NIVEA MEN Creme

NIVEA MEN Creme

NIVEA MEN Creme on kevyt voide, joka on suunniteltu erityisesti miehille. Se imeytyy nopeasti ja pitää kasvosi, vartalosi ja kätesi kosteutettuina koko päivän.

Kaikki ihotyypit

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Kosteuttava
Päivittäiseen käyttöön
E-vitamiini
Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Hoitaa ja kosteuttaa ihoa estäen sen kuivumista.
  • Imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa tahmaisen tai rasvaisen tuntuiseksi.
  • Sopii kasvoille, vartalolle ja käsille.

Miten

1
Levitä kasvoille, vartalolle, käsille - kaikkialle missä ihosi sitä tarvitsee.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Creme –voide on erityisesti miehille kehitetty yleisvoide. Voide sopii kasvoille, vartaloille, käsille – kaikkialle, mihin iho voidetta tarvitsee. E-vitamiinia sisältävä kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Voide kosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä estää sen kuivumista. Miehekäs tuoksu sekä tyylikäs ja laadukas alumiininen pakkaus. Saatavana 75ml ja 150ml rasiassa. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 83921 (83921-06800-13)

Paikallinen rekisterinumero 1881920

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Mikromuovit

Sisältää: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Carbomer, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Paraffinum Liquidum, Parfum

Vaikuttavat aineet: E-vitamiini

Erityisainesosat

E-vitamiini