• Kaikki
  • Roll-on
  • Roll-on
  • Spray
  • Spray
  • Stick
  • Stick
Suodatin
Lajittele

NIVEA-deodorantti tarjoaa pitkäkestoista suojaa ja raikkautta

Jos etsit tehokasta ja hyvältä tuoksuvaa deodoranttia hikoilua vastaan, sellaista, joka pitää kainalot raikkaina, meiltä löytyy sinulle sopiva tuote.

NIVEA-deodorantti auttaa pitämään kainalot raikkaina koko päivän samalla, kun ne ehkäisevät ikävää hajua, jota syntyy bakteereiden hajottaessa hikeä iholla. Tuotesarjaamme kuuluu monia vaihtoehtoja tehokkaasta deodorantista eri ihotyypeille. Osa on alkoholittomia, osa on alumiinittomia ja osassa on erityisiä ainesosia. Käyttämiämme raaka-aineita ovat mm. avokadoöljy, meriuute, helmiäisuute ja E-vitamiini, joiden ansiosta deodoranttimme ovat hoitavia ja luotettavia. Kunkin tuotteen tarkasti mietitty koostumus auttaa minimoimaan ärsytyksen, myös kainaloiden kutinan, ja tuomaan iholle maksimaalisen mukavan tunteen.

Jos olet joskus saanut deodorantista tahroja vaatteisiin, kokeile nyt Black & White -deodorantteja. Ne on kehitetty ehkäisemään valkoisten tahrojen muodostumista mustiin vaatteisiin ja toisaalta keltaisten tahrojen muodostumista valkoisiin kankaisiin niin, että olosi on raikas ja vaatteesi pysyvät siisteinä.

Deodorantti hikoilua vastaan: Luotettavaa suojaa

Hikoilitpa rasituksen, stressin tai kuumuuden takia, se on elimistön normaali tapa säädellä lämpötilaansa. Hikoilu voi kuitenkin nopeasti aiheuttaa ikävää hajua ja ylenmääräistä kosteutta, erityisesti kainaloissa. Nykyaikaiset tehokkaat deodorantit ehkäisevät ikävää hajua ja jättävät raikkaan tunteen koko päiväksi.

Deodorantti vai antiperspirantti?

Mutta mikä on deodorantin ja antiperspirantin ero? Tuote, joka ainoastaan ehkäisee hien hajua, on nimeltään deodorantti. Deodorantit tappavat bakteereja tai estävät niitä jakautumasta. Lisäksi deodorantit peittävät ikävää hajua raikkaalla tuoksullaan. Hyvin vähän hikoilevia ihmisiä tai ihmisiä, jotka eivät halua puuttua elimistön hikoilun määrään, neuvotaan käyttämään deodoranttia. Myös ihmisten, jotka tarkoituksella valitsevat alumiinittomia tuotteita, on hyvä valita deodorantti, sillä yksikään NIVEA:n deodoranteista ei sisällä alumiinisuoloja.

Ihmisten, jotka hikoilevat enemmän ja haluavat vähentää hikoilun määrää, on syytä valita antiperspirantti. Antiperspirantti estää tehokkaasti hien muodostumista kainaloissa ja viivyttää siten ikävän hajun muodostumista ja märkien läiskien syntymistä vaatteisiin. Nämä tuotteet sisältävät alumiinisuoloja, joiden on todistettu arvostettujen asiantuntijoiden suorittamien tutkimusten perusteella olevan vaarattomia terveydelle. Deodorantit ja antiperspirantit ovat tehokkaimpia, kun ne levitetään puhtaalle iholle. Huoliteltu olo säilyy koko päivän, kun deodorantti laitetaan aamulla heti suihkun jälkeen.

Tehokas deodorantti kaikkiin tilanteisiin: spray, roll-on tai stick

Spray, roll-on tai stick – minkälainen deodorantti on sinusta paras? Monet miehet pitävät perinteisistä suihkautettavista deodoranteista, kun taas roll-on on erityisen suosittu naisten keskuudessa. Suihke tuntuu erityisen raikastavalta. Se jää hellävaraisesti ihon pintaan, pitää kainalot lähes kokonaan kuivina ja pukeutuminen onnistuu vaikka heti. Hygieeninen suihkaus ja ihana, raikas tuoksu ovat myös suihkeiden etuja. Jotta suojaava vaikutus on paras mahdollinen, pulloa kannattaa ravistaa ennen käyttöä.

Roll on -deodorantin liikkuvan pallon ansiosta levittäminen on helppoa. Lisäksi roll on -deodorantit ovat hyvin hellävaraisia iholle ja siksi ne sopivat herkille kainaloille. Deodoranttisumutteet ovat myös suosittuja, koska ne on hygieenistä suihkauttaa iholle ja tuntuvat raikkailta; stick-deodorantteja pidetään ympäristöystävällisinä; voidemaiset deodorantit suojaavat erityisen hyvin. Jos haluat olla varma, ettei deodorantti tahraa vaatteitasi, valitse deodorantti, jonka ainesosat ehkäisevät nimenomaan valkoisten tahrojen syntymistä mustille kankaille ja kellertävien tahrojen syntymistä valkoisille kankaille.

Jos et vieläkään osaa päättää, voit lukea lisää sinulle parhaiten sopivasta deodorantista tai lukea deodoranteista usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia.