NIVEA Dry - Antiperspirantit Tosielämässä Testattu

TEHOKASTA SUOJAA - NYT TOSIELÄMÄSSÄ TESTATTUA & TODISTETTUA

NIVEA DRY

Huippuyhdistelmä Suojausta & Tuoksua

Koe tähän mennessä tehokkaimmat NIVEA Dry -antiperspiranttimme, joiden huipputehokkaat tuoksut jättävät sinulle raikkaan tunteen ja suojaavat sinua elämän monissa pienissä haasteissa.

Voit luottavaisena elää elämääsi täysillä

Aktiivinen. Dynaaminen. Itsevarma. Ei pelkoa hikoilusta. Ehdottomasti naisellinen. Kyllä, NIVEA Dry Comfort voi saada sinut tuntemaan itsesi päivän kuningattareksi, sillä se antaa sinulle pitkäkestoisen kuivuuden tunteen täyteläisellä ja puuterisella tuoksullaan.

Raikas olo - valmiina kaikkiin haasteisiin!

UUSI Dry Fresh. Uniikki. Herkkä. Voimakas. Moderni, raikkaan kukkainen tuoksu on erityisesti kehitetty antamaan tunne pitkäkestoisesta raikkaudesta - jotta voit ottaa vastaan kaikki päivän tarjoamat haasteet!VALLANKUMOUKSELLINEN IDEA

Uudenlainen deodorantin tehokkuuden testaus

Tosielämän älyteknologia: Ensimmäinen älyteknologiaa sisältävä hikoilua jäljittävä t-paita NIVEAlta mittaa deodorantin tehokkuutta tosielämässä. NIVEAn ensimmäinen askel kohti tulevaisuuden täysin yksilöllistettyä deodoranttitehokkuutta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kuinka usein voin käyttää tätä tuotetta?

Voit käyttää NIVEA Dry -tuotteita yhtä usein kuin normaalisti käytät muitakin deodorantteja tai antiperspirantteja.

Aiheuttaako tämä tuote enemmän ihoärsytystä kuin perinteiset deodorantit? 

Ei, kuten kaikken tuotteiden, myös NIVEA Dry -tuotteiden tehokkuus ja sopivuus iholle on testattu perusteellisesti ennen markkinoille tuloa. Kaikissa testeissä NIVEA Dry-tuotteet ovat olleet erittäin hyvin siedettyjä iholla.

Mikä on antiperspirantin ja deodorantin ero?

Tuote, joka erityisesti estää hienhajua, on nimeltään deodorantti. Deodorantit peittävät hienhajun tuoksun ja antibakteeristen aktiiviaineiden avulla.  

Tuote, joka estää hikoilua, on nimeltään antiperspirantti. Antiperspirantit ovat yhtä tehokkaita kuin deodorantit, mutta ne suojaavat sekä hajulta että märältä tunteelta. Antiperspirantit säätelevät kainaloiden kosteutta ja näin estävät märkien hikiläikkien syntymistä vaatteisiin. 

Mistä hien paha haju aiheutuu?

Hikirauhasemme tuottavat maitomaista ja hajutonta nestettä. Tyypillinen hienhaju aiheutuu bakteereista, joita on ihmisvartalossa hikirauhasten kohdalla. Erityisesti kainaloiden alueella hiki ei pääse haihtumaan kunnolla, miksi bakteerit lisääntyvät nopeammin. Tämän vuoksi epämiellyttävää hajua ja liiallista hikoilua saattaa esiintyä.    

Mikä on niin erikoista NIVEA Dry -antiperspiranttien parannetussa koostumuksessa?

NIVEA esittelee nyt parannetut NIVEA DRY COMFORT ja NIVEA MEN DRY IMPACT -antiperspirantit ja uudet NIVEA DRY FRESH -antiperspirantit lisätyllä antibakteerisella vaikutuksella. Uniikki, tehokas koostumus pitää sinut raikkaana ja suojattuna kahden aktiivisen antiperspiranttiainesosan ja niiden korkean pitoisuuden  ansiosta.

Miltä NIVEA Dry -antiperspirantit tuoksuvat?

NIVEAn tuoksuasiantuntijat käyttivät aikaa tuoksuainesosien tasapainon luomiseen ja testaamiseen, jotta voitiin varmistaa uusi raikkauden tunne ja antiperspirantin tehokkuus koko päivän ajaksi. Naisten NIVEA DRY COMFORT takaa kestävän kuivan tunteen täyteläisellä ja puuterisella tuoksullaan, kun taas uusi DRY FRESH hemmottelee aisteja modernimmalla, naisellisella kukkaistuoksulla, antaen pitkäkestoisen raikkauden tunteen. Miesten tuotesarja edustaa aktiivista miehekkyyttä ja raikasta tehokkuutta ja sen tuoksuissa on säihkyviä ja aromaattisia vivahteita. NIVEA MEN DRY IMPACT pysyy uskollisena sen klassiselle tyylille, kun taas uudella  DRY FRESHillä on uniikimpia, aromaattisia ja puisia sävyjä tuoksussaan.

Mitä tarkoittaa "tosielämässä testattu"?

Antiperspiranttien tehokkuus testataan yleensä kontorolloiduissa laboratorio-olosuhteissa, mukaan lukien korkeat lämpötilat. Tämän lisäksi, päästäksemme lähemmäs kuluttajien todellisia tarpeita, olemme nyt kehittäneet uuden tosielämän testausmenetelmän: älyteknologiaa sisältävän hikoilua jäljittävän t-paidan. T-paidassa olevat integroidut sensorit mittaavat kehon lämpötilaa, liikettä ja hikoilua välittäen "hikoiludatan" pilveen tarjoten tiedemiehille tosielämän tietoa miksi, milloin ja kuinka paljon me hikoilemme. Tämä antaa NIVEAlle mahdollisuuden testata tuotteitamme siellä, missä tosielämä tapahtuu, ja näin todistaa, että NIVEA DRY -antiperspirantit toimivat ja pitävät kuluttajat kuivina silloin, kun sitä tarvitaan - heidän jokapäiväisissä elämissään.