UK_Urban_Skin_header_3080x806

NIVEA URBAN SKIN PROTECT & DETOX

VIHDOINKIN! IHONHOITOTUOTTEET, JOTKA SOPIVAT KIIREISEEN ELÄMÄNTYYLIISI.

UUTTA NIVEALTA

FACE THE CITY, PROTECT YOUR SKIN

BRING ON THE BRIGHT LIGHTS

Elämä kaupungissa on täynnä pitkiä päiviä ja myöhäisiä iltoja. Se on hyväksi sosiaaliselle elämällesi, mutta ei niin hyväksi ihollesi! Uusi NIVEA Urban Skin on erityisesti kehitetty toimimaan kaupunkistressin haittavaikutuksia vastaan, jotta sinä voit nauttia täysillä urbaanista elämästä! 
URBAN SKIN CARE

IHONHOITOA ERITYISESTI KAUPUNKIOLOSUHTEISIIN

Urbaani elämä on hauskaa, jännittävää ja täynnä mahdollisuuksia, mutta se myös aiheuttaa haasteita ihollesi. NIVEA Urban Skin -ihonhoitosarjalla ihosi saa nyt tarvitsemansa avun.

ANNA NIVEAN PITÄÄ HUOLTA IHOSTASI, JOTTA SINÄ VOIT NAUTTIA KAUPUNGIN SYKKEESTÄ

Tehokkaita ainesosia sisältävä URBAN SKIN PROTECT & DETOX -SARJA on erityisesti kehitetty toimimaan ihollasi urbaanin elämän aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan. URBAN SKIN PROTECT DAY CARE -päivävoide suojaa ja kosteuttaa ihoasi, samalla kun URBAN SKIN DETOX NIGHT GEL-CREAM -yövoide auttaa ihoasi uusiutumaan yön aikana. Lisätehoa saadaksesi, käytä 1 MINUTE URBAN DETOX MASK -kasvonaamiota syväpuhdistamaan ihohuokosesi. 

Suuntaa siispä nauttimaan kaikesta, mitä kaupunkielämä voi tarjota, ihostasi pidetään huolta!

Niin jännittävää kuin urbaani elämä voikin olla - se on stressaavaa ihollesi

  • Ihosi kärsii huomattavasti enemmän pakokaasujen, pienhiukkasten ja lian vaikutuksista.
  • Ihon luonnolliset suojamekanismit voivat heikentyä.
  • Ihosi voi kuivua nopeammin.
  • Ikääntymisen merkkejä voi ilmaantua aikaisemmin.

Tämän vuoksi kehitimme NIVEA Urban Skin -ihonhoitosarjan. Ensimmäinen tuotesarjamme, joka antaa ihollesi extra-annoksen suojaa ja voi auttaa suojaamaan ihoasi kaupunkistressin vaikutuksilta. Antioksidanteilla, luonnonmukaisella vihreä tee -uutteella ja 48 tunnin tehokosteutuksella se auttaa vahvistamaan ihosi vastustuskykyä ympäristön stressitekijöitä vastaan. Ihosta tulee säteilevän ja terveen näköinen. 
URBAN SKIN -tuotesarja

DEFENCE, DETOX & REFRESH

Nivea_Day_Cream_Packshot-final

Urban Skin -päivävoide

NIVEA Essentials Urban Skin Protect +48H Moisture Boost Day Cream -päivävoide auttaa suojaamaan ihoa ulkoilman rasituksilta, saasteelta ja auringonvalolta suojakertoimen SK 20 avulla. Luonnonmukaista vihreä tee-uutetta ja antioksidantteja sisältävä suojaava päivävoide antaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi. Tämä suojaava päivävoide antaa ihollesi tehokosteusta ja raikastaa ihoasi kevyellä koostumuksellaan sekä virkistävällä tuoksullaan. 

Nivea_Night_Gel_Packshot-final

Uudistava Urban Skin -yövoide

NIVEA Essentials Urban Skin Detox +48H Moisture Boost Night Gel Cream -yövoide auttaa ihoasi poistamaan kuona-aineita yön aikana - aamulla iho näyttää terveeltä, säteilevältä ja tasaiselta. Luonnonmukaista vihreä tee-uutetta, antioksidantteja ja hyaluronihappoa sisältävä detox-yövoide antaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi. Kaiken lisäksi tämä kevyt, kosteuttava ja puhdistava yövoide virkistää myös aistejasi raikkaalla tuoksullaan. 

