Mikä deodorantti sopii minulle parhaiten?


LÖYDÄ TÄYDELLINEN TUOTE
Erään tutkimuksen mukaan kaksi kolmesta naisesta käyttää säännöllisesti deodoranttia. Pidätkö eniten roll-onista, suihkeesta, sumutteesta vai puikosta? Lue lisää selvittääksesi, mikä deodorantti sopii sinulle parhaiten.

Oikea deodorantti jokaiselle tyypille

DEO Spray
Deodoranttivalikoima

Deodoranttityypit: Perinteinen, suosittu, tehokas – deodoranttisuihke

Deodoranttisuihkeilla voidaan saavuttaa hieno suihketulos, joka peittää ihon tasaisesti. Siten vain lyhyt painallus riittää antamaan luotettavan deodoranttisuojan – koko päivän ajaksi.
DEO Roller
Deodoranttivalikoima

Kätevä ja pieni – roll-on-deodorantit

Roll-on-deodorantit eivät vain suojaa tehokkaasti. Useat niistä sisältävät öljyjä ja hoitavia ainesosia, jotka rauhoittavat rasittunutta ihoa ja kosteuttavat.
DEO Stick
Deodoranttivalikoima

Pienikokoinen ja aina saatavilla – deodoranttipuikko

Deodoranttipuikko sopii täydellisesti käsilaukkuusi. Deodorantin miellyttävä koostumus on erittäin runsas, ja se sisältää myös hoitavia ainesosia.

NIVEA-katsaus: erityyppiset deodorantit

  • Deodoranttisuihkeet ovat olleet suunnattoman suosittuja jo vuodesta 1965, ja ne ovat kuluttajien kiistämätön suosikki. Napin painalluksella suihkeen saa kätevästi, jolloin aktiiviset ja hoitavat ainesosat jakautuvat tasaisesti. Koko kainalo raikastuu ja saa hyvän tuoksun. 
  • Toiseksi suosituin tyyppi on kätevä roll-on-deodorantti, joka tuli markkinoille 1950-luvulla. Käytännöllisen levityspään ansiosta voit levittää deodorantin aktiiviset ainesosat erittäin tarkasti. Tuote on saatavilla nyt myös alumiinittomana. 
  • Deodoranttipuikko on myös kasvattanut suosiotaan, mutta se on edelleen kolmannella sijalla. Se jättää iholle ohuen kerroksen voidetta suojaten luotettavasti ja jättäen ihon kuivan tuntuiseksi. 
  • Voidemaiset deodorantit toimivat samoin: ne ehkäisevät tuoksuja muodostavia bakteereja ja kosteuttavat ja ravitsevat kainaloiden ihoa. Useimmat voidemaiset deodorantit eivät sisällä alkoholia ja sopivat siten ihanteellisesti herkälle iholle.

NIVEA Pure & Natural Action Roll-on – tehokasta deodoranttisuojaa alumiinittomana

Tiesitkö, että NIVEA Pure & Natural Action Roll-on ei sisällä lainkaan alumiinia? Fresh-tuotesarja sisältää siten ensimmäisen roll-on-deodorantin, joka estää tehokkaasti tuoksuja muodostavien bakteerien kasvun hyödyntämällä antibakteerista koostumusta, ja vieläpä ilman alumiinia. 

Pure & Natural Action -deodorantin luontaisenkaltainen aktiivinen aineosa BIO-FLORINE® tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän lempeää NIVEA®-hoitoa ja tehokasta deodoranttisuojaa jaa antaa ihosi samalla hengittää vapaasti! Tuoksut Fresh Pure, Natural ja Flower sekä miesten tuoksut Active ja Ocean ovat saatavilla myös deodoranttisuihkeina.

Jooga

Lempeää suojaa herkälle iholle – NIVEA Sensitive

NIVEA Powder Touch -deodorantit, kuten NIVEA Powder Touch Roll-on, suojaavat tehokkaasti jopa 48 tuntia. Lempeästi hoitava koostumus ei myöskään ärsytä ihoasi, vaan se pysyy sileänä ja kauniina.

Deodorantti – myytit, jotka eivät suostu katoamaan

Ihmiset sanovat monia asioita deodoranteista. Heijastavatko nämä uskomukset kuitenkaan todellisuutta? Selkeytämme niitä hieman tässä!

Hikoilu laihduttaa ja hiki haisee... vai onko näin?

Haiseeko hiki mielestäsi pahalta? Se ei ole aivan totta. Itse asiassa tuore hiki on täysin tuoksutonta. Vasta, kun se on ollut iholla jonkin aikaa ja bakteerit lisääntyvät siinä, paha haju syntyy. Koska bakteerit kasvavat kainaloiden kosteilla alueilla, nämä alueet tarvitsevat erityisesti deodoranttia.  

Uskomus numero kolme: Emme hikoile vain urheillessamme – mausteisella ruoalla on sama vaikutus. Tässä huhussa on hieman perää! Tuliset mausteet vauhdittavat aineenvaihduntaamme ja edistävät verenkiertoa. Keho reagoi tähän tuottamalla enemmän hikeä.

Antiperspirants

Jättävätkö deodorantit tahroja vaatteisiimme?

Antiperspirants can leave stains, especially under our arms. NIVEA Black & White Clear Stick protects black and white clothing from white residues and yellow discolouration

NIVEA selittää deodoranttimyytit. Mitkä ovat totta ja mitkä vain huhua?

  • Jos otat kylmän suihkun, et hikoile. Tämä on totta vain lyhyen aikaa. Kylmä suihku todella viilentää kehon, mutta keho tasapainottaa lämpötilan hetken kuluttua.
  • Jos käytät deodoranttia iholle, josta on juuri ajeltu karvat, ihosi ärtyy helposti. Väärin: deodorantit eivät aiheuta ärsytystä karvojen ajelun jälkeen, vaan herkkä iho ärtyy itse karvojen ajelusta. Käytä ihokarvanajovaahtoa tai -geeliä suojataksesi ihoasi. Sinun kannattaa käyttää alkoholitonta deodoranttia, kuten NIVEA Pure & Sensitive Spray. Vältä joka tapauksessa antiperspirantin käyttöä jonkin aikaa karvojen ajelun jälkeen. 
  • Vielä yksi uskomus: Deodorantit ja antiperspirantit tukkivat ihohuokoset. Itse asiassa alumiinittomat deodorantit toimivat ihon pinnalla neutraloiden tuoksuja muodostavia bakteereita. Sitä vastoin antiperspiranttien ainesosat supistavat huokosia tietyn ajan vähentäen hikoilua. Näin syntyy raikas tunne, eikä sillä ole mitään negatiivisia vaikutuksia ihoosi. Se voi edelleen hengittää vapaasti. 

MITÄ OIKEALLA DEODORANTI MINUN

Miten valita oikea deodorantti