Ihon kiinteytys

Ihon kiinteytys: huippuniksit ja parhaat tuotteet

Mitä ihon kiinteytys Q10:n avulla tarkoittaa?

Ja mikä tekee parhaasta kiinteyttävästä voiteesta parhaan?

Q10 on antioksidantti, jota on luonnostaan kehon soluissa ja joka auttaa suojaamaan ihoa. Solut muodostavat antioksidanttia itse ja se voi myös imeytyä ruoasta. Eikä vain näin, sillä jotkut parhaista kiinteyttävistä voiteista ja ikääntymistä hidastavista ihonhoitotuotteista sisältävät myös Q10:tä, sen ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevan ominaisuutensa vuoksi, jolloin iho pysyy onnellisena ja terveenä.

Q10:tä on jokaisen solun mitokondriossa ja se vastaa kaikkien kehon solujen aineenvaihdunnasta. Se antaa ihon soluille energiaa ja pitää sen kiinteänä ja kiinteänä täydentäen kollageenivarastoja ja auttaen ihon joustavuuden ja kiinteytyksen kanssa.

Q10:tä on monissa ruuissa: liha, kala (erityisesti sardiinit), kananmunat, kasvisöljy, pähkinät, mantelit, soija, perunat, vihreät kasvikset, kuten pinaatti ja parsakaali, sekä palkokasvit, ovat erityisen Q10-rikkaita

PARAS KIINTEYTTÄVÄN KASVOVOITEEN ENERGIAKOOSTUMUS

NIVEA on luonut parhaan ihon kiinteytysvoiteen koostumuksen, jossa on erityinen 'energiakompleksi': Q10-koentsyymiä, L-karnitiiniä ja kreatiiniä. Tämä koostumus auttaa ihon kiinteytyksessä ja on tehokkaampi hoitaamaan ihoa solutasolla.

  • Q10 tuottaan kehon luonnollista ""polttoainetta"" ja se on oleellinen solujen energian tuotannossa.
  • Iho vaatii L-karnitiiniä tuottaakseen metabolista energiaa.
  • Kreatiini omalta osaltaan toimii kuin patteri varastoiden ja lähettäen tuotettua energiaa soluihin.

Tulos? Ihosolujen energiaa voidaan lisätä vaikuttaen solujen uudistumiseen, korjautumiseen ja jakautumiseen. Yhdessä parhaan ihonhoidon kiinteytysvoiteen kanssa iho tuntuu kiinteämmältä, timmimmältä ja pehmeämmältä.

SINULLE PARHAAT IHON KIINTEYTYSVOITEET, JOISSA ON IHON OMAA Q10:TÄ

Haluatko kokeilla ihoa kiinteyttävää voidetta, jossa on Q10:tä? Löydä suosituksemme, jotka auttavat valitsemaan sinulle parhaan ihoa kiinteyttävän voiteen.

Paras kiinteyttävä kasvovoide

- Päivällä käytä NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Age Spot day Cream SPF30 -päivävoidetta, joka antaa sinulle sileän ihon koko päiväksi. SK30 myös suojaa ihoasi UV-säteilyltä auttaen taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Kuten kaikissa tuotteissamme, Q10 on identtinen ihossasi olevan Q10:n kanssa täydentäen ikääntyessäsi menetettyjä varastoja ja elävöittäen ihoasi. Voit myös käyttää NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Eye Cream -silmänympärysvoidetta antamaan tehokasta hoitoa silmänalusille.
- Saadaksesi parhaan tuloksen, käytä päivävoidetta yhdessä NIVEA Q10 Power Firming Night Cream -yövoiteen kanssa, joka ravitsee ihoa tehokkaasti nukkuessasi.

PARAS KIINTEYTTÄVÄ VOIDE VARTALOLLESI:

- Kokeile  NIVEA Q10PlusC Rich Firming Body Lotion -vartalovoidetta, joka parantaa ihon kimmoisuutta vain kymmenessä päivässä samalla kun se tehokosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän ja sileäni.
- Jos haluat kiinteytyä ja samalla ruskettua, kokeile NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion -vartalovoidetta, ainoaa astettain ruskettavaa voidetta, joka myös kiinteyttää.


IHON KIINTEYTYS JA TIMMI IHO: MITÄ MUUTA VOIT TEHDÄ?

