After Sun: Virkistä Ja Hemmottele Ihoasi


MITEN PIDÄT HUOLTA IHOSTASI AURINGONOTON JÄLKEEN
Auringossa olon jälkeen ihosi kaipaa erityistä hoivaa: NIVEA After Sun Care antaa takaisin sen minkä menetit aurinkoa ottaessasi.

Viilentävää auringonpolttamien helpotusta auringonoton jälkeen

Pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen, ihosi kaipaa erityistä hoivaa: NIVE After Sun -tuotteet kuten After Sun Refresh In-Dusch ja After Sun Lotion on suunniteltu erityisesti auringon kuivattaman ihon hoitoon, ja ne sisältävät kaiken mitä se nyt tarvitsee.

Auringossa olon jälkeen tarvitset after sun -hoitoa

Pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen, ihosi kaipaa erityistä hoivaa: NIVEA After Sun -tuotteet kuten After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion ja After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion on suunniteltu erityisesti auringon kuivattaman ihon tarpeisiin ja antavat sille kaiken mitä se nyt tarvitsee. Intensiivinen after sun -kosteuttaja voi auttaa kuivan ja kuuman ihon uudistamisessa nopeasti:
  • Se jäähdyttää rasittunutta ihoa.
  • Se rauhoittaa ihoa rikkaalla hoidolla. 
  • Se auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden.
  • Se auttaa ihoa uusiutumaan.
  • Se tarjoaa kosteutta jota auringon rasittama ihosi vaatii.
Kauniin hienovarainen koostumus NIVEA After Sun -tuotteissa tekee voiteen levittämisestä herkälle iholle helpompaa ja tuntuu varmasti mahtavalta myös. Ja kun käytät NIVEA® After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion -tuotetta, joka sisältää aloe veraa ja avokadoöljyä, esimerkiksi, et ainoastaan anna ihollesi 24-tunnin intensiivistä kosteutusta, vaan ylläpidät myös ihon kimmoisuutta, saavuttaen silkin pehmeän tunteen. Löydä lisätietoja sinulle sopivasta aurinkosuojahoidosta täältä.

Täydellistä hoivaa auringonoton jälkeen

Rannalla vietetyn päivän jälkeen after sun -hoito auttaa auringon rasittamaa ihoa.
after sun do it yourself
After sun -voide – tee se itse!
Maitotuotteita kuten jogurttia tai piimää sisältävät kasvonaamiot rauhoittavat ja rentouttavat auringon rasittamaa ihoa.
After Sun mask
After sun -voide – tee se itse!
Kurkkuviipaleet viilentävät ja kosteuttavat kuumaa ihoa.
After sun -voide – tee se itse!
Muussattu avokado tarjoaa auringon kuivattamalle iholle tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä A- ja B-vitamiineja.
Strawberries
After sun -voide – tee se itse!
Banaanit, mansikat ja muut hedelmät kosteuttavat ihoa ja tukevat sen luonnollista uusiutumista.

Jäähdyttävää ja rauhoittavaa after sun -hoitoa

Kun olemme ottaneet aurinkoa pidemmän aikaa, ihomme tarvitsee intensiivistä kosteutusta. NIVEA After Sun -tuotteet on suunniteltu erityisesti tähän tarpeeseen ja tukevat sitä parhaalla tavalla:
  • tarjoamalla kosteutta,
  • virkistämällä ihoa, ja
  • viilentävällä vaikutuksellaan.

Mutta voit kosteuttaa ihoasi myös suihkun aikana: käytä innovatiivista tuotetta After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion märälle iholle suihkussa ollessasi, ja se imeytyy välittömästi. Huuhtele sitten vain ylimääräinen voide pois! NIVEA In-Shower varmistaa, että ihosi on huomattavan pehmeä ja kosteutettu heti auringonoton ja suihkun jälkeen.

Suihkussa rannalla

Uusi NIVEA SUN After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion rauhoittaa ja virkistää ihoa auringonoton jälkeen – ja tekee sen suihkussa ollessasi! Se tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja jättää ihollesi virkistyneen ja pehmeän tunteen. After sun -hoito ei ole koskaan ollut näin helppoa!

USEIN UNOHTUVAT KOHDAT

Usein käy niin, että muistat suojata lapset auringolta, mutta samalla unohdat tietyt kohdat omasta vartalostasi. Esimerkiksi selkään on vaikea ulottua, ja toisaalta jalkaterät unohtuvat helposti.