Kiinteyttävän vartalovoiteen edut


KIINTEYTTÄVÄ VARTALOVOIDE KIINTEYTTÄÄ JA HOITAA KUIVAA IHOA
Ajan myötä iho menettää kiinteytensä ja joustavuutensa, jos siitä ei huolehdita oikein. Näiden vinkkien ja vartalovoiteiden avulla saat pehmeän, joustavan ihon.

Opi tuntemaan ihosi kiinteyttävän vartalovoiteen avulla

Ikääntyessämme ihomme muuttuu. Lue, kuinka muokkaat ihonhoitorutiinejasi ja kiinteytät ihoasi pitääksesi sen pehmeänä ja joustavana.

Ikääntymisen tiede

Elämämme eri vaiheissa ihotyyppimme muuttuu. Kaksikymppisen sekaiho saattaa muuttua nelikymppisen kuivaksi ihoksi.

Mikä tekee ihosta kuivan ikääntyessämme? Ensinnäkin kehomme tuottavat vähemmän luonnollisia ja ihoa kosteuttavia rasvoja.

Lisäksi solut uusiutuvat hitaammin kuin nuorempana. Auringolle altistuminen ilman aurinkovoiteita vahingoittaa ihoa ja voi vaikuttaa sen ulkonäköön ja kiinteyteen.

Peli ei kuitenkaan ole vielä menetetty. Ihonhoitorutiiniesi muuttaminen ja tuotteiden vaihtaminen kuivemmalle, enemmän hoitoa tarvitsevalle iholle sopiviin voi saada aikaan suuren muutoksen. Tehokkaasti kosteuttavat voiteet kuten NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus auttavat säilyttämään ihon pehmeyden ja joustavuuden.

ihonhoito

Mitä ikääntyvä iho tarvitsee?

Terveen näköisen ihon avain on kosteus ja kiinteys. Ikääntyessämme ihon kiinteänä säilyttävän Q10-koentsyymin määrä alkaa vähetä. Q10:tä sisältävät vartalovoiteet auttavat ihoasi pysymään pehmeänä ja kiinteänä.
onnellinen-nainen-juo-vettä-sängyssä
Kuinka voit kiinteyttää ihoa muuttamalla elämäntapojasi viidellä eri tavalla

Kosteutus

Ihosi hyötyy aina kosteutuksesta, olipa se sitten kosteusvoide tai juomavesi, joka ravitsee ihoa sisältä käsin. Kun valitset veden kofeiini- tai sokeripitoisten juomien sijaan, et pidä huolta pelkästään linjoistasi ja ihosi terveydestä, vaan ihosi myös näyttää sileältä ja pehmeältä.
keski-ikäinen-nainen-salivaatteissa
Kuinka voit kiinteyttää ihoa muuttamalla elämäntapojasi viidellä eri tavalla

Lisää liikuntaa

Liikunta ei ole vain vaatekoon pienentämistä tai ongelma-alueiden kiinteyttämistä. Käytpä sitten kuntosalilla tai joogamatolla hikoilemassa, lisäämällä liikuntaa arkeesi parannat kollageenin tuotantoa ja verenkiertoa. Molemmat kiinteyttävät ihoasi ja pitävät sen sileänä ja säteilevänä.
nainen-katkaisee-tupakan-kahtia
Kuinka voit kiinteyttää ihoa muuttamalla elämäntapojasi viidellä eri tavalla

Lopeta tupakanpoltto

Tupakanpolton lopettaminen ei ehkä ole helppoa, mutta se voi saada sinut näyttämään vuosia nuoremmalta. Tupakanpoltto hajottaa ihon kiinteänä pitävää elastiinia. Tupakointi vähentää lisäksi ihon happea ja ravinteita, joita tarvitaan ihosi pitämiseksi pehmeänä ja joustavana.
onnellinen-nainen-ajaa-polkupyörällään-puistossa
Kuinka voit kiinteyttää ihoa muuttamalla elämäntapojasi viidellä eri tavalla

Käytä aurinkovoidetta

Yksi tavallisimmista ikääntymistä aiheuttavista tekijöistä on altistuminen auringonvalolle ilman aurinkovoidetta. Kun ihollasi ei ole suojaa UV-säteiltä, kehon luonnollinen kollageeni ja elastiini hajoavat. Nämä kaksi elementtiä säilyttävät ihosi kiinteyden ja nuorekkuuden.
Kuinka voit kiinteyttää ihoa muuttamalla elämäntapojasi viidellä eri tavalla

Noudata terveellistä ruokavaliota

Kuten liikunta, terveellinen ruokavalio ei vaikuta vain painoosi. Monipuolinen ruokavalio näkyy kasvoiltasi ja saa aikaan joustavan ihon. Toisaalta sokeriset ruoat saavat insuliinitasosi nousemaan, mikä hajottaa kehon kollageenia ja elastiinia sekä aiheuttaa juonteita ja velton ihon.

Kuinka saat joustavan ihon kiinteyttävän vartalovoiteen avulla

Vaikka treenaisit kuinka paljon tahansa, ihosi tarvitsee joskus apua. Tutustu vartalovoiteen etuihin ikääntyvälle iholle.

Mitä NIVEA Q10 Plus formula -koostumuksessa on niin erityistä?

NIVEA Q10 Plus formula toimii yhdessä ihosi kanssa auttaakseen sitä kohentamaan ulkonäköään. NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus ei pelkästään hiero kuivaa ihoa hellävaraisesti vaan auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kiinteyden.

Koostumuksen tärkeimmät ainesosat ovat karnitiini, koentsyymi Q10 ja kreatiini.

Ikääntyessämme karnitiinin luonnollinen määrä vähenee. Koostumus auttaa täydentämään kehon luonnolliset karnitiinitasot, jotta pehmytkudoksesi pysyvät kiinteinä ja pehmeinä.

Samaan aikaan kreatiinia sisältävä koostumus auttaa ehkäisemään ja hoitamaan ihon ikääntymistä stimuloimalla kehon kollageenin tuotantoa.

kaunis-nainen-vartaloemulsion-käytyön-jälkeen

Kuinka saat joustavan ihon

Ollessamme nuorempia kehomme Q10-koentsyymit pitävät ihomme joustavana ja kiinteänä. Iän myötä näiden entsyymien taso laskee, ja ihon on hankalampi uusiutua.

Q10:tä sisältävän koostumuksen ansiosta ihosi voi vieläkin näyttää kiinteältä ja ravitulta luonnollisesti, iästä huolimatta.

onnellinen-nainen-aamutoimillaan-kylpyhuoneessa

Koskaan ei ole liian kiire vartalon kosteuttamiselle

Joinakin päivinä tuntuu, että kosteuttamiseen ei ole aikaa. NIVEA In-Shower Q10 Firming Body Lotion -voiteen avulla saat kaikki perinteisen vartalovoiteen edut ikääntyvälle iholle murto-osassa ajasta.

Astu ulos suihkusta ja aloita päiväsi nauttien pehmeästä, joustavasta ihosta.

background

Lue, kuinka saat joustavan ihon NIVEA-vartalovoiteiden avulla.