tehokkain-deodorantti-header

Tehokkaimman deodorantin valinta


PYSY RAIKKAANA KOKO PÄIVÄN AJAN TEHOKKAIMMILLA DEODORANTEILLA
Itsevarmuuden ja fyysisen hyvinvoinnin välillä on yhteys. Paljasta itsevarmana kainalosi ja löydä vahvojen deodoranttien ja antiperspiranttien teho.

Kaikki, mitä olet halunnut tietää kaikkein tehokkaimmista deodoranteista

Vastaamme henkilökohtaisista hygieniatuotteista usein kysyttyihin kysymyksiin auttaaksemme sinua löytämään elämäntyyliisi sopivan tuotteen.

Kuinka deodorantti toimii?

Ennen kuin kerromme, kuinka deodorantti toimii, meidän on tutkittava, mikä aiheuttaa hikeä ja miten hikoilu syntyy.

Kun ympäristö, kuten lämpö tai stressi, laukaisee hikirauhasemme, ne alkavat erittää vettä ja suolaa.

Monet ihmiset luulevat, että hiki itsessään on epämiellyttävän tuoksun lähde. Itse asiassa haju tulee bakteereista iholla, joka imee hien apokriinisistä rauhasista eli kainalokuoppasi rauhasista.

Lisätäkseen huolettomuuttasi ja parantaakseen hyvinvointiasi deodoranttisuihkeet estävät ennemminkin bakteerien syntyä kuin itse rauhasten toimintaa.

Kuinka deodorantti eroaa antiperspirantista?

  • Deodorantit vähentävät bakteerien kasvua kainalokuopassa.
  • Antiperspirantit vähentävät hien valumista ja auttavat myös vähentämään bakteereita, jotka aiheuttavat hikeen yhdistetyn hajun.
  • Antiperspirantit vähentävät hikeä välittömästi.
  • Deodorantit suojaavat tuoksuilta tietyn tuntimäärän ajan.
  • Antiperspirantit suojaavat hikoilulta tietyn tuntimäärän ajan.
hymyilevä-nuori-nainen-rannalla

Tarvitsetko toisen tyyppisen deodorantin liikuntaa varten?

Et todellakaan halua hikiläikkiä tai epämiellyttäviä tuoksuja kuntoillessasi. Vahva antiperspirantti, kuten NIVEA Stress Protect Spray pitää sekä kosteuden että tuoksut kurissa. Sen ainutlaatuinen koostumus tukee sinua jopa kaikkein stressaavimmissa tilanteissa.

Tehokkaimman tuotteen valinta

Selvitä, mitä pakkaus sisältää, jotta voit valita tuoksun ja koostumuksen, jotka sopivat ihotyypillesi ja elämäntavoillesi.

Oman tuoksusi löytäminen

  • NIVEAlle on luonteenomaista kehittää tuotteita, jotka suojaavat ja hoitavat ihoasi. Sen vuoksi keskipisteessä ovat aina koostumukset, jotka ovat hellävaraisia mutta tehokkaita ja sopivat jokaiselle elämäntavalle.
  • Siten voit valita tuotteen, joka vastaa mielialaasi ja persoonallisuuttasi ja olla varma, että se pitää sinut raikkaana koko päivän.
  • Niille, jotka pitävät kevyen aistikkaasta tuoksusta, on tarjolla NIVEA Powder Touch -antiperspirantti, jonka hieno tuoksu pitää olon naisellisena koko päivän.
  • Jos pidät kovasti ainutlaatuisesta ja herkästä NIVEA Creme -voiteen tuoksusta, sinun kannattaa tutustua NIVEA Protect & Care -tuotteisiin.

NIVEA-deodorantit

nuori-nainen-levittää-deodoranttia

Suihkeet

Nauti pehmeäntuntuisista ja kauniista kainaloista käyttämällä NIVEA Pearl & Beauty - suihkeantiperspiranttia. Älä anna kevyen tuoksun hämätä. Hienoja helmiuutteita sisältävä koostumus saattaa vaikuttaa herkältä, mutta tämä on vahva antiperspiranttisuihke, joka suojaa luotettavasti.
 
nainen-kylpyhuoneessa-deodorantin-kera

Puikot

NIVEAn stickit hoitavat hellästi kainaloita. Kätevän muotonsa ansiosta ne sopivat täydellisesti käsilaukkuusi ja niitä voidaan levittää tarkasti ja nopeasti liikkeellä oltaessa.
nainen-musta-valkoisessa-asussa

Tahroja vähentävät antiperspirantit

NIVEA Invisible For Black & White - antiperspirantit auttavat sinua suojaamaan vaatteesi entistä pidempään ja pitävät olosi raikkaana jopa 48 tuntia. Koostumus suojaa valkoisilta läikiltä mustissa vaatteissa ja ehkäisee keltaisten tahrojen syntymistä valkoisiin vaatteisiin.
nainen-musta-valkoisessa-asussa

Tehokkaat tuotteet kuntosalille

Treeniin keskittyessäsi sinulla on tarpeeksi ajateltavaa ilman, että huolehtisit, miltä näytät tai tuoksut. NIVEA Dry Comfort sisältää erityisen koostumuksen, joka estää kainaloiden tahmeiksi muuttumisen ja tuoksujen muodostumisen 48 tunnin ajan.

MIKÄ ON MINULLE SOPIVA DEODORANTTI?

Kuinka valitsen oikean deodorantin?


Tutustu pitkäkestoisesti suojaaviin NIVEAN-tuotteisiin