Opas yölliseen ihonhoitoon ja yövoiteisiin

Kun nukut, ihosolusi siirtyvät tehostuneeseen uusiutumistilaan.Ylläpitämällä tehokasta ihonhoitorutiinia iltaisin ja lisäämällä yövoidetta ihosi valmistautuu tulevaan yöhön. Ihosi on uusiutunut yön aikana ja se hehkuu kun heräät.

Miksi yövoiteen käyttö ja jokailtainen ihonhoitohetki ovat niin tärkeitä?

Opi mitä tapahtuu ihollesi nukkuessasi ja mitä ovat jokailtaisen ihonhoitohetken hyödyt.

Jokailtaisen ihonhoitohetken viisi hyötyä

  • Antaa iholle kaiken tarvittavan kosteutuksen taisteluun kuivan ihon merkkejä vastaan
  • UVA- ja UVB-säteet eivät vaikuta ihoosi, joten voit keskittyä kosteutukseen suojaamisen sijaan.
  • Avaa ihohuokosia, joka estää aknea, läiskiä, mustapäitä ja epätasaisen ihonsävyn muodostumista.
  • Yövoiteet imeytyvät helpommin nukkuessasi kuin päivällä ollessasi liikkeessä
  • Et juo vettä yön aikana, joten ulkoinen kosteutus on hyödyllistä

Mitä ihollesi tapahtuu nukkuessasi?

Riittävä uni on olennainen osa kaikkea kauneudenhoitoa, sillä sen aikana iho palautuu ja korjaa itseään. Kun saat paljon tarvitsemaasi lepoa, solusi uusiutuvat korvaten kuolleet tai vahingoittuneet ihosolut uusilla ja korjaten vapaiden radikaalien päivän aikana aiheuttamat vahingot (ilmassa olevat molekyylit jotka voivat aiheuttaa vahinkoa ihon DNA:han ja nopeuttaa sen ikääntymistä).

Osa korjausprosessia on kollageenin valmistaminen. Se pitää ihon täyteläisenä ja rypyt vähissä. Hyötynä on, että ihostasi tulee hehkuvan ja terveen näköinen.

Tehokkaan kosteusvoiteen, kuten NIVEA Express Hydration Body Lotionin, levittäminen vartalolle joka ilta auttaa ihosoluja palautumaan ja uusiutumaan, kuten pitääkin.


Mitä jokailtaiseen ihonhoitohetkeen pitäisi kuulua?

Vinkkejä, joiden avulla täytät ihosi yölliset tarpeet ja heräät silkkisen pehmeän ihon kanssa.

Suihku

Toisin kuin aamulla sinulla on iltaisin paljon enemmän aikaa ottaa syvän rentouttava suihku. Se on erinomainen tapa puhdistaa, kuoria ja virkistää ihoasi pitkän ja rankan päivän jälkeen. Ole hellä ihollesi käyttämällä kädenlämpöistä vettä kuuman sijaan ja luo rentouttavat ympäristö kynttilöillä ja rauhallisella musiikilla.
 

Hemmottele ihoasi

Käytä hyväksesi illalla käytössäsi oleva aika. Ennen nukkumaanmenoa on hyvä mahdollisuus hoitaa ihoa rentoutumalla ja rauhoittumalla suihkussa. Hemmottele itseäsi käyttämällä lempeää öljyä, kuten NIVEA Rich Caring Shower Oil -öljyä, joka tekee ihostasi ihanan pehmeän.

Kosteuta kaikkialta

Paras aika laittaa kosteusvoidetta vartaloon on heti suihkussa käymisen tai kylpemisen jälkeen. Silloin iho imee itseensä parhaiten kosteuttavia ainesosia.
Vartalovoiteen, kuten NIVEA Express Hydration Body Lotionin säännöllinen käyttö ennen nukkumaanmenoa tekee ihosta hehkuvan ja säteilevän.

Poista kaikki meikkien jäämät

Estääksesi ihohuokosia tukkeutumasta, aknea pahenemasta ja ihoärsytystä syntymästä meikin poistaminen päivän päätteeksi on välttämätöntä. Poistaaksesi sitkeimmänkin meikin helposti käytä NIVEA MicellAIR Expert Waterproof MakeUp Removeria. Se takaa, että kasvosi on syväpuhdistettu, minkä vuoksi muut ihonhoitotuoteet toimivat tehokkaammin.

Anna aikaa kasvojen hoidolle

Kun olet poistanut kaiken meikin ja puhdistanut kasvosi, on aika levittää kasvovesi, kasvoseerumi, kosteusvoide, silmävoide ja kaikki muut kasvojenhoitotuotteet joita käytät. Koita uutta NIVEA Naturally Good Regenerating Night Cream -yövoidetta, joka toimii yön aikana ja auttaa korjaamaan ihoasi, niin että heräät säteilevän ja hehkuvan ihon kanssa aamulla. Jos haluat todella palkita itseäsi, niin laita ennen nukkumaanmenoa yönaamio.

Miksi sinun pitäisi aina käyttää hyvää yövoidetta

Nukkuessasi ihosi menettää luonnollisesti kosteuttaan, minkä vuoksi on todella tärkeää saada kosteutus lukittua ihoon ennen nukkumaanmenoa käyttämällä hyvää yövoidetta ja/tai tehokasta yönaamiota. Yövoiteen ja päivävoiteen ero on siinä, että yövoide on erityisesti suunniteltu ravitsemaan ja uudistamaan ihoasi nukkuessasi, kun taas päivävoide ylläpitää ihosi kuntoa päivän aikana.

NIVEA Q10 + Vitamin C Firming Body Lotion -vartaloemulsio on täynnä energiaa sisältäen Q10-koentsyymiä, kreatiinia ja L-karnitiinia tuottaen iholle energisen tunteen. Levitä sitä kaikkialle vartaloon iltasuihkusi jälkeen ennen nukkumaanmenoa, jotta ihosi on aamulla silkkisen pehmeä.

Kasvoillesi ja kaulallesi sopii NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-In Mask -yönaamio, jonka ansiosta kasvojen ja kaulan iho on sileämpi, kosteutetumpi ja kiinteämpi kun heräät. Tämä tuote sisältää myös Q10-koentsyymiä ja kreatiinia, ja on suunniteltu toimimaan erityisesti yön aikana, jolloin ihosi on vastaanottavaisimmillaan näille ravitseville ainesosille.

Hemmottele ihoasi hermopistehieronnalla

Vartalon hermopisteiden hierominen on rentouttavaa ja terapeuttista. Hemmottele ihoasi vartaloöljyllä samalla kun parannat verenkiertoa ja vähennät stressiä.

Lisää yöllisiä kauneusvinkkejä, joita et halua missata