältävä ihonhoitorutiini on se, mitä etsit!
Nivea Luminous Anti Spot -seerumi

NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT ADVANCED LIFTING AND RESTRUCTURING -IHONHOITORUTIINI

NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT ADVANCED LIFTING AND RESTRUCTURING -IHONHOITORUTIINI

Nivea Cellular Expert Lift kasvovoide

Cellular Expert Lift -valikoima sisältää innovaativisen koostumuksen, joka on nimenomaan suunniteltu parantamaan ihon kollageenin tuotantoa ja korjaamaan kasvon ääriviivoja. Valikoiman tuotteet sisältävät puhdasta bakuchiolia (retinolin vaihtoehto), mikro- ja makrohyaluronihappoa mahdollistaen syvän kosteutuksen ja ikääntymistä hidastavan vaikutuksen.

Jos etsit ensiluokkaista ikääntymistä hidastavaa ratkaisua ihosi uudistamiseksi, kiinteyttämiseksi ja juonteiden vähentämiseksi, sinun kannattaa ottaa Cellular Expert Lift -tuotteet ihonhoitorutiiniisi.

 • NIVEA Cellular Expert Lift Anti-Age Day Cream sisältää huolellisesti valittuja aktiivisia ainesosia; Puhdas bakuchioli parantaa solun kollageenin tuotantoa terveemmältä näyttävän ihon hyväksi sekä makro- ja mikro-hyalyronihappoa ihon pinnan kosteuttamiseksi ja sileäksi tekemiseksi läpäisten samalla syvemmät kerrokset pitempään kestävää, ryppyjä poistavaa ja "ryhdistävää" vaikutusta ajatellen.
 • NIVEA Cellular Expert Lift Anti-Age Night Cream 50ml tukee ihoa vaurioita korjaten ja ihoa uudistaen yön aikana, kun se on vastaanottavimmillaan. Käsittää tehokkaan yövoiteen, joka parantaa kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihoa. Koostumuksessa on myös puhdasta bakuchiolia, mikro- ja makrohyaluronihappoa.

NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER ADVANCED FIRMING AND VOLUMISING -IHONHOITORUTIINI

NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER ADVANCED FIRMING AND VOLUMISING -IHONHOITORUTIINI

Nivea Cellular Filler Serum Essence

NIVEA Cellular Expert Filler -tuotesarja käsittää tuotteita, joiden koostumuksessa on erittäin tehokkaita ainesosia, jotka on suunniteltu käynnistämään ikääntymisen merkkien hidastuminen. Se yhdistää mikro- ja makrohyaluronihapon tehon auttaen ihoa vähentämään ryppyjä tehokkaasti ja toteuttaen tehokkaan kosteutuksen. Lisäksi foolihappo edistää ihosolujen uusiutumista, mikä auttaa palauttamaan ihon luonnollista kimmoisuutta ja kestävyyttä.

Cellular Expert Filler -ihonhoitorutiini on toinen huippuluokan ratkaisu ihon nuorekkuuden palauttamiseen ja ikääntymisen merkkejä koskevien huolenaiheiden hoitoon.

NIVEA DERMA SKIN CLEAR - EPÄPUHTAUKSIA EHKÄISEVÄ RUTIINI

NIVEA DERMA SKIN CLEAR - EPÄPUHTAUKSIA EHKÄISEVÄ RUTIINI

Nivea Derma Skin Clear yökuorintavoide

Jos ihollasi esiintyy usein epäpuhtauksia tai akneoireita, kokeile NIVEA Derma Skin Clear -rutiinia. Tuotteiden koostumuksessa on ainesosia kuten salisyylihappo, niasinamidi ja glykolihappo, joiden on todettu vähentävän epäpuhtauksia selkeästi.

