Dry Impact Spray

NIVEA MEN Dry Impact Spray -antiperspirantti antaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 72 tunniksi.

Kaikki ihotyypit

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Antiperspiranttisuoja
Päivittäiseen käyttöön
Helppo käyttää
Antibakteerinen
Avokadoöljy
Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Antaa tehokkaan ja luotettavan 72 tunnin antiperspiranttisuojan.
  • Varmistaa miellyttävän kuivan olon koko päiväksi, ei märkiä kainaloita, ei hienhajua.
  • Kehitetty erityisesti vähentämään hikoilua
  • Miellyttävä, miehekäs tuoksu

Miten

1
Ravista hyvin ennen käyttöä!
2
Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta
3
Älä suihkuta haavaiselle tai ärtyneelle iholle.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Dry Impact Spray -antiperspirantti antaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 72 tunniksi. Se varmistaa miellyttävän kuivan olon koko päiväksi, ei märkiä kainaloita, ei hienhajua. Kehitetty erityisesti vähentämään hikoilua, antaa itsevarman tunteen koko päiväksi. Antibakteerinen, hellävarainen ja ihoystävällinen koostumus. Miellyttävä, maskuliininen tuoksu. Ei sisällä etyylialkoholia.

Varoitus:

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Vie tyhjät pakkaukset kierrätykseen. Käytä ainoastaan määrättyyn tarkoitukseen. Ei saa suihkuttaa silmiin. Älä käytä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Vältä suihkuttamasta tuotetta pitkään ja sen sisäänhengittämistä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero 81602 (81602-06805-62)

Paikallinen rekisterinumero 1206741

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alkoholi

Sisältää: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Sesquichlorohydrate, Magnesium Aluminum Silicate, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Parfum

Erityisainesosat

Avokadoöljy