kaunis-iho-header

Kauniin ihon parhaat hoitovinkit


KAIKKI, MITÄ IHO TARVITSEE PYSYÄKSEEN KAUNIINA
Pienet hoitovinkit ja hyvät ideat ihostasi huolehtimiseen - vartalosi jokaislle osalle ympäri vuoden.

Löydä kauniin ihon salaisuus

Mitä ihosi haluaa kylminä talvipäivinä?

 • Talven kylmimpinä päivinä ihomme tarvitsee tehokasta hoitoa pysyäkseen pehmeänä ja kauniina.
 • Vaikka olisikin kovin houkuttelevaa viettää ikuisuuksia kuumassa kylvyssä, vältä silti liian kuumia tai pitkiä kylpyjä. Liian usein toistuva suihkussa käynti tai pitkät kylvyt voivat vaikuttaa ihon suojaavaan kerrokseen tehden siitä herkemmin läpäisevän – tämä tarkoittaa, että vahingolliset aineet pääsevät helpommin kehoosi.
 • Tämän vuoksi sinun tulee huolehtia, ettei veden lämpötila ole liian lämmin. Käytä kylpyvedessä myös kosteuttavia öljyjä, kuten NIVEA Natural Oil Shower Oil -suihkuöljyä.
 • Hiero jokaisen suihkussakäynnin jälkeen iholle tehokkaasti ravitsevaa voidetta, kuten NIVEA Care -kosteusvoidetta. Se sisältää mietoa hydrovahaa, joka imeytyy ihoon heti levittämisen jälkeen hoitaen ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti, jättämättä rasvaista tunnetta ihon pinnalle. Ihosi tuntuu heti pehmeältä ja kimmoisalta.
 • Tehosta kosteutusta: Käytä kerran viikossa kehon kuorinta-ainetta ja levitä iholle sen jälkeen tehokkaasti kosteuttavaa NIVEA Smooth Caring Body Lotion -vartaloemulsiota – tämä tekee ihosta kiinteämmän ja terveemmän näköisen.
 • Kasvojemme iho on aivan erityinen: oikean hoitotuotteen valitseminen riippuu ihotyypistäsi.

Tutustu täällä omaan ihotyyppiisi ja lue, kuinka voit antaa ihollesi sille sopivinta hoitoa.

Q10 Care

Hoitoa kauniille ja säteilevälle iholle

Kylmillä ilmoilla ihon talirauhaset tuottavat vähemmän talia. Kylmät ilmat ja lämmitysjärjestelmien tuottama kuiva ilma kuivattavat myös ihoa. Täyteläinen hoitovoide, kuten NIVEA Nourishing Body Milk ja uudistava yövoide palauttavat ihon kosteuden talvisin.

Kaunis iho kyynärpäissä, säärissä ja polvissa

Osa ihostamme kuivuu muita osia nopeammin. Ne tarvitsevat lisähoitoa ympäri vuoden, eivät ainoastaan kylminä vuodenaikoina. Estä kireät ja kutisevat tuntemukset käyttämällä NIVEA Repair & Care -sarjan tuotteita. Ne sisältävät provitamiini dekspantenolia, joka osallistuu merkittävästi ihon aineenvaihduntaan ja estää kosteuden haihtumista iholta vahvistamalla ihon suojakerrosta.
 Hemmottele ihoasi täyteläisillä voiteilla, ja saat palkkioksi kauniin ihon. Onko sinulla erityisen kuivat kyynärpäät? Kokeile hieroa niihin sitruunaa. Se on luontainen, sitrushappoa sisältävä kuorinta-aine. Se ei sisällä karkeita kuorintarakeita, joten se on erityisen hellävarainen ihollesi. Haluatko entistä tehokkaamman kuorinnan? Kokeile: NIVEA Creme Peeling -kuorivaa suihkusaippuaa.

Käytännön hoitovinkkejä – kaula ja dekoltee

 •  Perinteisesti sanotaan, että naisen iän näkee parhaiten hänen kaulansa ja dekolteensa iholta sekä hänen käsistään.
 •  Jotta voisit näyttää vuosia nuoremmalta, ihosi tarvitsee runsaasti hoitoa ja huolenpitoa.
 • Tässä sinua auttavat NIVEA Q10 -vartalonhoitotuotteet. Tuloksena on kiinteä ja nuorekkaan näköinen iho.
 • Voit estää pienien epäpuhtauksien vaikutusta ihoon käyttämällä kuorinta-ainetta.
 • Käytä kuorinta-ainetta kaksi kertaa viikossa myös kaulan ja dekolteen alueella. Käytä tähän kasvojen kuorinta-ainetta, koska koko kehon kuorinta-aineet voivat olla liian karkeita. Kokeile esimerkiksi Purifying Wash Gel -kuorinta-ainetta.
 • Se poistaa kuolleet ihosolut, parantaa ihon ulkonäköä ja palauttaa sen säteilevän hehkun.
 • Kaulalle ja dekolteelle sopivat myös kosteuttavat naamiot. Levitä kasvonaamiota kaulan ja dekolteen iholle rentouttavan kylvyn aikana ja hemmottele ihoasi lisäkosteutuksella, mikä tekee siitä välittömästi virkistyneemmän näköisen.

Kaunis iho päästä varpaisiin

Kasvojemme herkkä iho sekä säärien ja kyynärpäidemme kuivat alueet tarvitsevat yleensä erityishuomiota ihoa hoidettaessa. Unohdamme kuitenkin usein jalkamme. Jalkamme tekevät silti paljon työtä vuoden kylminä päivinä: ne pakataan tiiviisti raskaisiin kenkiin tai saappaisiin, minkä jälkeen ne kantavat meitä maailman halki päivä toisensa jälkeen ja kuivuvat sen vuoksi nopeasti. Anna jaloillesi niiden kaipaamaa huomiota ja aloita niiden hoitaminen rentouttavalla jalkakylvyllä. Jalkasi saavat lisähoitoa kylvyn jälkeen NIVEA Creme tai NIVEA Soft -voiteista – mieluusti rauhoittavasti hieroen levitettynä! Voit hoitaa jalkojasi myös nukkuessasi, koska iho uusiutuu parhaiten yöllä: hiero jalkoihin runsaasti voidetta, laita puuvillasukat jalkaasi ja hyppää petiin.
käsien-hoito

Käsien iho – eniten näkyvillä

Kokonaisvaltaisessa kehonhuollossa ei saa unohtaa käsien hoitoa. Käytä merisuolakuorintaa kerran viikossa – sekoita suolaa ja öljyä keittiöstäsi pehmeän ja sileän ihon hoitoaineiksi.

Hemmottele ihoasi energialla ja kosteudella

Kaunis ja herkkä iho tarvitsee suojakseen ja uudistuakseen kokonaisvaltaista hoitoa.

Hyvästit talvi-iholle

Myös ihosi ikävöi valoa ja auringonpaistetta harmaina ja koleina talvipäivinä. Saat kauniin ja säteilevän ihon käyttämällä NIVEA Cellular Perfect Skin Skin-Perfecting Fluid -voidetta: se viimeistelee ihosi ulkonäön ja luo sen pinnalle luontaista säteilyä. Ja jos aurinko suostuu näyttäytymään, voiteessa on SPF 15 -aurinkosuojakerroin, joka suojaa ihoasi – joka päivä.

Harmaisiin talvi- ja syyspäiviin oikea valinta on hoitotuotteiden ja meikin yhdistelmä: NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle CC Cream on sävyttävä päivävoide. Se sisältää koentsyymi Q10:tä, joka muokkaa ihon rakennetta ja pehmentää pieniä juonteita sisältä päin. Tämä luo kauniin ja hyvin kosteutetun ihon. Viimeistelevät mineraalipigmentit peittävät ihon pikkuvirheitä ja tekevät ihosi tasapainoisen ja raikkaan näköiseksi.

säteilevä-iho

Palauta ihosi hehku

Säilytä ihosi kauneus ja hehku myös talvella – ihosi tarvitsee tehokasta huolenpitoa vuoden kylmimpinä päivinä.

Hemmotteluohjelma

Liian kuuma vesi suihkussa kuivattaa ihosi nopeasti. Sen takia sinun kannattaa hemmotella ihoasi esimerkiksi kosteuttavalla NIVEA Natural Oil Shower Oil -suihkuöljyllä, joka hoitaa ihoasi jopa suihkussa. NIVEA Natural Oil Shower Oil -suihkuöljy sisältää 55 prosenttia luonnollisia öljyjä, jotka muuttuvat pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi vaahdoksi. Öljy hoitaa ihoasi tehokkaasti suihkun aikana niin, että ihollesi jää ihanan pehmeä tunne, eikä ihosi pääse kuivumaan.

Kiinteytä sidekudoksia

Säilyttääksesi koko kehosi ihon kiinteänä sinun pitää hoitaa sitä oikein, mutta liikuntatavat ovat aivan yhtä tärkeitä. Tästä syystä suosittelemme kokeilemaan joogaa, pilatesta tai aerobista liikuntaa sidekudosten kiinteyttämiseksi. Jos rasvakudos on kiinteää, se näkyy myös iholla, joka on välittömästi sileämpi. Lisäksi harjoittelu tehostaa verenkiertoa ja luo iholle ihanan terveen ja ruusunpunaisen värin – aloita siis treenaaminen jo tänään!
alt-text