e-vitamiini ihonhoitoon

E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa ihoasi pysymään terveenä nuoren näköisenä. Selvitä kaikki sen edut ja käyttötavat täällä

Mitä e vitamiini on?

e vitamiini on ravinne jota kehosi tarvitsee ylläpitääkseen immuunisysteemiäsi, solujen toimintaa ja ihon terveyttä. Se on antioksidantti, joka tarkoittaa, että se pitää ihosi kiinteänä ja nuorena taistellessaan vapaita radikaaleja eli "pahoja elementtejä", jotka saavat ihosi vanhenemaan ja joita löytyy kehostasi ja ympäristöstä, vastaan.

e vitamiinin hyödyt ihollesi

E vitamiinia käytetään useimmiten anti-age-tuotteissa ja aurinkovoiteissa. Tässä syy

  • Laitettaessa e vitamiinia kasvoille, se auttaa ehkäisemään ryppyjä ja uurteita. Käyttämällä e vitamiinia sisältäviä voiteita ja öljyjä, ihosi saa imettyä kaikki ravintoaineet ja lisäämään antioksidanttien määrää ihossasi. Tämä tarkoittaa sitä, että ihosi on paremmin suojattu päivittäisiä stressitekijöitä vastaan, jotka hapettavat ihoasi ja saavat sen ikääntymään.
  • Se suojelee sinua ultraviolettivalolta. e vitamiini absorboi ultraviolettivaloa luonnollisesti suojellen ihoasi auringonpolttamilta. Ja jos nostat puolustustasoasi aurinkoa vastaan, niin estät myös sen seurauksia: hyperpigmentaatiota, tummia pilkkuja, ryppyjä... Tämän vuoksi monet aurinkosuihkeet sisältävät e vitamiinia yhtenä tärkeimmistä ainesosistaan.
  • e vitamiini on myös erittäin hyvä kosteuttamiseen. Se suojelee solukalvoja pitäen ne terveinä ja kosteutettuina vahvistamalla ihon suojatoimintaa. Pitäen sitä myöten ihosi rauhallisena ja kosteutettuna.
  • Rauhoita ja elvytä huulesi. Elvyttävien ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa johdosta, e vitamiini on loistava ainesosa käytettäväksi, jos sinulla on kuivat tai halkeilleet huulet. NIVEAn Labello-merkkiset huulirasvat sisältävät eri muotoja e vitamiinista, jotka suojelevat huuliasi ja pitävät ne terveinä.


Mistä e vitamiinia saa

On monia tapoja joilla voit lisätä e vitamiinin määrää kehossasi. Löydät e vitamiinia kasviöljyistä, kuten soija-, maissi tai oliiviöljystä, sekä pähkinöistä, siemenistä tai jyvistä; tasapainoisen ruokavalion pitäisi kuitenkin tuoda sinulle tarpeeksi e vitamiinia pitämään kehosi vahvana ja terveenä

Mitä tulee ihonhoitoon, ei oikeiden asioiden syöminen ole tarpeeksi. Jos haluta hyötyä kaikista eduista joita tällä vitamiinilla on tarjota, täytyy sinun käydä kaupassa. E vitamiinia löytyy voiteista, öljyistä, aurinkovoiteista ja seerumeista, yleensä yhdistettynä C-vitamiiniin. Yleensä löydät sen tuotteen valmistusaineista alfa-tokoferolina, joka on yksi e vitamiinin tehokkaimmista muodoista.

Mutta miksi sinun pitäisi välittää voiteista ja öljyistä, jotka sisältävät tätä vitamiinia? Lue eteenpäin, niin opit kaiken e vitamiinin tuottamista hyödyistä ihollesi.


Kuinka käyttää e vitamiinia päivittäisessä ihonhoidossa

Aamuhoito

Lisää e vitamiini aamurutiiniisi varmistaaksesi, että ihosi on suojattu päivittäisiltä stressitekijöiltä ja estääksesi ikääntymisen merkit. Et tarvitse aamuisin puhdasta e vitamiinia ihollesi, etsi vain puhdistusaineita, kasvovesiä tai kosteusvoiteita, jotka sisältävät tätä ainesosaa. Voit käyttää NIVEA Refreshing Wash Geliä, jossa on e vitamiinia tai Refreshing Face Maskia, jossa on e vitamiinia ja aloe veraa valmistautuessa päivääsi. Viimeistele rutiini kevyellä aurinkovoiteella lisäämään ihosi suojaa.

Iltahoito

Öisin ihollasi on enemmän aikaa hyödyntää tuotteiden vaikuttavia ainesosia. Täydellinen hetki anti-ikääntymishoidolle. E vitamiiniseerumi tai -öljy, sitä muutama pisara sekoitettuna hierontaöljyyn (kuten jojobaöljy) ja sitten sekoitus kasvoilla puolisen tuntia ennen nukkumaan menoa. Yön aikana ihollasi on tarpeeksi aikaa imeä vitamiini ja taistella juonteita ja ryppyjä vastaan. E vitamiini voi kuitenkin olla vaikeaa käyttää ja voi aiheuttaa ihoärsytystä, jos sitä ei käytetä oikein. Vaihtoehtoisesti voit käyttää yövoidetta jossa on e vitamiinia, kuten NIVEA 24H Moisture Boost Regenerating Night Creamia.