EROON AURINKOVOITEIDEN AIHEUTTAMISTA TAHROISTA

Opi, kuinka voit poistaa aurinkovoidetahrat vaatteista NIVEAn avulla

EROON AURINKOVOITEIDEN AIHEUTTAMISTA TAHROISTA

Aurinkovoiteen käyttäminen on hyvin tärkeää, mutta aurinkovoidetahrat vaatteissa voivat olla melko epämiellyttäviä, koska niiden poistaminen on joskus vaikeaa.

Miksi aurinkovoide tahraa vaatteitasi?

Ulkona ollessa on aina tärkeää käyttää aurinkosuojaa, jossa on hyvä SK, jotta voit suojata ihoasi vahingoittavilta UV-säteiltä. Ikävä kyllä joskus kuitenkin aurinkovoide voi jättää tahroja vaatteisiisi. Aurinkovoidetahrat vaatteissa ovat rasvaiselta näyttäviä tahroja, jotka johtuvat siitä, että suuri määrä aurinkovoidetta on jäänyt vaatteisiin pitkäksi ajaksi. Nämä tahrat voivat näyttää rasvaisilta tai jopa muuttua ruskeiksi, jos ne jätetään käsittelemättä joksikin aikaa. Jos peset vaatteen heti, sen aurinkovoidetahrat pitäisi voida poistaa helposti.

Mikä aiheuttaa vaatteiden aurinkovoidetahrat?

Vaatteiden aurinkovoidetahrat aiheuttaa kemikaali nimeltä avobentsoni, joka on avainainesosa aurinkovoiteissa. Kun avobentsoni yhdistyy vedestä löytyviin mineraaleihin, se voi johtaa keltaisten tahrojen muodostumiseen. Hyvä uutinen on se, että vaatteiden aurinkovoidetahrojen poistaminen ei ole vaikeaa.

Kuinka poistaa vaatteiden aurinkovoidetahrat?

  1. Käytä ruokasoodaa ja jätä 30 minuutiksi, jotta se imeytyy tahrojen ylimääräiseen rasvaan.
  2. Käytä pyykinpesuainetta, joka on sopiva öljy- ja rasvatahroille.
  3. Varmista, ettet pese vaatteitasi kuumassa vedessä, koska korkea lämpötila voi aiheuttaa sen, että rasva asettuu kankaaseen.
  4. Jos peset valkoisia vaatteita, purista sitruunanmehua vaatteiden aurinkovoidetahroille ja ripusta vaatteet kuivumaan aurinkoon. Sitruunanmehu ja auringonvalo ovat hyviä valkaisemaan tahraantuneita valkoisia vaatteita luonnollisesti.
  5. Vaatteiden tavallista sitkeämpien aurinkovoidetahrojen poistamiseksi sinun saattaa täytyä toistaa nämä toimenpiteet.