NIVEA Soft

NIVEA Soft virkistää ihoa tehokkaasti saaden sen tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Voide imeytyy nopeasti ja siinä on E-vitamiinia ja luonnollista jojobaöljyä

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Kosteuttava
Tasapainoinen iho
Tehokosteuttajat
Jojobaöljy
E-vitamiini
Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Erittäin tehokkaasti kosteuttava, vegaaninen yleisvoide
  • Imeytyy nopeasti ja raikastaa ihoa
  • Jättää ihosi pehmeäksi ja joustavaksi
  • Päivittäiseen käyttöön
  • Nyt uudistunut, luonnollisempi koostumus!

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Soft -kosteusvoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan. Monikäyttöinen ja kätevä voide päivittäiseen käyttöön.

Uudistunut, luonnollisempi koostumus sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta, sekä luonnollista jojobaöljyä, joka ravitsee ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan. Elvyyttää ja virkistää ihoa. Vegaaninen, kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus. Sopii eri-ikäisille naisille ja miehille. Voidetta voi käyttää sekä kasvoille, vartalolle että myös käsille. Voide on pH-arvoltaan neutraali. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 89050 (89050-06800-42)

Paikallinen rekisterinumero 1088541

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Mineraaliöljy, Silikoni, Alkoholi, Mikromuovit

Sisältää: Aqua, Glycerin, Myristyl Alcohol, Alcohol Denat., Myristyl Myristate, Cetearyl Glucoside, Coco- Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Hydrogenated Coco-Glycerides | Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vegetable Oil, Cetyl Ricinoleate, Triisostearin, Sorbitan Stearate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sodium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Gellan Gum, Xanthan Gum, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Lauric Acid, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha- Isomethyl Ionone, Acetyl Cedrene, Citrus Aurantium Peel Oil, Limonene, Terpineol, Lavandula Oil/Extract, Linalyl Acetate, Parfum

Vaikuttavat aineet: E-vitamiini, Jojobaöljy

3 Kasvojen puhdistuksen jälkeen
2 Levitä sitä kasvoille ja kaulalle
1 Pitää sinut raikkaana

KEEP IT FRESH, KEEP IT SMOOTH NIVEA SOFTIN KANSSA

Hemmottele ihoasi NIVEA Softin virkistävällä pehmeydellä.
Skin is for keeping it fresh.

NIVEA SOFTISTA ON MONEKSI

Kasvojen, vartalon ja käsien hoitovoide NIVEA Soft ei ole pelkkä kosteusvoide.

Se on myös:

AFTER SUN -VOIDE

PRIMER MEIKIN ALLE

YLEISVOIDE KAIKILLE, KAIKKIALLE

FAQ's

MILLOIN MINUN PITÄISI KÄYTTÄÄ NIVEA SOFTIA?

Käytä NIVEA Softia aina kun olet puhdistanut ihosi, jotta se pysyy ravittuna ja kosteutettuna. Tämä monikäyttöinen voide voi toimia myös primerina kasvoille ja kaulalle; polvien ja kyynärpäiden kosteusvoiteena, jalkavoiteena ja käsivoiteena.

MITÄ EROA ON NIVEA SOFTIN JA NIVEA CREMEN VÄLILLÄ?

NIVEA Soft ja NIVEA Creme ovat molemmat ihania kosteusvoiteita. Ne ovat koostumukseltaan erilaisia ja sopivat erilaisiin ihotarpeisiin. NIVEA Soft on kevyt ja helposti levittyvä, joten se soveltuu erinomaisesti levitettäväksi laajoille vartalon ihon alueille. NIVEA Creme taas sopii parhaiten iholle, joka tarvitsee erittäin tehokasta ja ravitsevaa hoitoa.

KUINKA USEIN MINUN PITÄISI KÄYTTÄÄ NIVEA SOFTIA?

Voit käyttää NIVEA Softia niin usein kuin sinusta on tarpeen.

VOIKO NIVEA SOFTIA KÄYTTÄÄ ENNEN MEIKKIÄ?

Kyllä. Voit käyttää NIVEA Softia pohjustusaineena ennen meikkiä.

VOINKO KÄYTTÄÄ NIVEA SOFTIA OSANA PÄIVITTÄISIÄ IHONHOITORUTIINEJANI?

Kyllä. Voit käyttää NIVEA Softia kosteusvoiteena päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi. Se on kevyt, helppo levittää ja ihanteellinen myös laajemmille ihoalueille, kuten käsille ja jaloille. NIVEA Soft virkistää ihoa välittömästi ja voiteen kosteus kestää 24 tuntia.

MILLE IHOTYYPILLE NIVEA SOFT SOPII PARHAITEN?

NIVEA Soft sopii kaikille ihotyypeille, ja sen E-vitamiinia ja jojobaöljyä sisältävä koostumus sitoo kosteuden ihoosi. Koostumus on myös ympäristöystävällinen. NIVEA Softia kannattaa käyttää säännöllisesti, jotta ihosi luonnollinen hehku vahvistuu.