Erilaiset lähestymistavat suihkussa käyntiin

Kaikilla ei ole samanlaiset suihkussakäyntitarpeet – suihkutyyppisi miettiminen auttaa sinua suunnittelemaan suihkussa käyntisi tehokkaammin.
nainen-pesee-pesusienellä-selkää

Onko sinulla kiire? Taida nopea suihku.

Keskity itsesi pesemiseen aina käydessäsi suihkussa ja yllätyt, kuinka paljon voit säästää aikaa.
 

Nopea ja tehokas suihku

On selvää, että arki voi nykyään olla kiireistä, ja aina on jotain muuta tehtävää. Monien ihmisten mielestä suihkussa käynti on viimeisenä tärkeysjärjestyksessä, ja he haluavat tehdä sen mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Suihkussa viettämäsi ajan lyhentäminen on todella mahdollista, mutta vaatii suunnittelua ollakseen tuottava ja miellyttävä kokemus.

Varmista ensin, että sinulla on kaikki tarvittava valmiina, olivatpa ne tietyt suihkutuotteet, hammasharja tai pesusieni. Et halua poistua suihkusta kesken etsimään tarvikkeita – siinä menisi kallista aikaa hukkaan!

On myös tärkeää, ettet innostu nauttimaan liikaa ihanan lämpimästä vedestä. Jos sinulla on kiire, aseta itsellesi enimmäisaika ja pitäydy siinä.

Kuinka tehdä suihkussa käynnistä äärimmäisen rentouttava

Kun aika ei ole rajallinen, voit hemmotella itseäsi hieman enemmän suihkussa. Mikset himmentäisi valoja, täyttäisi tilaa suosikkituoksullasi ja todella rentoutuisi?

On myös hyvä valita suihkutuotteet, jotka ovat runsaita ja hemmottelevia, kun olet rentouttavassa suihkussa. Hemmottele itseäsi NIVEA Creme Smooth Shower -suihkusaippualla ja nauti pehmeän ihon tunteesta. Jos mieluummin hellit ihoasi suihkuöljyllä, NIVEA Natural Shower Oil on herkälle, kuivalle iholle sopiva ylellinen öljy.

Rentouttavassa suihkussa ei ole kyse vain itsensä pesemisestä. Siinä uppoudutaan tunnelmaan, unohdetaan murheet ja nautitaan ”omasta ajasta”.

 

 

nainen-rentoutuu-suihkussa

Aika rentoutua: Rentouttava suihku

Vastakohtana nopeille suihkussa kävijöille jotkut ihmiset haluavat käyttää aikaa suihkussa käymiseen. Höyryävän kuumasta suihkusta nauttiminen on elämän pieniä rentoutumishetkiä, jolloin voit antaa stressin haihtua.

 

 


Olennaista hyvässä suihkussa: Valmistelu

Suihkuun valmistautumisesta riippuu usein, saavutatko haluamasi kokemuksen.

Kuinka valmistaudut suihkuun

Oikeanlainen valmistautuminen suihkuun auttaa sinua säästämään aikaa ja olemaan järjestelmällisempi.

Ennen suihkuun menoa on tärkeää päättää, kuinka kauan aikaa haluat viettää siellä ja mitä haluat saavuttaa. Jos et pese hiuksiasi joka päivä, suunnittele pesupäivät etukäteen – siten voit jättää itsellesi ylimääräistä aikaa noille päiville ilman kiirettä.

Jos aiot harrastaa urheilua tai mennä kuntosalille, koeta suunnitella käyväsi suihkussa sen jälkeen, mikäli mahdollista. Jos pidät suihkussa käynnistä heti heräämisen jälkeen, jätä siihen riittävästi aikaa – kiireinen suihku saattaa jättää olosi stressaantuneeksi, mikä on huono aloitus päivällesi.

nivea-suihkutuotevalikoima

Suunnittele tuotteesi

Ennen kuin astut suihkuun, on hyvä päättää, mitä tuotteita aiot käyttää ihollesi ja hiuksillesi, jotta voit ottaa ne esille valmiiksi ja tehdä selkeän toimintasuunnitelman.
 

Vinkkejä suihkuun valmistautumiseen

  • Laita suihkumyssy päähän, ellet aio pestä hiuksiasi.
  • Harjaa hiuksesi, jos aiot pestä ne.
  • Käytä vartaloharjaa ympäri kehoa poistaaksesi kuolleet ihosolut ja paljastaaksesi heleän ihon alta.
  • Lämmitä kylpyhuone mukavaan lämpötilaan.
  • Ota esille vaatteet, jotka aiot pukea suihkun jälkeen."
 

Kuinka teet suihkutottumuksistasi itsellesi sopivat

Hyvä suunnitelma takaa, että suihkussa käynti menee sen mukaisesti.
hymyilevä-nainen-pesee-hiuksia
Ihanteellinen suihkussa käynti – mitä minun pitäisi tehdä ensin?

Pese hiuksesi

Hiukset kannattaa ensin pestä shampoolla ja levittää sen jälkeen hoitoaine. Siten voit antaa hoitoaineen vaikuttaa tehokkaasti sillä aikaa, kun teet muita asioita. Halutessasi voit nostaa hiukset pois hartioilta ja odottaa niiden silkinpehmeyttä.
 
nivea-creme-care-kasvojen-puhdistus
Ihanteellinen suihkussa käynti – mitä minun pitäisi tehdä ensin?

Puhdista kasvosi

Oltuasi suihkussa muutaman minuutin höyry alkaa avata kasvojesi huokosia ja ihosi syväpuhdistuu. Kokeile virkistävään puhdistukseen NIVEA Creme Care Facial Cleansing Cream -puhdistusvoidetta. Se sisältää Euceritia ja pantenolia, jotka takaavat ihanan pehmeän ja notkean ihon.
 
nainen-ajelee-jalkojen-ihokarvoja
Ihanteellinen suihkussa käynti – mitä minun pitäisi tehdä ensin?

Ajele ihokarvat

Ihokarvoja ei kannata koskaan ajella heti suihkuun menon jälkeen. Se voi johtaa jopa haavoihin. Kun olet ollut vedessä hetken aikaa, ihosi ja ihokarvasi alkavat pehmetä ja saat tarkemman lopputuloksen.
 
nainen-ja-sininen-pesusieni
Ihanteellinen suihkussa käynti – mitä minun pitäisi tehdä ensin?

Pese vartalosi

Parhaassa tapauksessa vartalosi peseminen on viimeinen asia, jonka teet suihkussa. Siten voit olla varma, että peset pois shampoo- ja hoitoainejäämät, jotka voivat muutoin ärsyttää ihoasi, jos se on erityisen herkkä.
 
kaunis-tyttö-pyyhkeen-kera
Ihanteellinen suihkussa käynti – mitä minun pitäisi tehdä ensin?

Kuivaa

Puristele hiuksiasi hellävaraisesti mukavalla ja pehmeällä pyyhkeellä ennen kuin asetat ne kuivamaan pääpyyhkeeseen ja alat kuivata ihoasi varovaisilla taputtelevilla liikkeillä.
 

5 helppoa tapaa suihkussa käynnin sujuvoittamiseksi

  • Suunnittele suihkussakäynnin tiheys etukäteen.
  • Jos sinulla on lämminvesisäiliö, varmista, että olet lämmittänyt sitä riittävästi suihkua varten.
  • Käytä aina luistamatonta suihkumattoa estääksesi onnettomuudet.
  • Hanki suihkuajastin hälyttämään, kun suihkuaikasi on kulunut.
  • Totuta itsesi säännöllisiin suihkussakäyntitapoihin, jotka helpottavat suihkussa käyntiä huomattavasti."
nainen-levittää-voidetta-käsivarteen

Mitä tehdä suihkun jälkeen

Kosteuta ihosi, kun olet vielä kylpyhuoneessa – suihkun jälkeen ihosi ei vain ime enemmän kosteutta vaan imee sitä myös helpommin höyryn ansiosta. Suihkun jälkeen on myös oivallinen hetki leikata kynnet, koska ne ovat paljon tavallista pehmeämmät.