Suodatin
Lajittele
Lajittele

Tutustu

Silmänympärystuotteet

Silmänympärysvoide

Löydä paras silmänympärysvoide ja pidä silmäsi kirkkaina ja elinvoimaisina samalla, kun hoidat silmiä ympäröivää ohutta ihoa. NIVEA:n kosteuttava silmänympärysvoide ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä ainutlaatuisella koostumuksellaan, kiinteyttää ihoa ja häivyttää tummia silmänalusia todistetusti. Hyvä silmänympärysvoide on yhtä tärkeää kuin hyvä uni!

Asiantuntijoiden kehittämä herkälle silmien alueelle

Silmiä ympäröivä iho on hyvin herkkää ja vaatii erityistä hoivaa. Silmien ympärillä ikääntymisen merkit näkyvät usein ensimmäisenä. Silmien ympärille saattaa muodostua tummat renkaat, jotka saavat ilmeen näyttämään väsyneeltä ja rasittuneelta. Siksi on tärkeää löytää hyvä silmänympärysvoide, joka pitää silmänympärysihon kiinteänä ja ravittuna.

Silottavat silmänympärysvoiteet ikääntymisen merkkejä vastaan

NIVEA:n silmänympärysvoiteet on kehitetty pitämään silmiä ympäröivä iho pehmeänä, sileänä ja hyvin kosteutettuna. Koska silmänympärysiho on muuta ihoa herkempi, on lopputuloksen kannalta olennaista käyttää pelkästään silmille tarkoitettua tuotetta. Silmänympärysvoiteemme on suunniteltu niin, että sarjasta löytyy jokaiselle paras silmänympärysvoide ikääntymisen merkkejä vastaan, sellainen, joka tasoittaa myös naururyppyjä.

Paras silmänympärysvoide tummille silmänalusille

Paras keino hoitaa tummia silmänalusia on hyvät yöunet. Aina nukkuminen ei kuitenkaan tahdo onnistua, ja siksi NIVEA:lla on ässä hihassaan. Paras silmänympärysvoide tummille silmänalusille voi löytyä Q10 Power Firming Eye Cream -tuotteesta. Se antaa päiväkäytössä kaikille ihotyypeille sopivaa piristystä, ja elvyttävä koostumus häivyttää tummia silmänalusia.

Levänneet silmät valmiina uuteen päivään

Paras silmänympärysvoide, sellainen, joka auttaa sinua heräämään levänneenä, virkistyneenä ja valmiina uuteen päivään, on ollut Beiersdorfin tutkijoiden tavoitteena heidän kehittäessään silmänympärysvoiteita myös yökäyttöön. Silmäsi ovat päivisin koetuksella, ja siksi NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Eye Cream -voide purkaa kuormitusta sillä välin, kun nukut. Asiantuntijamme ovat kehittäneet silmänympärysvoiteemme niin, että ne ovat paras silmänympärysvoide taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan, elvyttävät ihoa ja pitävät silmiä ympäröivän ihon pehmeänä ja sileänä, koska ansaitset vain parasta!

Rauhoittavaa ja tehokasta silmänympärysihon hoitoa

Ehkä et nukkunut tarpeeksi, tunnet itsesi vilustuneeksi tai päiväsi ovat tätä nykyä hyvin kiireisiä – silmäsi paljastavat ensimmäisenä, kuinka voit, sillä niihin nousee helposti turvotusta tai tummat renkaat. Ensimmäiset rypytkin ilmaantuvat todennäköisimmin juuri silmien ympärille. Syynä tähän on erittäin herkkä silmänympärysiho, jossa on vain pieni määrä kudosta. Siksi kosteuttava silmänympärysvoide on erittäin tärkeä hoitotuote. NIVEA:n asiantuntijat suosittelevat ikääntymisen merkkejä ehkäisevää silmänympärysvoidetta, kun huomaat juonteita silmien ympärillä, yleensä noin 30 ikävuoden paikkeilla. Kun tällaista voidetta käyttää säännöllisesti, silmiä ympäröivä iho kiinteytyy. Lisäksi turvotus ja muut väsymykset merkit häivyttyvät, ja silmät näyttävät virkeämmiltä ja kirkkaammilta. Tummien silmänalusten vaalentamisessa parhaita konsteja on valita silmänympärysvoide, jossa on sävyttävää mikropigmenttiä. Kaikki NIVEA:n kosteuttavat silmänympärysvoiteet on kehitetty erityisesti silmiä ympäröivälle herkälle iholle. Ne ovat hyvin hellävaraisia, eikä niissä ole hajusteita tai UV-suodattimia. Toinen etu tuotteissa on niiden kevyt koostumus, jonka ansiosta levittäminen käy helposti. Kosteuttavaa silmänympärysvoidetta levittäessä on parasta taputella voide ihoon kasvojen keskiosasta kohti reunoja. Toinen asiantuntijoidemme neuvo on harkita sellaisen silmämeikinpoistoaineen käyttämistä, joka on tarkoitettu erityisen herkälle silmänympärysiholle.