Q10 ja Q10 plus Header

Nuorekkuuteni salaisuus? Hoito Q10:n avulla!

Säilytä nuorekas ulkomuotosi

Miksi näyttää vanhemmalta kuin on pakko? Käyttämällä ikääntyvää ihoa hoitavia Q10-tuotteita voit estää ihosi ennenaikaista ikääntymistä.

Q10:n käyttäminen juonteita vastaan

Nuori ja kiinteä iho – kukapa ei haluaisi sellaista? Vaikka ihomme ikääntyvät eri tavoin, nopeammin tai hitaammin eri henkilöillä, taipumuksistamme ja elämäntavoistamme riippuen. NIVEA Q10 -tuotteet ovat puolellasi, mitä tulee ikääntyvän ihon hoitoon.

Faktat Q10:n takana

Faktat Q10:n takana

Koentsyymi Q10:tä, tai pelkkä Q10:tä, muodostuu kehossamme luonnollisesti, ja se on tärkeää kaikkien kehomme solujen toiminnalle. Koentsyymi on vitamiinin kaltainen, sitä on koko kehossa ja se voi tukea useita elämälle tärkeitä prosesseja. Erityisesti Q10:tä tarvitaan mitokondrioissa tapahtuvaan solujen energiantuotantoon. Lisäksi se toimii antioksidanttina suojaten solujen sisä- ja ulkopuolta vapailta radikaaleilta. Vapaat radikaalit kiihdyttävät ihon ikääntymistä ja vahingoittavat soluja. Lisäksi Q10:tä on solukalvoissa ja ihon pinnan lipideissä, joissa se toimii niin ikään tärkeänä antioksidanttina. Q10 voi suojella ihoa UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta.

NIVEA-tutkimuksen tulos 

Kaikki NIVEA-tuotteet ovat korkealuokkaisen innovaatiokulttuurin ja Beiersdorfin yli vuosisadan kestäneen ihonhoidon tutkimuksen valta-aseman ansiota. NIVEAn tutkimustiimi on ollut Q10:n vaikutusten jäljillä lähes neljännesvuosisadan ajan. Tiedemiehemme ovat tutkineet intensiivisesti koentsyymi Q10:n roolia ihmisihossa ja ovat lisänneet sitä ihonhoitotuotteisiin jo vuodesta 1998 alkaen. Nykyään Q10-tuotteet ovat haluttuja ympäri maailmaa: purkillinen NIVEA Q10:tä myydään joka toinen sekunti.

Iho tarvitsee energiaa ja hyvän puolustusjärjestelmän

Iho tarvitsee energiaa

Ihon oma koentsyymi Q10 on elintärkeä synnytettäessä energiaa ja suojeltaessa ihoa oksidatiiviselta stressiltä. Q10:n osuus ihossamme kuitenkin vähenee vuosien mittaan. Ikääntymistä vastaan kehitetyt tuotteet, joissa on Q10:tä, tukevat ihoamme tehokkaasti.

Q10: tieteellinen löytö

  • Amerikkalainen tiedemies Frederick L. Crane löysi koentsyymin vuonna 1957. 
  • Brittikemisti Peter Dennis Mitchell sai selville, kuinka Q10 toimii soluissa. Hän sai työstään Nobelin palkinnon kemian alalla vuonna 1978. 
  • Beiersdorfin tiedemiehet olivat ensimmäisiä, jotka tutkivat Q10:n vaikutuksia ihoon, ja ovat käyttäneet sitä ihonhoitotuotteissa vuodesta 1998 lähtien.

Koentsyymi Q10:n toiminta

Coenzyme Q10

Kaksi koentsyymi Q10:n tärkeintä toimintoa kehossa ovat energian tuottaminen ja solujen suojaaminen.

NIVEAn ryppy- ja selluliittituotteet, jotka sisältävät Q10:tä

Ikääntymistä estävässä hoidossa Q10:tä on käytetty pitkään arvokkaana ainesosana NIVEAn Q10-tuotesarjan kaltaisissa tuotteissa.

NIVEA Q10plus Serum

NIVEA-tutkimusryhmällä on vuosien kokemus ja erityinen asiantuntemus Q10:n toiminnasta ihossa. Voit hyötyä tästä tiedosta uuden, erittäin tehokkaan Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls -tuotteen koostumuksessa.

Patentoitu vaikutus

Innovatiivinen NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls sisältää korkeimman mahdollisen pitoisuuden ihon omaa aktiivista Q10-ainesosaa NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle -tuotesarjassa. Ensimmäistä kertaa NIVEAn historiassa Q10plus-aktiivihelmet yhdistetään hydrogeeliin, jolloin muodostuu erittäin tehokas ryppyseerumi. Tämä ainutlaatuinen, patentoitu Q10-koostumus, hyaluronihappo ja kreatiini, vähentää ryppyjä näkyvästi ja estää niiden ennenaikaista muodostumista. Sileämpään, nuoremmalta näyttävään ihoon ja viimeisteltyyn ulkonäköön.

Aina raikas: aktiivisen annostelijan avulla

Seerumin koostumuksen ryppyjä estävä vaikutus aktivoituu uudelleen joka käyttökerralla. Annostelijaa painamalla pienet helmet puristuvat annostelijan kärjestä ja yhdistyvät hydrogeeliin erittäin tehokkaaksi seerumiksi, joka imeytyy ihoon. Parhaan tuloksen saamiseksi levitä NIVEA Q10 plus Anti-Wrinkle Serum Pearls -helmiä kasvoillesi päivittäin aamulla ja illalla. Ne sopivat myös todella hyvin meikin alle ihoa silottavan ja väriä tasoittavan vaikutuksensa ansiosta.

Q10 Anti-Wrinkle-Creme

Pysy nuorena kauemmin!

Tehostaaksesi päivittäistä ryppyjenhoitorutiiniasi voit itsekin aktivoitua. Oikea ravinto, hiukan liikuntaa ja riittävästi terveellistä unta auttavat ihoasi näyttämään kiinteältä ja nuorelta pidempään.