NIVEA Soft

NIVEA Soft virkistää ihoa tehokkaasti saaden sen tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Voide imeytyy nopeasti ja siinä on E-vitamiinia ja luonnollista jojobaöljyä

Koko

Kaikki ihotyypit

Osta nyt

NIVEA SOFT

UUSI JA PARANNELTU KOOSTUMUS

Ikonisen NIVEA-tuoksun sisältävän NIVEA Softin kevyt koostumus antaa nyt tehokasta kosteutusta iholle 48 tunnin ajan, sisältää 95% luonnosta peräisin olevia ainesosia (luonnosta peräisin olevat ainesosat, jotka säilyttävät yli 50% luonnollisesta olomuodostaan prosessoinnin jälkeen, sisältäen veden) ja on 98% biohajoava koostumus (OECD:n tai vastaavan metodin mukaisesti).

NIVEA Soft, tuntuu raikkaalta ja kevyeltä iholla. Nyt luonnollisempi koostumus.

100% ilmastoneutraloitu. Hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Tehokasta kosteutusta 48 tunnin ajan, näe ja tunne vaikutus ihollasi.

Tuoteominaisuudet

Kosteuttava
Tasapainoinen iho
Tehokosteuttajat
Jojobaöljy
E-vitamiini
Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Erittäin tehokkaasti kosteuttava, vegaaninen yleisvoide
  • Imeytyy nopeasti ja raikastaa ihoa
  • Jättää ihosi pehmeäksi ja joustavaksi
  • Päivittäiseen käyttöön
  • Nyt uudistunut, luonnollisempi koostumus!

Miten

1
Levitä koko koko vartalolle
2
Sopii myös käsien ja kasvojen kosteutukseen
3
Säännöllinen käyttö parantaa ihon kosteustasapainoa
4
Sopii kaikille ihotyypeille

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Soft -kosteusvoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan. Monikäyttöinen ja kätevä voide päivittäiseen käyttöön.

Uudistunut, luonnollisempi koostumus sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta, sekä luonnollista jojobaöljyä, joka ravitsee ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan. Elvyyttää ja virkistää ihoa. Vegaaninen, kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus. Sopii eri-ikäisille naisille ja miehille. Voidetta voi käyttää sekä kasvoille, vartalolle että myös käsille. Voide on pH-arvoltaan neutraali. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 89057 (89057-06800-42)

Paikallinen rekisterinumero 1088541

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Mineraaliöljy, Silikoni, Alkoholi, Mikromuovit

Sisältää: Aqua, Glycerin, Myristyl Alcohol, Alcohol Denat., Myristyl Myristate, Cetearyl Glucoside, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Hydrogenated Coco-Glycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vegetable Oil, Cetyl Ricinoleate, Triisostearin, Sorbitan Stearate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sodium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Gellan Gum, Xanthan Gum, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Lauric Acid, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Acetyl Cedrene, Citrus Aurantium Peel Oil, Limonene, Terpineol, Lavandula Oil/Extract, Linalyl Acetate, Parfum

Vaikuttavat aineet: E-vitamiini, Jojobaöljy

Erityisainesosat

Tehokosteuttajat
Jojobaöljy
E-vitamiini

FAQ

Miksi NIVEA Softin koostumus on päivitetty?

NIVEAlle iho tulee aina ensin. Olemme omistautuneita kuluttajillemme ja heidän ihoilleen, mutta samalla on vastuumme rakentaa kestävämpää tulevaisuutta. Yksi tuote kerrallaan...

Mikä tekee NIVEA Softin koostumuksesta vastuullisemman?

NIVEA Soft sisältää nyt 95% luonnosta peräisin olevia ainesosia (luonnosta peräisin olevat ainesosat, jotka säilyttävät yli 50% luonnollisesta olomuodostaan prosessoinnin jälkeen, sisältäen veden) ja on 98% biohajoava koostumus (OECD:n tai vastaavan metodin mukaisesti). Lisäksi koostumus valmistetaan 100% uusiutuvista lähteistä peräisin olevalla sähköllä. Uuden koostumuksen ansiosta NIVEA Softin hiilijalanjälki on huomattavasti pienentynyt.

Miksi NIVEA Softin koostumuksen rakennetta on muutettu?

Uudistuneen NIVEA Softin koostumuksen rakenne on hieman erilainen kuin aikaisemmin luonnosta peräisin olevien ainesosien vuoksi.

Miksi NIVEA Softin tuoksua on muutettu?

Uusi, 95% luonnosta peräisin olevia ainesosia (luonnosta peräisin olevat ainesosat, jotka säilyttävät yli 50% luonnollisesta olomuodostaan prosessoinnin jälkeen, sisältäen veden) sisältävä koostumus vaikuttaa NIVEA Softin tuoksuun hieman, jos sitä vertaa aikaisempiin versioihin. Muokkasimme siis tuoksuprofiilia hieman, mutta halusimme säilyttää rakastetun ja tunnetun tuoksun mahdollisimman samanlaisena.  

Onko NIVEA Soft yhä yhtä hyvä?

Uusi koostumus ja sen ainesosat ovat itse asiassa parantaneet NIVEA Softin vaikutusta. Nyt se kosteuttaa ihoa 48 tunnin ajan.