Black & White Fresh Spray

NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh Deo Spray -antiperspirantti antaa 48 tunnin suojan hikoilua vastaan tahraamatta vaatteitasi.

Kaikki ihotyypit

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Antiperspiranttisuoja
Vaatesuoja
Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Ei jätä valkoisia jälkiä mustiin vaatteisiin tai keltaisia tahroja valkoisiin vaatteisiin
  • Tehokas 48 tunnin hoitava antiperspiranttisuoja
  • Dermatologisesti hyväksytty
  • Ei sisällä etyylialkoholia

Miten

1
Ravista hyvin ennen käyttöä!
2
Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta.
3
Älä suihkuta rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle.
4
Anna kuivua ennen pukeutumista.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh Deo Spray -antiperspirantti ei vain suojaa ihoasi hieltä ja epämiellyttävältä tuoksulta, vaan se suojaa myös mustia vaatteitasi valkoisilta jäljiltä ja valkoisia vaatteitasi keltaisilta tahroilta. Luotettava 48 tunnin antiperspiranttisuoj, hellävaraista hoitoa kainaloidesi iholle ja raikas tunne koko päiväksi! Antibakteerinen koostumus ei sisällä etyylialkoholia, eikä ärsytä ihoa. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Älä suihkuta avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Älä puhkaise tai polta edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Älä altista yli 50°C lämpötiloille. Vie tyhjä pakkaus kierrätykseen. Käytä vain määrättyyn tarkoitukseen. Älä suihkuta silmiin. Älä käytä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero 85974 (85974-06805-62)

Paikallinen rekisterinumero 2322056

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alkoholi

Sisältää: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Triethyl Citrate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Linalool, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol