bowl of jojoba oil seeds

JOJOBAÖLJY IHOLLE

Mitä kaikkea jojobaöljy tekee? Lue lisää jojobaöljyn ihollesi ja hiuksillesi antamista uskomattomista hyödyistä

JOJOBAÖLJY IHOLLE

Mitä kaikkea jojobaöljy tekee? Lue lisää jojobaöljyn ihollesi ja hiuksillesi antamista uskomattomista hyödyistä.

JOJOBAÖLJY IHOLLE

 1. Kosteuttava - jojobaöljyn hyötyihin kuuluvat sen kosteuttavat ominaisuudet, jotka ovat hyvin samankaltaisia ihon tuottamien luonnollisten rasvojen kanssa. Siksi se antaa iholle kosteutuksen, joka ei tunnu ihon päällä olevalta kerrokselta.

 2. Antibakteerinen - jojobaöljy on luonnollisesti antibakteerinen sekä viruksia ja sienen aiheuttamia tulehduksia vastustava aine ja tästä syystä ideaalinen useampiin ihosairauksiin.

 3. Antioksidantti - jojobaöljy sisältää hyvin tunnettua antioksidanttia, E-vitamiinia. Tämä tarkoittaa, että se ehkäisee vapaiden radikaalien, kuten saasteiden, aiheuttamia ihovaurioita. Se myös vähentää talin hapettumista, mikä auttaa ehkäisemään tukkeutuneita ihohuokosia ja finnejä.

 4. Tasapainottaa talintuotantoa, eikä tuki ihohuokosia - jojobaöljy on hyvin samankaltaista kuin tali, ihmisen tuottama luonnollinen rasva. Iho luulee tästä syystä tuottaneensa riittävästi talia, kun jojobaöljyä käytetään, eikä valmista sitä lisää. Näin talitasapaino pysyy kunnossa ja ihohuokoset eivät tukkiudu liiallisesta ihon tuottamasta rasvasta. Jojobaöljy on rasvaiselle iholle voimakas ainesosa, joka tekee ihmeitä.

 5. Auttaa haavojen parantumisessa - jojobaöljyn hyödyt eivät lopu tähän. Tutkimukset todistavat, että kun iho on vaurioitunut, jojobaöljy sitoo itsensä ihoon ja antaa iholle suojan samalla kun se auttaa korjaamaan erkaantuneita ihosoluja.

 6. Tulehduksia hoitava - jojobaöljyä on pitkään käytetty tulehdusten hoidossa kuivalle, kutisevalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa ja antaa iholle ravinnerikkaita ja rauhoittavia aineksia.

 7. Rauhoittaa ihovaurioita, kuten auringonpolttamia - jojobaöljyn rauhoittavat ominaisuudet rauhoittavat auringon vaurioittamaa ihoa ja E-vitamiinin ominaisuudet auttavat UVB-valoa imeytymään lisäsuojaksi aurinkoa vastaan.

 8. Vähentää ryppyjä - tämä johtuu siitä, että jojobaöljy on erinomainen kosteusvoide ja auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Tutkimukset osoittavat, että jojobaöljy lisää myös ihon joustavuutta.

 9. Parantaa arpia - Tämä johtuu jojobaöljyn runsaasta E-vitamiinin määrästä. Samalla tavalla kuin haavojen hoitamisessa, se myös vaalentaa ihon tummia kohtia ihoa korjaavien ominaisuuksiensa ansiosta.
jojoba oil seed

MISTÄ JOJOBAÖLJY TULEE?

Jojobaöljy uutetaan jojobapensaan siemenistä. Niitä löytyy Arizonasta, Californiasta ja Meksikosta. Jojoban siemenet ovat samankaltaisia kuin kahvipavut, mutta niitä on paljon eri kokoisia ja ne ovat yleensä paljon kahvipapuja suurempia.

Amerikan alkuperäisasukkaat löysivät jojobaöljyn ja käyttivät sitä hiuksiinsa ja ihoonsa sekä eläinten nahkojen säilytykseen. He myös uskoivat, että raskaana olevan naisen on hyödyllistä syödä jojobaöljyä ja metsästäjät söivät sitä pitääkseen nälän loitolla metsäretkien aikana. Jojobaöljyn levittäminen iholle on yleisin käyttötarkoitus nykyisin, mutta jojobaöljystä on hyötyä usealla eri tavalla käytettynä.

lady rubbing jojoba oil into her arm


NELJÄ ERI TAPAA KÄYTTÄÄ TÄTÄ MONIKÄYTTÖISTÄ KAUNEUSÖLJYÄ

JOJOBAÖLJY IHOLLE

Jojobaöljy on erinomainen kosteuttaja, koska se on saman kaltaista, kuin ihmisen tali. Se ei tuki ihohuokosia tai jätä rasvaisia jäämiä iholle ja sen avulla iho saa tarvitsemansa täysin luonnollisesti.

JOJOBAÖLJY HIUKSILLE

Ravitse hiuksiasi luonnollisella tavalla! Jojobaöljy kosteuttaa  hiukset tehden niistä kiiltävät ja terveen näköiset, mutta tulehduksia ehkäisevien ominaisuuksien lisäksi se auttaa myös päänahkaa pysymään terveenä.

JOJOBAÖLJY HUULILLE

Jojobaöljyn vahamainen koostunus muodostaa suojaavan kerroksen kuivien huulien päälle, sitoo niihin kosteuden ja saa ne tuntumaan pehmeiltä ja sileiltä jopa kylmimmissä sääolosuhteissa!

JOJOBAÖLJY KASVOILLE

Jojobaöljy sisältää E-vitamiinia, joka on luonnollinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ainesosa vähentäen juonteita ja ryppyjä. Tämän lisäksi sitä voidaan käyttää tehokkaana hypoallergeenisena meikinpoistajana kasvoihin ja silmiin.

NIVEA & JOJOBAÖLJY

 

NIVEA OIL IN LOTION CHERRY BLOSSOM & JOJOBA OIL -VARTALOEMULSIO
Tämä hemmotteleva voide sisältää jojobaöljyä ja tekee ihostasi silkinpehmeän ja säteilevän. Se levittyy helposti ja imeytyy ihoon jättämättä iholle rasvaista tunnetta.
NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil Body Soufflé
Nauti pehmeästä ihosta hemmottelevan ja ylellisen vartalovoiteen avulla. Souffle-tyyppinen voide sisältää hoitavaa jojoba-öljyä sekä tuoksuvaa kirsikankukkaa. Pienet öljyhelmet hoitavat optimaalisesti ihoasi kosteuttaen ja raviten sitä optimaalisesti. 
Nivea Naturally Good Regenerating Night Cream
Tämä elvyttäminen yövoide, joka sisältää jojobaöljyä, orgaanista argaaniöljyä ja manteliöljyä, kosteuttamaan ja nuorentamaan ihoa yöllä, kun iho on parhaiten vastaanottavainen.

KOTITEKOISTA IHONHOITOA JOJOBAÖLJYLLÄ

Monipuolinen ja sopeutuva ovat kaksi sanaa, jotka kuvailevat jojobaöljyä parhaiten. Lue eteenpäin saadaksesi selville, kuinka tämä öljy voi auttaa sinua.
jojoba oil face mask on lady

RAUHOITTAVA KASVONAAMIO JOJOBAÖLJYLLÄ

Kuiva tai herkkä iho hyötyy piristävästä jojobanaamiosta. Sekoita kolme teelusikallista Aloe Vera -geeliä yhteen teelusikalliseen jojobaöljyä ja hiero puhtaalle iholle. Jätä n. 20 minuutiksi ennen huuhtelua. Säännöllinen käyttö pitää ihon kosteutettuna ja epäpuhtauksista vapaana.

KUINKA TEHDÄ JOJOBAÖLJYÄ

 1. Kasvata jojoban siemenet: Jojobaöljy tulee jojobapensaan siemenistä. Kun sinulla on pensaat, on tärkeää saada kasvatetuksi kovat, ruskeat jojoban siemenet, joista tulee myöhemmin öljyä.
 2. Kuivaa jojoban siemenet: Siemenet kuivuvat 1-2 viikossa ja menettävät tarpeeksi kosteudestaan.
 3. Purista jojoban siemenet: Laita kuivatut siemenet öljypuristimeen, vahan pitäisi nyt näyttää kirkkaalta öljyltä.
 4. Poista jojoban siementen osat: Poista kaikki siementen jäänteet, jotta jäljellä on vain puhdasta jojobaöljyä.
 5. Säilytä puhtaassa lasiastiassa: Laita jojobaöljy tiiviillä kannella varustettuun lasipurkkiin. Öljy pitää säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa. Se säilyy käyttökelpoisena yllättävän pitkään, jos sitä säilytetään ja käytetään oikein.