Nivea_Detox_Mask_Tube-final

Urban Skin Detox –kasvonaamio

NIVEA Essentials 1 Minute Urban Detox Mask -kasvonaamio kuorii iholtasi kuolleet ihosolut ja syväpuhdistaa ihosi. Yksinkertainen detox-puhdistus vie vain 1 minuutin ja se on helppo ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Palauta ihosi luonnollinen kauneus ja vähennä ympäristön stressitekijöiden vaikutusta ihollasi.  
UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä tekee NIVEA URBAN SKIN -tuotesarjasta niin erityisen?

Se on kokonainen ihonhoitosarja, joka on kehitetty kohtaamaan urbaanin ihon tarpeet. Se tarjoaa suojaa ympäristön stressitekijöitä vastaan ja auttaa ihoasi uusiutumaan. Kevyt URBAN SKIN PROTECT DAY CREAM -päivävoide suojaa ihoa kaupunkistressin vaikutuksilta ja antaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi. 1 MINUTE URBAN DETOX MASK -kasvonaamion on todistettu tehokkaasti poistavan kaupungin lian iholta vain yhdessä minuutissa, jättäen ihon puhtaaksi. URBAN SKIN DETOX NIGHT CREAM -yövoide uudistaa ihoa ja vahvistaa sitä seuraavaa kiireistä päivää varten. Tarvitseeko meidän sanoa enempää?


Miten pakokaasut, lika ja muut pienhiukkaset vaikuttavat ihoomme?

Urbaanin ihmisen ihoon vaikuttavat monet kaupungin stressitekijät: pienet likahiukkaset, kuten esimerkiksi pöly,  typpioksidit, rikin oksidit, otsoni ja UV-säteily. Lisäksi hektinen aikataulu, kuiva sisäilma lämmitetyissä tai ilmastoiduissa tiloissa, unen puute ja erityisesti älylaitteiden sinisen valon vaikutukset edistävät ihon ikääntymistä ja epäpuhtauksien syntymistä.


Miten kuvailisit ihanteellista ihonhoitorutiinia urbaanille iholle? 

Ihanteellinen päivävoide suojaa ihoa erittäin tehokkailla antioksidanteilla ja antaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi jättämättä iholle öljyistä pintaa. Tämä rakenne on erittäin tärkeää kaupunkilaisille, koska urbaani elämä voi myös lisätä ihon öljyisyyttä. Illalla urbaani iho tarvitsee tehokasta detox-puhdistusta. Meidän 1 MINUTE URBAN DETOX MASK -kasvonaamiotamme voi käyttää päivittäin ja se poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet iholta!

URBAN SKIN DETOX NIGHT CREAM -yövoide on täydellinen lopetus päivälle ennen nukkumaanmenoa. Se auttaa ihoa uudistumaan ja lataamaan sen antioksidanttikapasiteettia seuraavaa kiirestä päivää varten samalla kun me nukumme. Tämä on juuri sitä, mitä ihosi tarvitsee yöllä palautuakseen.


Mikä tekee URBAN SKIN PROTECT DAY CREAM -päivävoiteesta niin erityisen ja tehokaan?

Erityinen ainesosaseos! Licochalcone A lakritsinjuuriuute on luonnollinen antioksidantti, joka suojaa ihoa saasteilta ja älylaitteiden siniseltä valolta, samalla kun voiteen ihoystävällinen pH-arvo tasapainottaa ihoa. Koostumus antaa myös iholle kosteutta 48 tunniksi ja suojakerroin SK 20 sekä UVA-suoja suojaavat ihoa auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä.


Mikä tekee 1 MINUTE URBAN DETOX MASK -kasvonaamiosta niin erityisen ja tehokkaan?

Antimikrobinen magnoliauutetta ja kaolinia sisältävä koostumus puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Naamio parantaa ihon ulkonäköä ja todistetusti tukee ihon hyvinvointia. Tämä naamio on täydellinen päivittäinen puhdistaja, joka vapauttaa ihon ulkoisten haittatekijöiden vaikutuksilta. Vain yhdessä minuutissa. Loistavaa.

SUOSITTELEMME SINULLE