 • Aloita ottamalla käyttöön NIVEA Derma Skin Clear Wash Gel, -puhdistusvoide, jonka koostumus käsittää salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Ne syväpuhdistavat, aukaisevat ihohuokosia ja poistavat ylimääräistä rasvaa. Sopii käytettäväksi aamu- ja iltarutiinissasi, ja se auttaa vähentämään tehokkaasti epäpuhtauksia ja estää niiden ilmestymistä uudelleen.
 • NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish Scrub ia voidaan käyttää välittömästi puhdistusaineen jälkeen. Kuorinta-aine syväpuhdistaa ja poistaa kuolleita ihosoluja. Myös salisyylihappoa ja niasiiniamidia sisältävänä se auttaa poistamaan ihohuokosten tukkeutumia, palauttaa ihon tekstuurin ja vähentää musta- ja valkopäitä. Käytä 2-3 kertaa viikossa iltarutiinissasi.
 • Ota puhdistamisen päätteeksi käyttöön NIVEA Derma Skin Clear Toner, joka tasapainottaa ihon uudelleen, hillitsee rasvoittumista ja lisää kosteutusta tukkimatta ihohuokoisia. Sopii päivittäiseen käyttöön sekä aamu- että iltarutiinissasi. Sisältää salisyylihappoa ja niasiinamidia.
 • Tämän epäpuhtauksia torjuvan rutiinin tähti on NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator, jonka koostumuksessa on salisyyli- ja glykolihappoa ja niasiinamidia. Päivittäiseen käyttöön iltaisen rutiinin päätteeksi ja yli yön vaikuttavaan jätettynä se korjaa, puhdistaa ja parantaa ihoasi 7 päivässä.
 • Aamulla voit korvata kuorinta-aineen ottamalla käyttöön NIVEA SUN UV Face Specialist Derma Blemish Control SPF50+ rutiinin päätteeksi. Se suojaa ihoasi UV-säteiltä päivän aikana. Koostumukseltaan se sopii rasvaiselle ja epäpuhtauksille alttiille iholle. Se ehkäisee huolenaiheita, ei tuki ihohuokosia ja suojaa ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Ihonhoitorutiini miehille ja naisille

Ihonhoitorutiinit ovat olennaisen tärkeitä sekä miehille että naisille terveemmältä näyttävän ja elinvoimaisemman ihon saavuttamiseksi Vaikka ihonhoitorutiineissa onkin joitakin yhtäläisyyksiä, kuten puhdistus, kosteutus ja aurinkosuoja, voi esiintyä myös yksilöllisiä eroja ihotyypin, huolenaiheiden ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Miesten ihonhoitorutiinissa voidaan huomioida sellaiset seikat kuin parranajo ja kasvokarvojen hoito, kun taas naisten rutiinit voivat sisältää lisävaiheita, kuten meikinpoisto. Sukupuolesta riippumatta on tärkeä ymmärtää ihosi tarpeet ja valita tuotteet, jotka vastaavat niitä

Säännöllisyys on tärkeää, sillä johdonmukaiset ihonhoitokäytännöt johtavat pitkän aikavälin hyötyihin. Viime kädessä ja sukupuolestasi riippumatta hyvin mitoitettu ihonhoitorutiini on sijoitus sekä itsensä huolehtimiseen että ihon terveyteen.

mies ja nainen hymyilevät

HUOMAUTUS IHONHOITORUTIINEISTA ERI IHOTYYPEILLE

Ihonhoitorutiinin vaiheita voidaan räätälöidä eri ihotyypeille tarpeen mukaan. Henkilökohtaistettu lähestymistapa varmistaa, että valitut tuotteet ja hoidot ovat linjassa jokaisen henkilön ainutlaatuisten tarpeiden kanssa. Tämä johtaa parhaisiin mahdollisiin tuloksiin ihon terveyden ja ulkonäön kannalta. Tuotteet, joita käytetään NIVEAn valvotuissa rutiineissa, sopivat kaikille ihotyypeille.

