Hoitava aurinkovoide kasvoille


MITEN VOIT NAUTTIA AURINGOSTA HUOLETTA
Kehosi muut osat eivät ole yhtä säännöllisesti alttiina auringonsäteille kuin kasvosi. Anna auringon hyväillä kasvojasi hellästi ja tunne sen hyvää tekevä lämpö ihollasi.

Aurinko: energiaa ja hyvää oloa sielulle ja keholle

Tämän vuoksi aurinko on hyväksi

Auringonvalo saa aikaan todellisia ihmeitä: se auttaa säätelemään useita kehon toimintoja, myös unta. Auringonsäteet kohottavat mielialaamme, lisäävät hyvinvointia ja parantavat yleistä terveydentilaa. Auringonvalo on siis paljon muutakin kuin lyhytaikaista mielihyvää: aurinko on tärkeä osa tervettä elämäntapaa. Hyödynnä sen positiivinen energia, mutta muista kuitenkin sopiva aurinkosuoja kasvoille, kuten Nivea Sun UV Face –tuotteet, joiden avulla nautit auringosta turvallisesti.

 

metabolism sun

Aurinko stimuloi aineenvaihduntaasi ja vahvistaa immuuni- ja verenkiertojärjestelmääsi.

 


Paras suoja ihollesi: optimaalinen aurinkovoide kasvoille

Kasvojesi iho on huomattavasti ohuempaa ja herkempää kuin muualla kehossa oleva iho. Se on suojaamattomana altis vahingollisille ympäristötekijöille, kuten auringon säteille, kylmälle ja ilmansaasteille. Sen takia kasvojen iho tarvitsee paljon suojaa ja hoivaa erityisesti kasvoille kehitetyllä aurinkovoiteella. Aurinkovoiteet, kuten NIVEA SUN UV Face –aurinkotuotteet,  on kehitetty erityisesti kasvojesi herkkää ihoa ajatellen.   

Vahingolliset UV-säteet

  • vähentävät ihon joustavuutta
  • lisäävät ryppyjen muodostumista
  • aiheuttavat pigmenttihäiriöitä (kuten ”ikäläikkiä”)
  • kasvattavat ihosyöpäriskiä. 

Erityinen kasvojen aurinkovoide suojaa herkkää ihoa lomalla ja jokapäiväisessä elämässä: sen avulla voit nauttia auringosta huoletta, ja kasvojen iho on kosteutettu ja terve. Päivittäinen aurinkosuojatun päivävoiteen käyttö lisää suojaasi mahdollisia auringon aiheuttamia vaurioita vastaan.

family

 Ihosi tarvitsee enemmän suojaa lomalla: vaikka kaikki NIVEA Sun -tuotteet sopivat myös kasvoillesi, ihosi kiittää, kun käytät erityisesti kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta.