MITÄ Q10-KOENTSYYMI ON?


ASIANTUNTIJAN NÄKÖKULMA: RYPPYJÄ VÄHENTÄVÄ AINESOSA
Q10-koentsyymi on tuonut innovaatiota ryppyjä vähentävään ihonhoitoon – intensiiviset tutkimukset ovat todistaneet sen hyödyt iholle.

KOENTSYYMI Q10: FAKTAT

pLue lisää Q10:stä, NIVEA Q10:n hyödyistä iholle ja siitä, miten ryppyjä vähentävä koostumus yhdessä Q10-koentsyymin kanssa voi pitää ihosi nuorekkaampana. 

Q10 – yli 20 vuoden tutkimuksen tulos

Beiersdorf on tutkinut yli 20 vuoden ajan Q10-koentsyymiä sekä sen vaikutustapaa ja hyötyjä ihonhoidossa. Tämä on mahdollistanut ryppyjä vähentävän kasvojenhoitotuotteiden valikoiman kehittämisen – ne hidastavat ikääntymisprosessia luonnollisesti.

Mitä Q10 on?

Q10 on koentsyymi, jota löytyy luonnollisesti kaikista ihmisen soluista. Se on elintärkeää energiantuotannolle, jolla toteutetaan ihon perustoimintoja, kuten uusiutumista ja korjausprosesseja. Koska ihomme on kehomme uloin kerros, se altistuu jatkuvasti useille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteilyn aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Sisäiset prosessit voivat myös aiheuttaa vapaiden radikaalien vapautumista, mikä aiheuttaa iholle enemmän vaurioita. Mikä siis on Q10-koentsyymin rooli? Q10-koentsyymiä tuotetaan antioksidanttina taistelemaan tätä oksidatiivista stressiä vastaan ja pitämään ihosi sileän ja terveen näköisenä.

Ikääntyessämme luonnollisen Q10-koentsyymin määrä ihossamme laskee. Q10 on todella tärkeä antioksidantti ja elintärkeä energiantuotantoprosessissa, ja siksi sen väheneminen tekee ihosta alttiimman lisääntyneelle stressille ja vaurioille. Tämä taas tekee ihosta alttiimman juonteiden ja ryppyjen muodostumiselle. Siksi Q10-tuotteiden sisällyttäminen ihonhoitorutiiniin voi saada ihon näyttämään nuoremmalta pidempään.


Q10 -täydennystutkimus

Beiersdorfin tutkijat olivat ensimmäisten joukossa tutkiessaan Q10:n hyötyä ihonhoitovalmisteissa ja he jatkavat edelleen tieteellisiä tutkimuksiaan. Valikoiman uusinta tuotetta, NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumia varten toteutettiin täydennystutkimus, jossa tutkittiin, voisiko NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumi täydentää myös Q10:n määrää ihossa.

Tutkimukseen osallistui 82 henkilöä, jotka käyttivät tuotetta kahdesti päivässä. 24 tutkija-asiantuntijaa tutkivat, mittasivat ja analysoivat tietoja seitsemän kuukauden ajan. Mitkä olivat siis Q10:n tulokset? Tulokset olivat selviä: NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumin käyttäminen kahdesti päivässä kahden viikon ajan lisäsi Q10-koentsyymin määrää ihossa huomattavasti.

Mitkä ovat Q10:n ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka tekevät siitä uraauurtavan ainesosan ihonhoidossa?

Beiersdorfin toteuttama intensiivinen tutkimus on osoittanut, kuinka Q10-koentsyymin määrän täydentäminen voi tukea ihon luonnollisia toimintoja ja suojata sitä vaurioilta, jotka voisivat muuten aiheuttaa näkyvää ikääntymistä.

Q10 saa todistetusti ihoihmeitä aikaan

Täydennystutkimukset todistivat, että Q10:n säännöllinen käyttö voi täydentää ihon luonnollista Q10-koentsyymin määrää ja että se lisää myös Q10:n metaboloitunutta muotoa. Tämä osoittaa, että iho absorboi Q10:n ja käyttää sen energiantuotantoon.


SISÄLLYTÄ Q10 KASVONHOITORUTIINIISI

Yksinkertaisia vinkkejä, joilla voit varmistaa, että ihosi hyötyy Q10-koentsyymistä.

Seerumi, joka erottuu joukosta: NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming Serum Pearls

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumin innovatiivisen koostumuksen, joka yhdistää Q10:n ja kosteuttavan geelin, ansiosta se ehkäisee ryppyjä tehokkaasti. Mitkä olivat siis Q10:n tulokset? Se vähentää huomattavasti jo näkyviä pieniä juonteita ja ryppyjä ja hidastaa uusien syntymistä – ihosi pysyy nuorekkaamman näköisenä pidempään. Hyaluronihappoa ja kreatiniinia sisältävä koostumus tekee ihon pinnasta pehmeämmän tuntuisen ja auttaa sitä absorboimaan mahdollisimman paljon kosteutta. Näin iho tuntuu sileältä ja kiinteältä.

Mikä on Q10-koentsyymin uusi aikakausi ryppyjä vähentävässä kasvojenhoidossa?

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumi sisältää NIVEA-tuotteista suurimman määrän Q10-koentsyymiä. Hyaluronihappoa ja kreatiniinia sisältävä ainutlaatuinen koostumus tekee ihon pinnasta pehmeämmän ja saa kasvosi näyttämään raikkaammilta ja nuoremmilta.

Q10 ei ole ainoastaan kasvojasi varten

Q10:n kiinteyttävät ja ikääntymistä hidastavat ominaisuudet toimivat kasvojen lisäksi koko kehon iholla! Erittäin hyvin kosteuttava NIVEA Q10 + Vitamin C Body Firming Milk -vartaloöljy on ihanteellinen koko keholle, ja NIVEA Q10 Anti-Age Care Hand Cream -käsivoide pitää kätesi nuorekkaina.

Levitä Q10 oikein

  • Ihosi tulee olla puhdas ja kuiva ennen seerumin käyttöä.
  • Käytä seerumia aina ennen kosteusvoidetta, jotta se voi läpäistä ihon paremmin ja vaikuttaa tehokkaammin.
  • Hiero seerumia koko kasvoille hellästi sormenpäilläsi.
  • Käyttämällä tämän jälkeen Q10 POWER -päivävoidetta, kuten NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming -päivävoidetta, ihosi näyttää entistä nuorekkaammalta.