NIVEA Creme

NIVEA Creme-yleisvoide suojaa ihoa pitäen sen pehmeänä ja joustavana. Sopii päivittäiseen käyttöön hoitoa tarvitseviin kohtiin iholla

Koko

Kaikki ihotyypit
Lasten iho
Erittäin kuiva iho
Kuiva iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Hoitava
Kosteuttava
Päivittäiseen käyttöön
Dekspantenoli
Tehokosteuttajat
Kaikki ihotyypit
Lasten iho
Erittäin kuiva iho
Kuiva iho

Tuotteen kohokohdat

  • Tehokas hoitovoide kuivalle iholle
  • Kosteuttaa ja suojaa ihoa
  • Yleisvoide sopii vartalolle, kasvoille ja käsille
  • Sopii päivittäiseen käyttöön

Miten

1
Levitä voide iholle
2
Jos haluat tehovaikutuksen niin levitä runsas kerros ja anna imeytyä
3
Pyyhi ylimääräinen pois noin 10 minuutin kuluttua

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Creme -yleisvoide on ihonhoidon klassikkotuote. Edullinen yleisvoide sopii lapsille ja aikuisille. Täydellinen kyynärpäiden, polvien, käsien ja kasvojen kosteuttaja. Kosteuttaa tehokkaasti vartalon, kasvot ja huulet. Voide sisältää euceritia, pantheolia ja glyseriinia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Mieto, ihoystävällinen koostumus. Tekee ihosta terveen, pehmeän ja raikkaan. Säilöntäaineeton. Cremeä voi käyttää myös kasvonaamiona ja kasvojen puhdistukseen. Pakkaus nyt 80% kierrätettyä alumiinia. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 80103 (80103-06800-52)

Paikallinen rekisterinumero 1005561

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Säilöntäaineet

Sisältää: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol, Paraffin, Panthenol, Magnesium Sulfate, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Stearate, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Parfum

Vaikuttavat aineet: Dekspantenoli

Erityisainesosat

Dekspantenoli
Tehokosteuttajat

FAQ

Huomasin, että NIVEA Creme näyttää hieman erilaiselta. Mikä on muuttunut? Miksi?

NIVEA kulkee ajan mukana, ja myös ikoninen NIVEA Creme -rasiamme kehittyy koko ajan. Otamme käyttöön kestävämmän pakkauksen, joka on nyt valmistettu 80-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Lisäksi olemme päivittäneet brändimme logoa eloisampaan ja luettavampaan versioon, joka on nyt käytössä myös NIVEA Creme -rasiassa ja kaikissa muissa sen pakkausmuodoissa (tuubeissa ja purkeissa). Modernisoitu NIVEA-logo, jossa on ohuemmat kirjaimet ja kirkkaampi sininen sävy, heijastaa edelleen ajan henkeä ja parantaa brändin erottuvuutta. Tunnettu ja rakastettu NIVEA Creme ainutlaatuisella koostumuksellaan ja tuoksullaan säilyy ennallaan.

Mistä pakkauksessa käytetty alumiini on peräisin (sekä neitsyt- että kierrätysmateriaali)?

Pakkauskumppanimme on sertifioitu Aluminum Stewardship Initiative (ASI) Chain-of-Custody -standardilla, joka koskee paitsi vastuullisen alumiinin tuotantoa myös sen hankintaa ja jalostusta koko arvoketjussa. NIVEAlle on tärkeää varmistaa, että kauppakumppanimme vastaavat sekä korkealaatuisia standardejamme että ilmastosta huolehtimista koskevia vaatimuksia koko arvoketjussa.

Miten kierrätetyn alumiinin käyttö vaikuttaa NIVEA Cremen koostumuksen ominaisuuksiin?

Uusi 80-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista valmistettu pakkaus ei vaikuta alkuperäiseen NIVEA Cremen koostumukseen. NIVEA Cremen koostumus tarjoaa saman luotettavan hoidon, koostumuksen ja tuoksun, josta se on tunnettu.

Miksi uudistunut NIVEA Creme -purkki on valmistettu 80-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista eikä 100-prosenttisesti?

Pyrimme jatkuvasti optimoimaan tuotteitamme ilmastolupauksemme edistämiseksi. Tuotteidemme ja pakkaustemme optimointiprosessissa monet tekijät määrittävät, mitä ratkaisuja voimme tällä hetkellä tarjota ja mitä konkreettisia toimia voimme toteuttaa, jotta voimme edelleen tarjota kuluttajillemme tuttua korkeaa laatua - aina tuotannosta toimituksiin ja kierrätyslaitosten käytettävissä olevaan infrastruktuuriin. Uutta NIVEA Creme -pakkausta varten tarkasteltiin ja harkittiin laajasti useita tekijöitä koko arvoketjussa. Nykytilanteessa pystyimme kehittämään uuden purkin, jossa on 80 prosenttia kierrätettyä alumiinia - verrattuna aiempaan täysin neitseelliseen alumiiniin. Tämä on vaikuttava askel jatkuvalla kestävän kehityksen matkallamme.

