NIVEA Creme

250 ml

Tuoteominaisuudet

Hoitava
Kosteuttava
Päivittäiseen käyttöön
Säilöntäaineeton
Dekspantenoli
Kaikki ihotyypit
Kuiva iho
Erittäin kuiva iho
  • Tehokas hoitovoide kuivalle iholle
  • Kosteuttava ja suojaava
  • Sopii päivittäiseen käyttöön
  • Dermatologisesti hyväksytty

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Creme -yleisvoide on ihonhoidon klassikkotuote. Edullinen yleisvoide sopii lapsille ja aikuisille. Täydellinen kyynärpäiden, polvien, käsien ja kasvojen kosteuttaja. Kosteuttaa tehokkaasti vartalon, kasvot ja huulet. Voide sisältää euceritia, pantheolia ja glyseriinia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Mieto, ihoystävällinen koostumus. Tekee ihosta terveen, pehmeän ja raikkaan. Säilöntäaineeton. Cremeä voi käyttää myös kasvonaamiona ja kasvojen puhdistukseen. Lisäksi voidetta voi käyttää suojaamaan ihoa talvella. Kylmänä vuodenaikana iho ei tuota rasvaa normaalisti vaan iho kuivuu ja tarvitsee erityistä hoito ja suojaa. NIVEA Cremen vesi öljyssä -koostumus, antaa ihoon kosteutta ja pitää kosteuden ihossa. Öljypohjainen emulsio tekee suojaavan kerroksen iholle. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 80105 (801050680041)

Miten

1

Levitä voide iholle

2

Jos haluat tehovaikutuksen niin levitä runsas kerros ja anna imeytyä

3

Pyyhi ylimääräinen pois noin 10 minuutin kuluttua

Erityisainesosat

Dekspantenoli

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Parabeenit, Alkoholi, Mikromuovit

Sisältää: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Paraffin, Panthenol, Magnesium Sulfate, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Stearate, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Parfum