1/6

Dry Impact Spray

150 ml

Lyhyt yhteenveto

NIVEA MEN Dry Impact Spray -antiperspirantti antaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 72 tunniksi.

Tuoteominaisuudet

Antiperspiranttisuoja

Päivittäiseen käyttöön

Helppo käyttää

Antibakteerinen

Avokadoöljy

Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Antaa tehokkaan ja luotettavan 72 tunnin antiperspiranttisuojan.
  • Varmistaa miellyttävän kuivan olon koko päiväksi, ei märkiä kainaloita, ei hienhajua.
  • Kehitetty erityisesti vähentämään hikoilua
  • Miellyttävä, miehekäs tuoksu

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Dry Impact Spray -antiperspirantti antaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 72 tunniksi. Se varmistaa miellyttävän kuivan olon koko päiväksi, ei märkiä kainaloita, ei hienhajua. Kehitetty erityisesti vähentämään hikoilua, antaa itsevarman tunteen koko päiväksi. Antibakteerinen, hellävarainen ja ihoystävällinen koostumus. Miellyttävä, maskuliininen tuoksu. Ei sisällä etyylialkoholia.

Varoitus:

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Vie tyhjät pakkaukset kierrätykseen. Käytä ainoastaan määrättyyn tarkoitukseen. Ei saa suihkuttaa silmiin. Älä käytä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Vältä suihkuttamasta tuotetta pitkään ja sen sisäänhengittämistä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero 81602 (81602-06805-62)

Paikallinen rekisterinumero 1206741

Miten

1

Ravista hyvin ennen käyttöä!

2

Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta

3

Älä suihkuta haavaiselle tai ärtyneelle iholle.

Erityisainesosat

Avokadoöljy

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alkoholi

Sisältää: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Sesquichlorohydrate, Magnesium Aluminum Silicate, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Parfum