Mikä on syy siihen, että NIVEA Creme -pakkaus vaihdetaan 80-prosenttisesti kierrätettyyn alumiiniin tässä vaiheessa - ja entä muut pakkausvaihtoehdot (kuten muovipurkit, tuubit ja lasipurkit)?

Me NIVEAlla pidämme vastuunamme edistää kestävämpää maapalloa. Osana tätä olemme muuttaneet ikonisen NIVEA Creme -purkkimme pitkän valmistelun jälkeen. Laatu- ja hankintatiimiemme omistautuneen työn ansiosta pystymme nyt muuttamaan kaikki pakkauskoot kaikilla markkinoilla siten, että ne sisältävät 80 prosenttia kierrätettyä alumiinia, mikä merkitsee uutta virstanpylvästä kestävän kehityksen matkallamme. Lisäksi olemme jo tuoneet markkinoille tuotteita ja valikoimia, joiden pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista.

Aikooko NIVEA tehdä lisämuutoksia tuotteen kehittämiseksi ja mitkä ovat seuraavat vaiheet? // Muuttuuko myös voiteen koostumus (kestävämmäksi), vai aikooko NIVEA muuttaa sitä? Miksi/miksi ei?

Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme tuotteidemme laatua ja kestävyyttä. Tehokkaiden tuotereseptien ja uusien, resursseja säästävien ratkaisujen yhdistäminen on hyvin monimutkaista. Brändimme ytimessä on ikoninen NIVEA Creme, johon kuluttajat luottavat ja jota he arvostavat sen ainutlaatuisen, hyväksi havaitun koostumuksen vuoksi. Haluamme aina varmistaa, että innovaatiot täyttävät sekä sisäiset laatuvaatimuksemme että kuluttajien tarpeet, ennen kuin ne tuodaan markkinoille. Kestävän kehityksen matkamme tässä vaiheessa otamme käyttöön uuden pakkauksen ja varmistamme samalla, että kuluttajat saavat saman koostumuksen, jota he rakastavat ja odottavat.

Miten NIVEA Creme -rasian uudelleen lanseeraus liittyy Beiersdorfin yleiseen kestävän kehityksen strategiaan ja mitä muita toimenpiteitä NIVEA toteuttaa vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan?

Kestävä kehitys on NIVEA-tuotemerkin takana olevan Beiersdorfin keskeinen prioriteetti, ja se on osa sen C.A.R.E.+-yritysstrategiaa. Vuonna 2020 laaditulla CARE BEYOND SKIN -vastuullisuusagendallaan se pyrkii koko yrityksen muutokseen: Beiersdorfin pitkän aikavälin visiona on tarjota turvallisinta ja tehokkainta ihonhoitoa, joka on myös mahdollisimman hellävaraista planeetalle. Lähestymistapa kestävyyteen on kokonaisvaltainen, ja Beiersdorf käsittelee sekä ympäristö- että sosiaalisia kysymyksiä koko arvoketjussaan ja sen ulkopuolella. Ympäristölähestymistavan avulla Beiersdorf pyrkii minimoimaan ympäristöjalanjälkensä: sen ilmastotavoite vuodelle 2025 on CO2e-päästöjen absoluuttinen vähentäminen 30 prosentilla (verrattuna perusvuoteen 2018) ja kaikilla osa-alueilla 1, 2 ja 3 - tinkimättä kuitenkaan kuluttajien ympäri maailmaa rakastamasta erinomaisesta laadusta. Ikonisen NIVEA Creme -pakkauksen lanseeraaminen uudelleen kestävämmällä pakkauksella on tärkeä osa Beiersdorfin ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Uusi pakkaus, jossa on 80 % kierrätettyä alumiinia, auttaa vähentämään sen CO2e-vaikutusta noin 8 000* tonnilla vuoteen 2025 mennessä. Pelkästään tämä muutos on 2,1 % Beiersdorfin vuoden 2025 ilmastolupauksen edellyttämästä kokonaisvähennyksestä. Lue lisää toimistamme täältä: https://www.nivea-me.com/en-me/about-us/environmental-responsibility. *Kasvihuonekaasupäästöjä koskevan pöytäkirjan mukainen Cradle to gate -lähestymistapa.