• Kaikki
  • Kiinteyttävät vartalovoiteet
  • Vartaloöljyt
  • Vartalovoiteet
  • Yleisvoiteet
Suodatin
Lajittele

Kuiva iho ja sen hoito

Monet kärsivät kuivasta ihosta talvisin; joillakin on perinnöllisesti kuiva iho, tai he haluavat antaa iholleen paljon hoitoa ja huomiota koko vuoden ympäri. Torjuaksesi kuivaa ihoa tai mikä vielä parempaa, ennaltaehkäistäksesi sitä, on parasta käyttää ravitsevaa vartaloemulsiota tai vartalomaitoa päivittäin – mieluiten heti suihkun tai kylvyn jälkeen. Tottakai siihen menee hiukan aikaa, mutta se on sen arvoista ja ihosi kiittää sinua. NIVEA In-shower Body Milk ja NIVEA In-shower Body Lotion hoitavat ihoasi suihkussa todella nopeasti. NIVEAn suihkutuotteiden innovatiivinen koostumus aktivoituu veden vaikutuksesta – kuivaamisen jälkeen ei tarvitse enää levittää vartaloemulsiota. Kyynärpäät, polvet ja pohkeet ovat alueita, jotka kärsivät erityisesti kuivasta ihosta. Syy on se, että iholla on näillä alueilla erittäin vähän talirauhasia ja hyvin vähän ihonalaista kudosta. Sen takia näiden alueiden iho tarvitsee erittäin paljon hoivaa erityisesti talvella, jolloin talirauhaset tuottavat vähemmän rasvaa.

Vartaloemulsio vai vartalomaito – mitä eroa niillä on?

Vartaloemulsion ja vartalomaidon ero on yleensä veden ja öljyn osuus: kun vartalomaidossa on erittäin korkea rasvapitoisuus, vartaloemulsio taas sisältää enemmän vettä, jolloin se antaa vartalon iholle ennen kaikkea kosteutta. Vartalomaito on yleensä ottaen täyteläisempää, jonka takia se sopii erityisesti kuivalle iholle. Vartaloemulsio tuntuu levityksen jälkeen viilentävältä. Se johtuu suuresta vesipitoisuudesta: vesi haihtuu emulsion levityksen jälkeen ja jättää iholle raikkaan viilentävän tunteen. Se aikaansaa raikkauden ja hyvinvoinnin tunteen erityisesti kesäkuukausina.

Kosteutus: hyvänolon kokemus sekä keholle että mielelle

Hellästi hierovat ja raikastavat tuoksut – päivittäinen kosteutus vartaloemulsiolla herättää kehon ja mielen ja pitää ihon kauniina ja hyvin hoidettuna. Omista siis muutama minuutti tälle lyhyelle rituaalille silloin tällöin ja hemmottele itseäsi ja ihoasi hellällä hieronnalla.