NIVEA MEN PROTECT & CARE

Ihonhoidon tulisi olla tärkeä osa jokaisen miehen rutiinia; NIVEA MEN Protect & Care -sarja on suunniteltu erityisesti miehille. Sarjan tuotteet on kehitetty suojaamaan ihoasi ja parantamaan sen luonnollista suojaa, samalla kun se hoitaa hellävaraisesti ja kosteuttaa kuivaa ihoa – näytät ja tuoksut hyvältä joka tilanteessa.
 

NIVEA MEN – erityisesti miesten iholle suunniteltu

NIVEAn Protect & Care -tuotteet on kehitetty miehiä ajatellen; tuotteet hoitavat ihoa ja tarjoavat suojaa jokapäiväisiltä ärsytystekijöiltä, kuten parranajo, puhdistaminen ja kaupungin saasteet. After Shave Balm -partabalsami sisältää mm. aloe veraa ja provitamiini B5:tä, jotka rauhoittavat ja uudistavat ihoa parranajon jälkeen ja vahvistavat ihon luonnollista puolustuskykyä. Voit parantaa ihosi puolustuskykyä myös käyttämällä NIVEA MEN Protect & Care Moisturising Face Cream -kasvovoidetta, joka rauhoittaa ja uudistaa ihoasi pitäen sen samalla kosteutettuna. Täydennä ihonhoitorutiinisi Protect & Care Shower Gel -suihkugeelillä, joka estää ihon kuivumista ja sopii vartalolle, kasvoille ja hiuksille.


Protect & Care tarkempaan parranajoon

NIVEA MEN Protect & Care -parranajotuotteet sisältävät hoitavia ainesosia, jotka suojaavat ihoasi usein parranajoon liittyviltä haavoilta ja kireyden tunteelta. Aloe vera kosteuttaa ihoa ja pehmentää partakarvoja mukavaan parranajoon ja partaterän sulaviin liikkeisiin.