lady smiling with nice skin

Mikä on DHA?

Jos olet auringottomien rusketustuotteiden ystävä, olet ehkä kuullut DHA:sta aikaisemmin. Mutta mitä DHA tarkoittaa? Lue eteenpäin oppiaksesi lisää tästä aineesta.

Mikä on DHA?

DHA on aine, jota käytetään usein rusketustuotteissa, jotka eivät vaadi aurinkoa. Sillä on tehokas kyky tummentaa ihoa altistumatta vahingoittaville UV -säteille.

Mitä Tarkoittaa DHA Itserusketuksessa? Mitä DHA On Itserusketusvoiteissa?

Dihydroxyacetone (DHA) on hiilihydraatti ja sitä saadaan kasvilähteistä, kuten sokeriruo'osta ja fermentoimalla glyseriinistä. Itserusketustuotteissa DHA on aktiivinen ainesosa, joka reagoi kuolleiden ihosolujen aminohappojen kanssa ja tummentaa niitä antaen vaikutelman luonnollisesta rusketuksesta.

Onko DHA:n tuottama rusketus turvallinen?

DHA:ta sisältävän ruskettavan voiteen käyttöä päivetyksen saamiseksi pidetään laajasti turvallisempana, kuin perinteistä auringonottoa. Päivettävää voidetta käytettäessä rusketuksen saaminen ei vaadi altistumista vahingollisille UV-säteille. Kun voidetta käytetään ulkoisesti ja paikallisesti, se ei imeydy ihon läpi kehoon ja se ei ole myrkyllistä.
 
self tanning skin cells

Miten DHA-itserusketus toimii?

Kun DHA:ta sisältävää itseruskettavaa voidetta käytetään paikallisesti, se kiinnittyy ihon pintakerroksen kuolleisiin ihosoluihin. Sitten se alkaa regoimaan solujen ja hapen kanssa, mikä aiheuttaa niiden väliaikaisen tummenemisen, josta seuraa luonnollisen näköinen rusketus. DHA-rusketuksen täydessä valmistumisessa voi mennä jopa 8 tuntia, joten on suositeltavaa, että levität DHA:ta sisältävää itseruskettavaa suihkun jälkeen ja ennen nukkumaan menoa, jotta rusketus valmistuu yön aikana. Se, kuinka tummaksi ihosi tulee, riippuu ihosi ainutlaatuisista ominaisuuksista ja siitä, kuinka DHA-rikasta tuotetta käytät.

Itserusketus Ja Aurinkorusketus

Kyllä, voit käyttää rusketuksena itseruskettavaa! On kuitenkin hyvin tärkeää ymmärtää, että itseruskettava ei suojaa sinua auringolta, ja sinun täytyy aina käyttää suojakertoimellista aurinkovoidetta ennen kuin altistat paljaan ihon auringolle. Jotkut laittavat mielellään itseruskettavaa ennen aurinkolmalle lähtöä saadakseen "varaslähdön"; ideana on, että luonnollinen rusketus tulee tilalle loman aikana..
NIVEA Q10 Firming + Radiance Gradual Tan Moisturiser

NIVEA Q10 Firming +Bronze Body Lotion -vartaloemulsio

Jotta voit luoda kesäisen hehkun ihollesi turvallisesti ja ihostasi huolehtien, NIVEA Q10 Firming +Bronze Body Lotion -vartaloemulsio yhdistää asteittain ruskettavan kosteusvoiteen ja ihosi kanssa identtisen Q10:n kiinteyttävät ominaisuudet. Näin saat kiinteämmän ihon ja luonnollisen näköisen, säteilevän hehkun. NIVEA ruskettava kosteusvoide sisältää dihydroksiasetonia. Sitä voidaan käyttää pääasiallisena kosteusvoiteena vartalolle ja sillä saa aikaan kesäisen hehkun ilman epätasaista ihonsävyä. Emulsiota voidaan käyttää myös kasvojen itserusketukseen.
Toisin kuin monissa muissa DHA:ta sisältävissä ruskettavissa voiteissa, tuoksu on sekoitus kesäisiä sävyjä, kuten ruusua, jasmiinia, persikkaa ja luumua, mukana on myös ripaus bergamottia, vihreitä lehtiä ja orvokinlehtiä. Voit olla varma, että vältät itseruskettaviin voiteisiin yleensä yhdistettävän hajun. Anna NIVEA Q10 Firming +Bronze Body Lotion -vartaloemulsiolle mahdollisuus ja saat kiinteän ihon ja kauniin ruskean hehkun ilman terveysriskejä.

Kuinka NIVEA Q10 Firming +Bronze Body Lotion -vartaloemulsiota levitetään?

  1. Saadaksesi parhaat ja tasaisimmat tulokset, aloita ottamalla syväpuhdistava kylpy tai suihku. Muista kuoria iho hellävaraisesti pesusi aikana. Kun DHA:ta sisältävää ruskettavaa voidetta levitetään kuoritulle iholle, se imeytyy helpommin ja tasaisemmin.
  2. Kuivaa huolellisesti pyyhkeellä tai anna ihon kuivua luonnollisesti.
  3. Levitä voide tasaisesti vartalosi kaikille alueille, joihin haluat rusketusta ja kosteutusta. Iho on kosteimmillaan heti suihkun jälkeen, mutta voi kuivua nopeasti, joten asteittain ruskettavan kosteusvoiteen levittäminen heti suihkun jälkeen auttaa sitomaan lisäkosteutta ihoon, ja iho pysyy pehmeänä ja säteilevänä. NIVEA Q10 Firming +Bronze Body Lotion -kosteusvoidetta voidaan käyttää kaikkialle kehoon ja myös kasvoihin.
  4. Anna emulsion imeytyä ja kuivua luonnollisesti ennen pukeutumista, jotta se imeytyy tasaisesti ihoon. Muista pestä kädet huolellisesti, jotta ylimääräinen tuote huuhtoutuu pois. Ruskettavat tuotteet imeytyvät kämmeniin nopeammin, kuin muualle vartaloon ja kukaan ei halua ruskettuneita kämmeniä!
  5. Toista tämä menettely päivittäin, tai joka toinen päivä, ja ihostasi tulee kiinteämpi jo kymmenessä päivässä upean ja säteilevän rusketuksen kera!