Dry Comfort Spray

NIVEA Dry Comfort Deo Spray -antiperspirantti antaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 72 tunniksi.

Kaikki ihotyypit
Normaali iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Antiperspiranttisuoja
Päivittäiseen käyttöön
Helppo käyttää
Antibakteerinen
Mineraalit
Kaikki ihotyypit
Normaali iho

Tuotteen kohokohdat

  • Antaa tehokkaan ja luotettavan 72 tunnin antiperspiranttisuojan.
  • Hoitava koostumus sisältää kaksi aktiivista antiperspiranttiainesosaa.
  • Kevyt, miellyttävä tuoksu.

Miten

1

Ravista hyvin ennen käyttöä!

2

Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta.

3

Anna kuivua ennen pukeutumista.

4

Älä suihkuta haavaiselle tai ärtyneelle iholle.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Dry Comfort Deo Spray -antiperspirantti antaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 72 tunniksi. Kainalot pysyvät koko päivän kuivina ja raikkaina: ei märkiä kainaloita, eikä hienhajua. Hellävarainen, hoitava koostumus joka kuivuu iholle nopeasti. Sisältää kaksi aktiivista antiperspiranttiainesosaa, jotka pitävät kainalot kuivina pitkään. Kevyt, miellyttävä tuoksu. Ei sisällä etyylialkoholia. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Vie tyhjät pakkaukset kierrätykseen. Käytä ainoastaan määrättyyn tarkoitukseen. Ei saa suihkuttaa silmiin. Älä käytä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Vältä suihkuttamasta tuotetta pitkään ja sen sisäänhengittämistä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero 81603 (81603-06805-62)

Paikallinen rekisterinumero 1206514

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alkoholi

Sisältää: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Sesquichlorohydrate, Magnesium Aluminum Silicate, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citronellol, Parfum

Erityisainesosat

Mineraalit