Hoitava aurinkovoide kasvoille


MITEN VOIT NAUTTIA AURINGOSTA HUOLETTA
Kehosi muut osat eivät ole yhtä säännöllisesti alttiina auringonsäteille kuin kasvosi. Anna auringon hyväillä kasvojasi hellästi ja tunne sen hyvää tekevä lämpö ihollasi.

Aurinko: energiaa ja hyvää oloa sielulle ja keholle

Tämän vuoksi aurinko on hyväksi

Auringonvalo saa aikaan todellisia ihmeitä: se auttaa säätelemään useita kehon toimintoja, myös unta. Auringonsäteet kohottavat mielialaamme, lisäävät hyvinvointia ja parantavat yleistä terveydentilaa. Auringonvalo on siis paljon muutakin kuin lyhytaikaista mielihyvää: aurinko on tärkeä osa tervettä elämäntapaa. Hyödynnä sen positiivinen energia, mutta muista kuitenkin sopiva aurinkosuoja kasvoille, kuten Nivea Sun Protect & Bronze Gesichts-Sonnencreme, joka takaa luonnollisen, syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Lisäksi se tietenkin tarjoaa kehollesi juuri oikean aurinkosuojan. 

 

Aurinko stimuloi aineenvaihduntaasi ja vahvistaa immuuni- ja verenkiertojärjestelmääsi.

 


Paras suoja ihollesi: optimaalinen aurinkovoide kasvoille

Kasvojesi iho on huomattavasti ohuempaa ja herkempää kuin muualla kehossa oleva iho. Se on suojaamattomana altis vahingollisille ympäristötekijöille, kuten auringon säteille, kylmälle ja ilmansaasteille. Sen takia kasvojen iho tarvitsee paljon suojaa ja hoivaa erityisesti kasvoille kehitetyllä aurinkovoiteella. Aurinkovoiteet, kuten NIVEA Anti-Age Face Sun Cream -aurinkovoide on kehitetty erityisesti kasvojesi herkkää ihoa ajatellen.

Vahingolliset UV-säteet

  • vähentävät ihon joustavuutta
  • lisäävät ryppyjen muodostumista
  • aiheuttavat pigmenttihäiriöitä (kuten ”ikäläikkiä”)
  • kasvattavat ihosyöpäriskiä. 

Erityinen kasvojen aurinkovoide suojaa herkkää ihoa lomalla ja jokapäiväisessä elämässä: sen avulla voit nauttia auringosta huoletta, ja kasvojen iho on kosteutettu ja terve. Päivittäinen aurinkosuojatun päivävoiteen käyttö lisää suojaasi mahdollisia auringon aiheuttamia vaurioita vastaan. Kokeile esimerkiksi NIVEA® CELLULAR ANTI-AGE Day Care -voidetta, jonka aurinkosuojakerroin on 30.

Ihosi tarvitsee enemmän suojaa lomalla: vaikka kaikki NIVEA Sun -tuotteet sopivat myös kasvoillesi, ihosi kiittää, kun käytät erityisesti kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta.

 

Luotettavaa aurinkosuojaa kasvoillesi

NIVEA® SUN Anti-Age Face Cream sisältää luonnollisia antioksidantteja, ja sen tasapainotetut UVA- ja UVB-suodattimet suojaavat ihoa luotettavasti ja vedenkestävästi auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. 

Se minimoi aurinkoon liittyviä allergioita ja estää aktiivisesti pieniä juonteita ja auringon aiheuttamia ryppyjä. Rasvaton koostumus tekee ihostasi pehmeän ja sileän. 

Uudessa kasvoille tarkoitetussa NIVEA SUN Protect & Bronze Face Cream -voiteessa on SPF 30 ja SPF 50 -suojakertoimet sekä luotettava UVA- ja UVB-suoja, jotka luovat samalla kauniin rusketuksen. 

Innovatiivinen ja vedenkestävä koostumus imeytyy välittömästi, ja siinä on erittäin tehokas UVA/UVB-suodatinjärjestelmä, joka suojaa ihoa välittömästi levityksen jälkeen. E-vitamiini suojaa kasvojen herkkää ihoa optimaalisesti auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. 

Kaikki Protect & Bronze Sun -tuotteet sisältävät lakritsijuuri-uutetta, joka aktivoi ihon omaa melaniinintuotantoa. Melaniinia muodostuu kehossa luonnostaan. Se suojaa ihoa ja antaa sille ruskettuneen värin. Näin saat täysin luonnollisen, kauniin rusketuksen ilman itseruskettavia tuotteita, sekä dermatologisesti todistettua hoitoa ihollesi.

NIVEA Anti-Age Face Sun Cream, sekä sen luonnolliset antioksidantit ja tasapainotetut UVA- ja UVB-suodattimet suojaavat luotettavasti ja vedenpitävästi auringonpolttamilta ja ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.