HUOMAUTUS IHONHOITORUTIINEISTA ERI IHOTYYPEILLE

Rasvainen iho

Ihmiset, joilla on rasvainen iho, kärsivät usein ylimääräisen talintuotannosta, mikä voi aiheuttaa kiiltoa ja rasvaisuutta. Tähän voidaan puuttua ihonhoitorutiinilla, joka keskittyy hellävaraisiin vaahdotuspuhdistusaineisiin ja voi itse asiassa poistaa ylimääräisen rasvan ja epäpuhtaudet kuivaamatta ihoa liikaa. Tämän täydentäminen kevyillä, öljyttömillä kosteutusaineilla varmistaa tärkeän kosteutuksen lisäämättä rasvaisuutta, mikä viime kädessä edistää tasapainoisempaa ja kiiltämätöntä ihonsävyä.

Kuiva iho

Kuivan ihon hoitaminen tehokkaasti edellyttää ihonhoitorutiinia, joka sisältää hellävaraisia ravitsevia puhdistusaineita, joiden tekstuuri on voidemainen. Nämä puhdistusaineet toimivat epäpuhtauksien poistamiseksi, samalla auttaen ihon luonnollisen suojakerroksen säilyttämistä. Näiden puhdistusaineiden yhdistäminen runsaampiin kosteutusaineisiin, jotka sisältävät ainesosia kuten hyaluronihappo, voivat palauttaa ihon kosteuden ja sulkemalla sen ihon sisään, mikä johtaa viime kädessä sileämpään, kimmoisempaan ja kosteutettuun ihoon.

Herkkä iho

Huolehtiaksesi herkästä ihosta voi olla hyödyksi omaksua minimalistinen lähestymistapa. Tämä merkitsee hajuttomien ja hypoallergeenisten ihonhoitotuotteiden valitsemista, mikä helpottaa punoituksen ja ärsytyksen estämistä. Nämä hellävaraiset koostumukset on tarkoitettu silottamaan ja ravitsemaan herkkiä ihotyyppejä, mikä vähentää haittavaikutusriskiä ja edesauttaa rauhallisempaa, terveempää ihoa.

Acne Prone

Akneen taipuvainen iho hyötyy varovaisesta lähestymistavasta, joka alkaa hienovaraisella puhdistusaineella ja ei-komedogeenisillä tuotteilla, sillä tämä hoitaa epäpuhtauksia aiheuttamatta liiallista kuivuutta. Täsmähoitojen kuten salisyylihapon tai bentsoyyliperoksidin käyttö läiskien hoidossa voi olla erityisen hyödyllistä käsiteltäessä aknen aiheuttamia epäpuhtauksia tehokkaasti.
 
Teini-ikäisten, jotka ovat usein taipuvaisia saamaan aknen ratkaisevissa kehitysvaiheissaan, kuten varhaisina teinivuosinaan, olisi syytä aloittaa ihonhoitorutiini ja ylläpitää sitä. Tämä edistää hyviä ihonhoitotapoja ja on myös ratkaisevassa osassa aknen hallinnassa ja terveemmän ihon heidän elämänsä tärkeässä vaiheessa.

Sekaiho

Ottamalla huomioon rasvaisten ja kuivien alueiden ainutlaatuiset vaatimukset, voit käytännössä hallinnoida T-alueen liikatuotantoa ravitsemalla ja kosteuttamalla ihosi kuivempia alueita. Ota tämän tasapainon saavuttamiseksi mukaan hellävarainen puhdistusrutiini, täsmäkäsittelyt, kuten kuorinta ja seerumit sekä sopivat kosteusvoiteet kullekin alueelle.
 

Riippumatta ihosi tyypistä, aurinkovoide kannattaa pitää mukana ihon suojaamiseksi UV-säteilyltä. Kääntymällä ihotautilääkärin puoleen voi saada sinulle sopivia ja optimoituja tuloksia.