Ihosi ikääntymisen tahti voi vaihdella sen mukaan kuinka terveellinen elämäntapasi on. Anna päivittäiselle ihonhoitorutiinillesi lisäpotkua aktivoitumalla. Oikea ruokavalio, paljon liikuntaa ja hyvät yöunet yhdessä parhaan ihoa kiinteyttävän kasvovoiteen kanssa auttavat sinua ihon kiinteytymisessä.

LIIKUNTA JA IHON KIINTEYTYS

Liiku paljon – mieluiten ulkoilmassa. Kasvojesi ihokudos hyötyy parantuneesta verenkierrosta: veri kuljettaa happea ja ravintoaineita samalla kun se kuljettaa pois vapaita radikaaleja, jotka voivat vahingoittaa kollageeniasi. Tämä tarkoittaa sitä, että kollageenissa on hyvät ihon kiinteytysominaisuudet auttamaan ihon tiukentumisessa. Lisäksi liikunta auttaa vähentämään stressiä ja ihosi öljyn tuotantoa, mikä saattaa tukkia ihohuokosesi. Jos ulkoilet auringossa, muista käyttää aurinkosuojaa tai käytä voidetta, jossa on suojakerroin antaaksesi ihollesi lisäsuojakerroksen.

SYÖ TERVEELLISESTI

Oikean ruokavalion, lisääntyneen liikunnan ja hyvien yöunien avulla saat ihosi näyttämään nuoremmalta pidempään. Vitamiinit ja hivenaineet ovat tärkeitä ihon kiinteyttämiseksi ja ruokavaliosi tulisi sisältää:

  • Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia
  • Kalaa ja palkokasveja
  • Vähemmän ruokia, joissa on paljon transrasvoja ja tyydyttyneitä rasvoja
  • Omega-3 –rasvahapot – kalat, kuten lohi, tonnikala, makrilli ja taimen sisältävät Omega-3 –rasvahappoja, jotka hallitsevat öljyntuotantoa, mikä auttaa estämään aknen puhkeamista ja hidastaa ihon ikääntymisprosessia.
  • Saksanpähkinät, pistaasit, mantelit ja pekaanipähkinät ovat hyviä alentamaan kolesterolia. Ne ovat täynnä E-vitamiiniä ja antioksidantteja, mitkä auttavat parantamaan koko terveyttäsi.

NUKU PALJON

Kauneusunet ovat ihan todellinen juttu. Kun nukumme, kehomme aloittaa uudistumisprosessin uuden kollageenin muodostuessa. Tämä tarkoittaa sitä, että iho tulee kiinteämmäksi ja sileämmäksi ja rypyt vähenevät. Uni on myös tärkeää silmänympärysiholle, sillä vähäinen uni voi johtaa nesteen kerääntymiseen silmiesi alle ja aiheuttaa turvotusta. Samalla verisuonet ja tumma kudos voivat alkaa näkyä väsymyksen takia. Sulkemalla silmäsi voit vähentää silmiesi kuormitusta ja tehdä hipiästäsi kirkkaamman ja säteilevämmän. Joten nuku 7-8 tuntia yössä ja saat vastapalveluksena levänneen ja terveemmän ihon. Hyvän yövoiteen käyttäminen osana ihonhoitorutiiniasi tehostaa ihon uudistumista yön aikana.

MIKÄ AIHEUTTAA KEHON OMAN Q10:N VAJAUSTA?

Ikä on suuri tekijä Q10:n vähenemisessä soluistasi, koska se ei uudistu niin nopeasti kuin nuorempana.

Lääketieteelliset tilat, kuten sydänsairaudet, voivat myös aiheuttaa kehosi Q10-tasojen vähenemistä. Ruumiillinen rasitus, sairaus, stressi tai epäterveellinen elämäntapa voivat saada kehon kuluttamaan enemmän ravinneaineita itsensä korjaamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että keho tarvitsee enemmän Q10:tä.
Jos et nauti Q10:tä sisältäviä ruokia tai hoida puutostilaa lisäravinteilla, se voi näkyä ihossasi simerkiksi kiinteyden ja kimmoisuuden menetyksenä. UV-säteily myös vaikuttaa kollageenin tuotantoon ihossasi, sillä se tappaa ihosoluja ihon pinnalta ja aiheuttaa pitkäaikaisia vaurioita ihoon.
Siksi sinun tulee tietoisesti antaa kehollesi Q10:tä käyttäen esimerkiksi ihoa kiinteyttävää voidetta auttamaan ihon kiinteytymisessä. Voit tehdä tämän ruokavaliosi avulla tai nauttimalla lisäravinteita.