Miten Saada Itseruskettava Pois

Ruskettavien tuotteiden kanssa voi tapahtua virheita. Kaikilla ei välttämättä ole kaapeissaan tuotetta, joka poistaa itseruskettavan, mutta on muutamia muita tapoja poistaa keinotekoinen rusketus kuluttamatta rahaa.

Miten Saada Itseruskettava Pois

Ruskettavien tuotteiden kanssa voi tapahtua virheita. Kaikilla ei välttämättä ole kaapeissaan tuotetta, joka poistaa itseruskettavan, mutta on muutamia muita tapoja poistaa keinotekoinen rusketus kuluttamatta rahaa.

Miten saada rusketus pois - vaihe vaiheelta

Mene Saunaan

Lämpö ja kosteus saavat itseruskettavan pois iholta. Vietä aikaasi saunassa tai höyryhuoneessa, niin saat ihohuokoset aukeamaan ja kuori iho saunan jälkeen suihkussa. Jos saunaan meno ei ole vaihtoehto, kuuma ja höyryävä suihku käy myös.

Mene Uimaan

Klooria sisältävät uima-altaat ja porealtaat ovat myös hyviä ajanviettopaikkoja, kun haluat päästä eroon itserusketuksesta. Käy uimassa, jolloin kloori poistaa rusketuksen ja käytä sitten kuorinta-ainetta suihkussa poistaaksesi epätasaisuudet.

Kuori

Käytä kuorintavoidetta, -hanskaa tai -harjaa, jotta saat kuolleet ja värjääntyneet ihosolut pois. Älä hätäänny ja kuori liian rajusti, sillä ihosi voi ärtyä ja itserusketus voi tulla vieläkin laikukkaammaksi. Anna erityishuomiota kehon kuivimmille kohdille, erityisesti kyynärpäille, polville ja jaloille.

Huomioi

Älä käytä sellaisia kuorintavoiteita kasvoihisi, joissa on suuret rakeet, sillä kasvojen iho on ohuempaa ja siksi herkempää. Käytä kasvoihin mielummin kasvojenkuorintavoiteita, suosittelemme NIVEAn Purify Rice Scrub -kasvojenkuorintavoidetta.

Vartaloöljyt

Öljyt poistavat rusketusta hienosti. Laita itsellesi kuuma kylpy ja sekaan vartaloöljyä tai kylpyöljyä. Vietä siellä sitten aikaasi niin kauan, kuin mahdollista. Jos pidät suihkuista enemmän, levitä öljyä kaikkialle vartaloosi, anna sen kiinnittyä ihoosi kunnolla ja ota kuuma ja höyryävä suihku, jolla peset sen pois.

Jojobaöljy on erinomainen tuote poistamaan itseruskettava ja siitä on lisäksi monia hyötyjä iholle. Se ravitsee ihoa syvästi, on antibakteerinen ja sillä on parantavia vaikutuksia. Nämä ominaisuudet tekevät siitä loistavan lisän kylpyhuoneeseen.

Miten poistaa itseruskettavan aiheuttamat raidat tietyiltä alueilta

Jos raitoja on vain siellä täällä, kuori tai ajele vain alueet, joilta haluat itserusketuksen pois. Tällä tavalla ei ole tarvetta poistaa itserusketusta kokonaan ja aloittaa täysin alusta.

Poista Itseruskettava Käsistä

Paras tapa saada itseruskettava pois käsistä on välttää niiden tuhriutumista jo alunperin! Kun levität itserusketusainetta, käytä levityskinnasta ja pese kädet läpikotaisin sen jälkeen.

Jos kätesi kuitenkin tuhriutuvat, kokeile tätä niksiä. Sekoita ruokasoodaa tilkkaan vettä ja hiero tahnaa käsiisi. Anna tahnan vaikuttaa muutama minuutti ja pese se pois. Niksiä voidaan käyttää myös itserusketuksen poistamiseen jaloista!

Poista Itseruskettava Jaloista

Tuotetta imeytyy usein kuiviin jalkoihin enemmän, kuin muualle, joten rusketus saattaa olla laikukkaampaa tällä alueella. Liota jalkojasi lämpimässä vedessä, jotta iho pehmenee ja käytä hohkakiveä kuolleiden ihosolujen kuorintaan. Käytä NIVEA Rich Nourishing Lotion -emulsiota varmistamaan, että jalkasi ovat syväkosteutetut.

Kotikonstit

Itseruskettavan poistoaineet voivat olla joskus kalliita! Voit kuitenkin helposti tehdä poistoaineen tuotteilla, joita sinulla luultavasti on jo kotona.

Sekoita puolikas kuppi ruokasoodaa puolikkaaseen kuppiin sitruunamehua ja levitä muodostunut tahna iholle. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ja pese pois lämpimällä vedellä.

Huomioi

 
Muista tehdä testi ensin pienellä alueella, jotta vältät mahdollisen ihoreaktion tai ihon ärtymisen.

Miten Välttää Raidat Itserusketuksessa

Valmistele iho etukäteen. Saadaksesi mahdollisimman tasaisen rusketuksen, kuori ja ajele iho korkeintaan 24 tuntia ennen itseruskettavan levittämistä.

Varmista, että iho on kosteutettu - kuivat kohdat tummenevat enemmän ja tämä johtaa epätasaiseen rusketukseen.
Vältä hajusteita, öljypohjaiset kosteusvoiteet ja hajustetut emulsiot voivat estää rusketuksen.

Käytä NIVEA Gradual Tan Moisturiser -voidetta Saadaksesi Raidattoman Tuloksen

Jopa keinorusketuksen ylläpitäminen voi olla haastavaa. Asteittain ruskettavan kosteusvoiteen käyttäminen voi olla keino saada luonnollinen ja raidaton rusketus. Käytä NIVEAn Gradual Tan Cream -voidetta, joka yhdistää asteittaisen rusketuksen ja välittömän kosteutuksen. Tällä tavalla saat kiinteän ihon, jolla on luonnollisen näköinen ja säteilevä hehku. NIVEA Gradual Tan -emulsio sisältää anti-age -ainetta koentsyymi Q10:tä, joka tekee ihosta täyteläisen, kiinteän ja taipuisan. Voide sisältää pieniä määriä asteittain ruskettavaa ainetta, jonka vuoksi sitä voi käyttää päivittäin ja se takaa raidattoman tuloksen ja hehkuvan pronssisen ihon ympäri vuoden. Se tuoksuu kesäisen raikkaalta, sillä tuoksuun on sekoitettu ruusua, jasmiinia, persikkaa ja luumua, eikä siinä ole monille muille keinorusketuksille tyypillistä pelättyä tuoksua.