Muodosta oma rutiinisi

Ihonhoitorutiinit ovat olennaisen tärkeitä terveemmän ja säteilevän hehkeältä näyttävän ihon saavuttamiseksi sukupuolestasi riippumatta. On tärkeää mukauttaa ihonhoitosi ainutlaatuiseen ihotyyppiisi, -vikoihisi ja -mieltymyksiisi. 
 
Riippumatta siitä, onko ihosi kuiva, rasvainen, herkkä, näiden yhdistelmä tai akneen taipuvainen, ihosi erityistarpeiden ymmärtäminen auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja suoritusvaiheet optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. 
 
Ole johdonmukainen ja kärsivällinen kokeiluissasi odottaessasi tuloksia. Jos kohtaat ongelmia ihosi suhteen, älä epäröi kääntyä ihotautilääkärin tai yleislääkärisi puoleen saadaksesi lisäopastusta.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ (UKK) IHONHOITORUTIINEISTA

MIKSI TARVITSEN IHONHOITORUTIINIA?

Ihonhoitorutiini on olennaisen tärkeä osa terveyttä ja ihosi ulkonäköä. Se auttaa sinua puuttumaan erityisiin huolenaiheisiin, estämään vaivoja, kuten aknea tai ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, ja edistää ihon yleistä hyvinvointia.

MITÄ PERUSTASON IHONHOITORUTIININ PITÄISI KÄSITTÄÄ?

Perustason ihonhoitorutiinin pitäisi kuulua vähintäänkin puhdistus, kosteutus ja aurinkosuojakerroin.

MITEN SELVITÄN IHOTYYPPINI?

Ihotyypiksesi voidaan luokitella normaali, rasvainen, kuiva, sekaiho tai herkkä. Voit määrittää ihotyyppisi sellaisia seikkoja ajatellen kuin rasvaisuus, kuivuus ja herkkyys. Kääntyminen ihotautilääkärin puoleen voi myös auttaa selvittämään tarkasti ihotyyppisi.

VOINKO KÄYTTÄÄ SAMA TUOTTEITA PÄIVÄLLÄ JA YÖLLÄ?

Vaikka joitakin hoitoja voidaankin käyttää sekä aamu- että iltarutiineihin, kuten Retinolia tai kuorimisaineita, ne sopivat parhaiten yökäyttöön, kun herkkyys auringonvalolle lisääntyy.

MIKÄ ERO ON AAMU- JA ILTARUTIINIEN VÄLILLÄ?

Aamurutiinit keskittyvät ihosi suojaamiseen ympäristötekijöiltä, kun taas iltarutiinit asettavat korjaamisen ja elävöittämisen etusijalle. Aurinkovoide on ratkaiseva askel aamulla UV-säteilyltä suojautumiseksi.

VOINKO SKIPATA IHONHOITORUTIININI VAIHEITA?

Vaikka jotkin vaiheet voidaan vaihtaa tarpeidesi mukaan, puhdistus, kosteutus ja auringonsuoja ovat perustavanlaatuisia eikä niitä pidä jättää väliin. Räätälöi rutiinia, mutta huolehdi, että nämä vaiheet pysyvät matkassa.

VOIVATKO MIEHET JA NAISET NOUDATTAA SAMOJA IHONHOITORUTIINEJA?

Miesten ja naisten ihonhoitorutiinit voivat vaikuttaa samoilta, mutta ne voivat vaihdella eri syistä, kuten parrankasvu ja hormonaaliset eroavaisuudet. Kuitenkin puhdistuksen, kosteutuksen ja aurinkosuojan perusperiaatteet pätevät kaikkiin.

KUINKA NOPEASTI VOIN ODOTTAA TULOKSIA IHONHOITORUTIINISTANI?

Selkeisiin tuloksiin, joita ihonhoitorutiinista odotetaan, voi kulua aikaa, mutta yleensä muutamasta viikosta pariin kuukauteen - riippuen käytetyistä tuotteista ja yksilöllisistä ihon huolenaiheista. Johdonmukaisuus on kaiken A ja O.